.keiboynuzu Krnden Fayda Gren Arkdalar Buraya...........

evet benim eşimde kilolu birazda kilo etkiliyomuş hep et yer oda tansiyonu yükseltiyor ve farkındamısın kilo aldıkça azalıyor evlendiğimizde böyle deildi 1sene korunduk doğum kontrol içtim belkide ozaman olurdu oda çok antibiyotik ve alerji ilaçları içti bunlar çok etkiliyomuş aklınızda bulunsunnnn

EVET NERDEYSE 3 AY SONRA HAMİLESİN DEDİ:sm_confused: AMA NE GELEN NE GİDEN ZATEN TÜP BEBEKLE OLUR ANCA HERLADE BU GİDİŞLE İLK DENEDİK TUTTU İKİZLERE HAMİLE KALDIM ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM... ŞİMDİ NORMAL YOLLA OLURMU ACABA SANMIYORUM AMA UMUT DÜNYASI İŞTEE

YA cnm üzülme her gebelik bi sanstır. Ben ilk tüp bebek denememde gebe kalamadım 2. yi denicem bakalım ilkinde kalmışsın ikincisindede kalirsın cnm senin eşinin sperm sayısı kaçtı neden dogal yolla olmuomuş..

evet benim eşimde kilolu birazda kilo etkiliyomuş hep et yer oda tansiyonu yükseltiyor ve farkındamısın kilo aldıkça azalıyor evlendiğimizde böyle deildi 1sene korunduk doğum kontrol içtim belkide ozaman olurdu oda çok antibiyotik ve alerji ilaçları içti bunlar çok etkiliyomuş aklınızda bulunsunnnn

Evet kilo sperm sayısını azaltıomuş doktor kilosunu vermesini söymemişti ama benimkide biraz etobur hatta birz demek pek yanlış olur tam etobur bu yüzden zor en sevdigi sey yemek yemekyerimseniben

offfff evet arkadaşıımm yaa ne olacak bööyleee benimkide obur ekmeğide çok yiyor hiç zayıflamayada çalışmıyor çokda çay içer günde 30 bardağı bulurr 2de şeker atarrrrrrrr

benim eşim de keçiboynuzundan fayda gördü. 1 ayda sayı 59 milyondan 79 milyona, ileri hareketlilik %8 den % 16 ya morfoloji % 3 den % 8 e çıktı. keçiboynuzunun yanısıra doktor tavsiyesi ile e vitamini (evicap 400) ve çinko (zinco) kapsül kullandı. o ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. şu an yine keçiboynuzu kürüne ve ilaçlara devam ediyor. ayrıca fındık, ceviz, ayçekirdeği vb. yiyor. kuru incir, kuru üzüm, badem , arı sütü bal polen türü şeyler de çok fayda ediyormuş.

benim eşim de keçiboynuzundan fayda gördü. 1 ayda sayı 59 milyondan 79 milyona, ileri hareketlilik %8 den % 16 ya morfoloji % 3 den % 8 e çıktı. keçiboynuzunun yanısıra doktor tavsiyesi ile e vitamini (evicap 400) ve çinko (zinco) kapsül kullandı. o ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. şu an yine keçiboynuzu kürüne ve ilaçlara devam ediyor. ayrıca fındık, ceviz, ayçekirdeği vb. yiyor. kuru incir, kuru üzüm, badem , arı sütü bal polen türü şeyler de çok fayda ediyormuş.

canım aslında eşinin sperm sayısı çok iymiş ne kadar zamandır olmuodu bebeğiniz.söylediğin ilaçların aynısını benim eşimde kullanıo yanı sıra mone die bi alaç daha kullanıo.ben geçen ay korunmak zorunda kaldım hsg yüzünden bu ay başladık bakalım ne olcak senin yazdıklarını okuyunca umutlandım bi an bende 1 aydır bu keçiboynuzu kürünü uyguluorum eşime.inşallah ii sonuçlar alırız.benim eşimde sperm sayısı çok farklılık gösterio bazen 35 milyon bazen 95 milyon oluo sebebini bulamadılar doktorlar.o yüzden sebepsiz grubuna girioruz.sanırım sizde ölesiniz.kaç yıllık evlisin?ve nekadar zamandır bebek istiosun biraz kendinden bahsedersen banada umut ışığı olursun.şimdiden teşekkür ederim canım.allah hepimizin muradını vresin biran önce inşallah.........:uhm:

