- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- Konu Sahibi Castefella
Arkadaşlar cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Hafta sonunda eşim ve kızımın ısrarları üzerine gittik. Deniz sığ ve dalgasızdı Fakat korktuğum gibi full'dü. Marmariste yazlığımız var ben o kalabalıktan kaçayım derken, burda doluya tutuldum. Önce Kefken'e gittik Plajda havlu sermeye bile yer yok, Didim'in Altınkum Plajı halt etmiş kendini göstermeye çalışan zıpçıktıları hiç söylemiyorum. Neyse burdan hemen Kefken'e gittik Kovanağzı Plajına.. Burası da pek farklı sayılmazdı; deniz sıcak ve dalgasızdı ama bir de insanlarımız temiz olsaydı keşke... Plajı attıkları çöplerle kirlettikleri yetmiyormuş gibi bir de denizin içinde yüzen gözlerime inanamadığım pideler, kola kutuları, naylon poşetler insanın eline ayağına takılıyor, tam br rezaletti. Tüm Ege Akdeniz'i bilirim böyle pis denizi ilk defa görüyorum İnsanlarımız o kadar pis kiklava: deniz ne yapsın? Neyse oradan Cebeci koyuna gittik, burası nispeten taha iyiydi... Yalnız nispeten diyorum... Kalabalık gene vardı ama deniz daha temizdi, hiç değilse... Schirin arkadaşımızın dediği Babalı'ya da gittik
Burası ufak ve çok dalgalı bir koy.. Diğer yerlere göre daha sakin ama 178 km git-gel yol tepmeye değer mi hiç sanmıyorum zira bizim şansızlığımız mıdır nedir küçücük bir koyda dipdibe dalgalarla boğuşarak yüzmeye çalışıyorsun, herkes birbirini inceliyor falan filan... Tek iyi yönü yolculuk yaparken süper bir orman manzarası eşliğinde yediğim köy biberleri,domatesleri, kandıra yoğurdu ve Kefken, Kerpe'nin aklımdan soru işareti olarak artık kalmayışı... Eşimle karar verdik; kesinlikle Kuzey Ege çok daha güzel; Gelibolu, Saros Güneyli, Erikli, Bozcaada ve Gökçeada.....
Burası ufak ve çok dalgalı bir koy.. Diğer yerlere göre daha sakin ama 178 km git-gel yol tepmeye değer mi hiç sanmıyorum zira bizim şansızlığımız mıdır nedir küçücük bir koyda dipdibe dalgalarla boğuşarak yüzmeye çalışıyorsun, herkes birbirini inceliyor falan filan... Tek iyi yönü yolculuk yaparken süper bir orman manzarası eşliğinde yediğim köy biberleri,domatesleri, kandıra yoğurdu ve Kefken, Kerpe'nin aklımdan soru işareti olarak artık kalmayışı... Eşimle karar verdik; kesinlikle Kuzey Ege çok daha güzel; Gelibolu, Saros Güneyli, Erikli, Bozcaada ve Gökçeada.....
Son düzenleme: