.keiboynuzu Krnden Fayda Gren Arkdalar Buraya...........

yaa kızlar bizde de ileri hızlı hareketli 0. ama ileri yavaş hareketli %24. ne demek yani bu? Yani toplamda hareketli %24. Ama bu ileri hızlı hareketli mi önemli sadece. Şimdi 2. aşılamam yapılacak iğne vuruyorum kendime. Yalandan mı uğraşıyorum yani. Dr. bu değerle aşılama tutmaz falan demedi. Kafam karıştı valla.
Sevgili yagmurbebek, umudunu kırmak istemem ama son 2 aşılamada eşimde de hızlı ileri hareket sıfırdı ve maalesef tutmadı. Yavaş ileri spermlerle de şans var elbet ama çok düşük bir şans. Yumurtalara ulaşıp döllemeyi yapan hızlı ileri hareketli spermler. Doktorlar maalesef biraz ticari düşündükleri için şans %1 bile olsa aşılamayı yapıyorlar. Her spermogramda değerler biraz farklı çıkabiliyor. İnşallah bu aşılamanız da bakarsın%1-2 bile hızlı ileri hareketli sperm bulunur ve aşılama başarılı olur inşallah. a.s.

mrb bızde kecıboynuzu kurune basladık.bılmıyoruz ne kadar etkı yaptı.ınsallah bu kecıboynuzu kurlerı sayesınde dogal yoldan hamıle kalırız.benım esımın sperm sayısıda oldukca dusuk.21 mayısta tup bebekte negatıf sonuc aldık.hakkımızda hayırlısı olsun.

benim eşim de keçiboynuzundan fayda gördü. 1 ayda sayı 59 milyondan 79 milyona, ileri hareketlilik %8 den % 16 ya morfoloji % 3 den % 8 e çıktı. keçiboynuzunun yanısıra doktor tavsiyesi ile e vitamini (evicap 400) ve çinko (zinco) kapsül kullandı. o ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. şu an yine keçiboynuzu kürüne ve ilaçlara devam ediyor. ayrıca fındık, ceviz, ayçekirdeği vb. yiyor. kuru incir, kuru üzüm, badem , arı sütü bal polen türü şeyler de çok fayda ediyormuş.

cnm bizim hem sperm sayısı çok çok düşük hemde morfolojisinde sorun var keçi boynuzuna yeniden başlıcam inşallah bende fayda görürüm. fakat sperm sayısı 20.milyondan fazla olunca çocuk olma sansı çok yüksek bildigim kadarıyla dogal yolla gebe kalabilirsin bizim sansımız çok az eşimin sperm sayısı 122.000 spermlerin hareketliymiş ama spermlerinde baş anamonisi varmış doktor çok dar pantolon ve iç çamaşır giyme demişti.. Bide doktor eşime hiç vitamin ve ilaç vermedi hatta eşimle hiç ilgilenmedi bile.. ilaçları duyunca saşırıorum açıkcası..:çok üzgünüm:

-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
...bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın...
birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın. (internetten )

cnm bunu bir litre suya 14 tane keçiboynuzu atıp kaynatsak olmazmı bi kaç günlük olsa. biliomusun? olurmu acaba dersin.

arkadaşlar biz hiç uğraşmıyoruz artık yaa yumurtlama günlerini bile takip etmiyoruzz bana sinir geliyor öyle yapıncaaaaaa

ya arkadaşlar bu arada ben ilk defa 15 gündür adet göermiorum dogal yolda gebe kalmam mümkün degil. ama yinde dün test yaptım evde sonuç negatif çıktı nedeen adet olamıorum bide hiç bi belirti hissetmiorum bel agrısı, gögüslerde agrı, karında sancı vs. çok garip karnım balon gibi şiş jinekoluga randevu aldı bakalım.. stres den de olabiliomuş ama ..

var yaa bu konuda da amma bilgi sahibi olduk eskiden çocuğu olmayan biri olsa ne kadar üzülürdüm nerden biliyim başıma gelceğini kimseyede gülmedim ya kımet deilmişşşşşşş

adetlerin düzensiz miii

Aslında düzensiz sayılmaz. Benim adet döngüm normalde 32 gün sürüo her 32 günde bi adet oluorum ben fakat bi iki aydır iki üç gün ya erken oluorum yada geç ama hiç bukadar uzamamıştı bu ilk.. Acaba diyorum tüp bebek tedavisinde kullandıgım ilaçların yan etkisi olurmı bi ay önce tedavi olmuştum ben.

evet oluyumuş bi tanıdıkta aynı oldu tedaviyi bıraktı adeti düzenliydi çok o ay bayağ gecikmiş hamilesin diye dalga geçmiş herkes anlatmıştıııııı

cnm bizim hem sperm sayısı çok çok düşük hemde morfolojisinde sorun var keçi boynuzuna yeniden başlıcam inşallah bende fayda görürüm. fakat sperm sayısı 20.milyondan fazla olunca çocuk olma sansı çok yüksek bildigim kadarıyla dogal yolla gebe kalabilirsin bizim sansımız çok az eşimin sperm sayısı 122.000 spermlerin hareketliymiş ama spermlerinde baş anamonisi varmış doktor çok dar pantolon ve iç çamaşır giyme demişti.. Bide doktor eşime hiç vitamin ve ilaç vermedi hatta eşimle hiç ilgilenmedi bile.. ilaçları duyunca saşırıorum açıkcası..:çok üzgünüm:

canım ben doğal yolla gebe kaldım bir kez. ama maalesef düşükle sonuçlandı. 3 ay önce düşük yaptım. boş gebelikti. bu boş gebeliğin nedenleri ise spermlerdeki özellikle morfoloji sorunu veya yumurtanın kaliteli olmamasıymış. hamile kaldığımda bizim morfoloji % 8 civarıydı. yani referansa göre en az %14 olmalı. ayrıca ben de pko var. dolayısıyla benim yumurtalarım da çok parlak değildir herhalde. o yüzden biz yine keçi boynuzu ve vitaminlere devam ediyoruz. ayrıca fındık, ceviz vs. de yiyor eşim. ben de bu ay yumurta takibi yaptırıyorum. Allah izin verirse hepimiz bir gün hamile kalacağız inşallah.

X