- 14 Mayıs 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi karamelli neskafe
suyunu sıkıp içsin yada kendini yesin biz denedik sayıda artış oldu ama bu ara bıraktıkkk
EVET NERDEYSE 3 AY SONRA HAMİLESİN DEDİ:sm_confused: AMA NE GELEN NE GİDEN ZATEN TÜP BEBEKLE OLUR ANCA HERLADE BU GİDİŞLE İLK DENEDİK TUTTU İKİZLERE HAMİLE KALDIM ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM... ŞİMDİ NORMAL YOLLA OLURMU ACABA SANMIYORUM AMA UMUT DÜNYASI İŞTEE
evet benim eşimde kilolu birazda kilo etkiliyomuş hep et yer oda tansiyonu yükseltiyor ve farkındamısın kilo aldıkça azalıyor evlendiğimizde böyle deildi 1sene korunduk doğum kontrol içtim belkide ozaman olurdu oda çok antibiyotik ve alerji ilaçları içti bunlar çok etkiliyomuş aklınızda bulunsunnnn
öyleysee daha çok beklerizzzzz:sm_confused:
benim eşim de keçiboynuzundan fayda gördü. 1 ayda sayı 59 milyondan 79 milyona, ileri hareketlilik %8 den % 16 ya morfoloji % 3 den % 8 e çıktı. keçiboynuzunun yanısıra doktor tavsiyesi ile e vitamini (evicap 400) ve çinko (zinco) kapsül kullandı. o ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. şu an yine keçiboynuzu kürüne ve ilaçlara devam ediyor. ayrıca fındık, ceviz, ayçekirdeği vb. yiyor. kuru incir, kuru üzüm, badem , arı sütü bal polen türü şeyler de çok fayda ediyormuş.
canım aslında eşinin sperm sayısı çok iymiş ne kadar zamandır olmuodu bebeğiniz.söylediğin ilaçların aynısını benim eşimde kullanıo yanı sıra mone die bi alaç daha kullanıo.ben geçen ay korunmak zorunda kaldım hsg yüzünden bu ay başladık bakalım ne olcak senin yazdıklarını okuyunca umutlandım bi an bende 1 aydır bu keçiboynuzu kürünü uyguluorum eşime.inşallah ii sonuçlar alırız.benim eşimde sperm sayısı çok farklılık gösterio bazen 35 milyon bazen 95 milyon oluo sebebini bulamadılar doktorlar.o yüzden sebepsiz grubuna girioruz.sanırım sizde ölesiniz.kaç yıllık evlisin?ve nekadar zamandır bebek istiosun biraz kendinden bahsedersen banada umut ışığı olursun.şimdiden teşekkür ederim canım.allah hepimizin muradını vresin biran önce inşallah.........:uhm:
CADIARZUbende geçen aylarda eşime içerdim keçibonuzu kürünü sonra ara verdik.mayıs ayında ki aşılmamda 40milyon total sperm sayısı ileri hareketliler%30 idi.ikinci aşılmadan bir hafta kala tekrar başladık.hemde havuç suyuna hersabah içti .bu gün ikinci aşılmam yapıldı sperm sonucu 79 milyon ama ileri hareketliler %15 dr çok umutlu değilim ama tutarsa mucize dedi .yani umut tüpbbebek.sayıyı arturıyo da ileri harekelilere faydası varmı kafamkarıştı.:sm_confused: