.keiboynuzu Krnden Fayda Gren Arkdalar Buraya...........

btrlkc canım sıkma canını hareketlilik ondan düşmemiştir gönlünü ferah tut.unutma herşeyin başı stres.............

neskafe ben setrik nerelerdesin ne zamandır yoksun

Mrb tatlıma.s. ben buralardayım genelde bu sayfadayım ama bikaç gündür giremiorum bizde eşimle sskdan rapor almaya çalışıoruz eşim aldıda bendende saglıklı raporu istemişler tüpbebek yaptırdıgım yerdeen almışlar fakat ssk olucakmış illa bidaha bida testler falan yaptılar bana kaç gündür onla ugraşıorum ondan giremedim hiç bide sana özelden msj atmıştım okudunmu cnm?

anladım cnm haklısın.Amin cnm ya hepiizin, iKİNCİYİ NERDE DÜŞÜNÜOORsun?

Hepimizin allah yardımcısı olsun çok zor bi yoldayız hem maddi hem manevi çok saglam bi piskoloji gerekio gerçekten insanın kolayca moreli bozulabilio ama yinede hepimizin çok şükür ki küçüçük bi umudu var onun peşinden gidebilioruz çok şükürki allaha ya bunun hiç tedavisi olmasaydı o zaman ne yapardık düşünsenize hiç umudumuz olmazdı daha çok üzülürdük bilmiorum yinede sanslıyız aslında..:teselli:

anladım cnm haklısın.Amin cnm ya hepiizin, iKİNCİYİ NERDE DÜŞÜNÜOORsun?

mrb canım.birinciyi alman hastanesinde yaptırdık ama ıkıncıyı orda dusunmuyorum.su anda arastırmadayım hastane konusunda.bız yenı sonuc aldık zaten bı sure beklememız gerekecek hem maddı yonden hemde manevı olarak.ınsallah ıkıncı denememızde pozıtıf sonucu alırız.ınsallah hepimiz en kısa zamanlarda pozitif sonuclar alırız.hakkımızda hayırlısı olsun.

cnm almanda doktorun kimdi memnun kalmadınmı ikinciyi nerde düşünüosun sizinde erkek infertilitesidiydi dimi cnm sperm azlıgı bende almanda düşünüorum tavsiye etmiomusun .. nedersin?:uhm:

herkese iyi aksamlar,ya arkadaslar ben keci boynuzu kurune basladim bugun ikinci gundu benim anlamadigim keci boynuzunu ilk 1 hafta yarim litre sonra ki haftada ise 250 gr diyonuzda ozamandami 250 grama 7 tane keci boynuzu koyuyoz bide ben bir yandan kuru biyanda havus suyunu bide findik yediriyorum acaba bu seferde fazlami gelir ha bide havuc suyu hazir sizce etkisi olurmu neyse cok soru sordum cevap bekliyorum iyi aksamlafr

İİ akşamlar tatlım, cnm kürü ilk hafta söynelen mektarda bi sabah kalktıgında aç karnına bide gece yararken içiriceksin sonraki günler aynı miktarda sadece gece yataga yatarken bi bardak içiriceksin. Havuç suyununda morfolojiye ii geldigini söylüolar fındık kuru yemişinde ii geldigini duymuştum ama saglık açısından herşeyin fazlası zarar olabilir. sen yinede dikkat et tabi. hazır havucun bi yararı olucanı düşünmüorum evde kendin sıksan daha ii bu arada istediin kadar soru sorabilirsin bende çok sorarım insanın kendisi herşeye yetemio bilemio..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…