- 14 Mayıs 2008
- 252
- 0
- Konu Sahibi karamelli neskafe
...........keçiboynuzu Küründen Fayda Gören Arkadaşlar Buraya.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Kizlar Bu Dediğiniz Keçiboynuzu Bildiğimiz Değilmi? Kürü Ne? Yani çok Acil Nerde Bulabilirim
Lütfen Demek Faydaliymişş
TEŞEKKÜREDERİM ARKADAŞIM BUNU YAPICAM EN KISA ZAMANDAKeçiboynuzu kürü için 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp kaynamakta olan yarım litre suda (ağzı kapalı bir kapta) 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendiriyorsun. İlk bir hafta yarısı sabah yarısı akşam içiliyor. Sonraki 3 ay sadece akşam içiliyor.
Eşim geçen yıl çok düzenli olmasa da 2 ay kullandı. 12 milyon olan sayı 30 milyonun üzerine, %4-5 olan morfoloji %14'e, %2 olan hızlı ileri hareket %23'e çıktı. Bu sonuçları görünce tedavi amacına ulaştı deyip bıraktı. 3 ay sonra yapılan testte sonuçlar yine eski değerlerine döndü maalesef. Şimdi düzenli olarka kullanıyor 1,5 aydır. Temmuz sonundaki tüp bebek tedavisine kadar 1,5 ay daha kullanacak. 2 haftaya kadar bir spermogram yaptıracağız. Sonuçları yazarım.
Canım öncelikle cvp yazdıgın için çok saol, Bende bu küre yeni başlamıştım fakat keçi boynuzlarını almaya gidemedigim için yarım kaldı şimdi düzenli kullanmak adına yeniden başlıcam. Bu arada senin yazdıgın sonuçlara inanamadım gerçekten arada çok fark var. şimdi daha dikkatli ve düzenli kullamamız gerekior. tekrar yaptıgınız test sonuçlarından beni haberdar et cnm BU ALLAHIN İNSANLARA VERDİGİ ÇOK DEGERLİ Bİ NİMET GERÇEKTEN..a.s
benim eşimde pekmezini içiyorrr ama bakalım sonuç daha belli deilllll
Canım dilerim işe yarar ancak okuduklarıma göre pekmez kaynatılarak elde edildiği için keçiboyunuzundaki amino asitler ölüyormuş. O yüzden daha çok kürünü tavsiye ediyorlar.benim eşimde pekmezini içiyorrr ama bakalım sonuç daha belli deilllll
Ben Aktardan Bi Karişim Yaptirmiştim 100ytl Verdim Işe Yaramadi
Ya cnm sorma bende o karışımdan yaptırmıştım.hani tahta kaşıkla yenen iki tane ard arda yaptırdım bende hiç bi faydasını görmedim sahsen.. Okadarda kesin sonuç diolar satan kişiler.. Belki fayda saglayanda olmuştur ama ben fayda görmedim eşimin sperm sayısı artmadı..