.keiboynuzu Krnden Fayda Gren Arkdalar Buraya...........

canım ben doğal yolla gebe kaldım bir kez. ama maalesef düşükle sonuçlandı. 3 ay önce düşük yaptım. boş gebelikti. bu boş gebeliğin nedenleri ise spermlerdeki özellikle morfoloji sorunu veya yumurtanın kaliteli olmamasıymış. hamile kaldığımda bizim morfoloji % 8 civarıydı. yani referansa göre en az %14 olmalı. ayrıca ben de pko var. dolayısıyla benim yumurtalarım da çok parlak değildir herhalde. o yüzden biz yine keçi boynuzu ve vitaminlere devam ediyoruz. ayrıca fındık, ceviz vs. de yiyor eşim. ben de bu ay yumurta takibi yaptırıyorum. Allah izin verirse hepimiz bir gün hamile kalacağız inşallah.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırız. Valla ne zaman hamile biri görsem ona özenle bakıorum çok özeniorum. Birgün karnım kocaman gezicekmiyim acaba?:1closedeyes:

-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
...bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın...
birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın. (internetten )

PinkRose....Allah şifa versin...............

evet tatlım sadece eşler içiyo ama anne adayları sabah kahvaltıdan önce ve sonra bir avuç beyaz üzüm yerse dogurganlıgı artırıomuş.. Ben denemedim ibrahim saraçoglunun sitesinde okumuştum..

amaaan arkadaşlar eşim bu ay ilaç da içtii pekmezide içti ama bugün 28. gün ve karnım ağrıdı dayanamadım hemen ağrı kesici aldım onuda içinde hastalığım 2gün ileri atıyor ama yine olacam belli ki işe yaramadııııııı

arkadaşlar bizde eşime keçi boynuzu kullanıyoruz gerçekten çok faydası var mutlaka kullanın allah herkese şifa versin

arkadaşlar bizde eşime keçi boynuzu kullanıyoruz gerçekten çok faydası var mutlaka kullanın allah herkese şifa versin

merhaba canım bizde kulanıyoruz. Ama sperm sayısı arttı da ileri hareketlilerin oranı düştü anlamdım !yanlış bişi mi yaptık gerçi eşimin işyerinde sorun vardı biraz ona yordum .Baklaım ikinci aşılamam tutcakmı.CADIARZU

Cnm eşimin sperm sayısı 122.000 morfolojide sorun var eşimin spermleri hareketliymiş fakat eşimin spermlerinde baş anomanisi vrmış emriyolar döllense bile kalitesiz oluo anlıcan..:içelim:senağlama

benim eşiminde sayı ve hareketlilik normal ama morfoloji %3 ....:çok üzgünüm:
dr yeniden spermiogram istedi ama yaptırmadık yaz sonuna kadar beklemek istedim ben ....
ne yani bizimdemi tek çaremiz tüp bebek olucak öyleyse çok beklicem sanırım....senağlama

benim eşiminde sayı ve hareketlilik normal ama morfoloji %3 ....:çok üzgünüm:
dr yeniden spermiogram istedi ama yaptırmadık yaz sonuna kadar beklemek istedim ben ....
ne yani bizimdemi tek çaremiz tüp bebek olucak öyleyse çok beklicem sanırım....senağlama

cnm üzme kendini herkese göre degişir tedavi onun için dr. ne derse onu yap aşılama olur diosa aşılama yap hersey kısmet be cnm üzülme ayrıca bi tek spermiogram testinde kesin sonuç yoktur anca bi kaç tane daha test yapın bakalım. ama testleri farklı yerlerde yapın hemen umutsuzluga kapılıp strest yapma bence :1hug:

cnm üzme kendini herkese göre degişir tedavi onun için dr. ne derse onu yap aşılama olur diosa aşılama yap hersey kısmet be cnm üzülme ayrıca bi tek spermiogram testinde kesin sonuç yoktur anca bi kaç tane daha test yapın bakalım. ama testleri farklı yerlerde yapın hemen umutsuzluga kapılıp strest yapma bence :1hug:

neskafe ben setrik nerelerdesin ne zamandır yoksun

arkadaşlar merhaba benim eşimde de morfoloji bozukluğu var %2 diğer değerler çok iyi ama olmuyo bebişimiz bi türlü.
bende eşime bu kürü denedim ama o içemedi. acaba portakal suyuna falan karıştırsak etkisi azalır mı. Bilgisi olan var mı?

selam arkadaşlar misafirlikten yeni geldim hemen açtım ve bugün hasta oldum yine zaten alıştım olmaya vallahi hiç beklemiyorum olmamayıııııı

canım düzenli kullanınca faydasını mutlaka görürsün rabbim şifa versin inşallah biz de tüp bebeğe başladık iğneri kullanıyorum sizin sorun ne canım.

X