E
ece327
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi karamelli neskafe
merhaba canım bizde kulanıyoruz. Ama sperm sayısı arttı da ileri hareketlilerin oranı düştü anlamdım !yanlış bişi mi yaptık gerçi eşimin işyerinde sorun vardı biraz ona yordum .Baklaım ikinci aşılamam tutcakmı.CADIARZU
neskafe ben setrik nerelerdesin ne zamandır yoksun
Cnm hoşgeldin.. Senin eşinin sperm sayısı kaç?
mrb canım kusura bakma cevabım bıraz gec oldu ama bugunlerde cok fazla nete gıremıyorum.benım esımın sperm sayısı 1.000.000_1.500.000 arasında degısıyor.1,5 yıllık evlıyız 1 kez tup bebek yaptırdık sonuc negatıf oldu.hakkımızda hayırlısı olsun.
TEŞEKKÜREDERİM ARKADAŞIM BUNU YAPICAM EN KISA ZAMANDA
bir hafta sonrasında damı yarım litreyi bikerede mi içeçek cevaplarsan sevinirim
anladım cnm haklısın.Amin cnm ya hepiizin, iKİNCİYİ NERDE DÜŞÜNÜOORsun?
mrb canım.birinciyi alman hastanesinde yaptırdık ama ıkıncıyı orda dusunmuyorum.su anda arastırmadayım hastane konusunda.bız yenı sonuc aldık zaten bı sure beklememız gerekecek hem maddı yonden hemde manevı olarak.ınsallah ıkıncı denememızde pozıtıf sonucu alırız.ınsallah hepimiz en kısa zamanlarda pozitif sonuclar alırız.hakkımızda hayırlısı olsun.
herkese iyi aksamlar,ya arkadaslar ben keci boynuzu kurune basladim bugun ikinci gundu benim anlamadigim keci boynuzunu ilk 1 hafta yarim litre sonra ki haftada ise 250 gr diyonuzda ozamandami 250 grama 7 tane keci boynuzu koyuyoz bide ben bir yandan kuru biyanda havus suyunu bide findik yediriyorum acaba bu seferde fazlami gelir ha bide havuc suyu hazir sizce etkisi olurmu neyse cok soru sordum cevap bekliyorum iyi aksamlafr