canım aslında eşinin sperm sayısı çok iymiş ne kadar zamandır olmuodu bebeğiniz.söylediğin ilaçların aynısını benim eşimde kullanıo yanı sıra mone die bi alaç daha kullanıo.ben geçen ay korunmak zorunda kaldım hsg yüzünden bu ay başladık bakalım ne olcak senin yazdıklarını okuyunca umutlandım bi an bende 1 aydır bu keçiboynuzu kürünü uyguluorum eşime.inşallah ii sonuçlar alırız.benim eşimde sperm sayısı çok farklılık gösterio bazen 35 milyon bazen 95 milyon oluo sebebini bulamadılar doktorlar.o yüzden sebepsiz grubuna girioruz.sanırım sizde ölesiniz.kaç yıllık evlisin?ve nekadar zamandır bebek istiosun biraz kendinden bahsedersen banada umut ışığı olursun.şimdiden teşekkür ederim canım.allah hepimizin muradını vresin biran önce inşallah.........:uhm:

canım evet sayı iyi de hareket ve morfoloji kötüydü. bunlarda olumsuz etkiliyor. tedaviye devam ediyoruz işte. biz yeni evli değiliz ama ilk yıllar çeşitli sebeplerden dolayı erteledik. son 1 yıldır istiyorum. ayrıca ben de sorun var. pko luyum adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu ama buna rağmen 7 . ayımda hamile kaldım. ben de senin gibi aralık ayında hsg çektirmiştim. ocak ayında da hamile kaldım. hsg de yararlı biliyormusun. tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve gebelik kolaylaşıyor. sen keçiboynuzuna, fındık, fıstık, ceviz, kuru incir, kuru üzüm vs. yedirmeye devam et. ilaçlara da devam. önümüzdeki ay bizlere müjdeli haberini verirsin inşallah. Allah isteyen herkese versin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah.

CADIARZUbende geçen aylarda eşime içerdim keçibonuzu kürünü sonra ara verdik.mayıs ayında ki aşılmamda 40milyon total sperm sayısı ileri hareketliler%30 idi.ikinci aşılmadan bir hafta kala tekrar başladık.hemde havuç suyuna hersabah içti .bu gün ikinci aşılmam yapıldı sperm sonucu 79 milyon ama ileri hareketliler %15 dr çok umutlu değilim ama tutarsa mucize dedi .yani umut tüpbbebek.sayıyı arturıyo da ileri harekelilere faydası varmı kafamkarıştı.:sm_confused:

CADIARZUbende geçen aylarda eşime içerdim keçibonuzu kürünü sonra ara verdik.mayıs ayında ki aşılmamda 40milyon total sperm sayısı ileri hareketliler%30 idi.ikinci aşılmadan bir hafta kala tekrar başladık.hemde havuç suyuna hersabah içti .bu gün ikinci aşılmam yapıldı sperm sonucu 79 milyon ama ileri hareketliler %15 dr çok umutlu değilim ama tutarsa mucize dedi .yani umut tüpbbebek.sayıyı arturıyo da ileri harekelilere faydası varmı kafamkarıştı.:sm_confused:

Sevgili BTRKCL, dilerim aşılamanız tutar da başka hiçbir ek tedaviye gerek kalmaz. Keçiboyunuzu kürünü aşılamadan 3 ay önce başlayarak düzenli olarak kullanmalısınız. Gerçi etkisi herkeste aynı olmayabiliyor da. Benim bir arkadaşım da kullandı ancak onlar pek bir faydasını görmediler. Ancak şimdiye kadar bu kürü uygulayanların pek çoğunda olumlu sonuç alındı. Dilerim hepimize şifa olur. Sevgiler.

yaa kızlar bizde de ileri hızlı hareketli 0. ama ileri yavaş hareketli %24. ne demek yani bu? Yani toplamda hareketli %24. Ama bu ileri hızlı hareketli mi önemli sadece. Şimdi 2. aşılamam yapılacak iğne vuruyorum kendime. Yalandan mı uğraşıyorum yani. Dr. bu değerle aşılama tutmaz falan demedi. Kafam karıştı valla.

Ben de keçi boynuzu tozundan aldım bu arada. Balla karıştırp yediriyorum 1 haftadır. Bu mevsimde normal keçi boynuzu olmuyomuş. Tüm aktarları gezdim burdaki. Kurtlu oldukları için getirmiyolarmış. Ama benim aşılamaya yetişmez olumlu sonuç yapsada.

-kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırarak atın.
-ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.
-kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendirin
-dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçi boynuzlarını çıkarın.
-soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içirin.
...bu uygulamayı bir hafta boyunca her gün uygulayın...
birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün sadece akşam yatağa girerken bir su bardağı içirin.daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın. (internetten )

X