• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kefillik, İcra, Borç İsteyen Arkadaş

Kuzucum zaten her halükarda arkadaşına iyilik yapmak adına 300 bin çok fazla, arkadaşın çok düşüncesiz, senin o kadar nakdin olmadığını kredi çekeceğini az çok bilir, bazı insanlar para isterken ne rahat maşallah🤷‍♀️
Kendi borcu 300 bin. Benden 100 bin istiyor ama evet bana da fazla rahatmış gibi geldi.

Bu devirde kimse için borca girilmez, borç verilmez. Kaldı ki 300 bin tl, kendim için bile o kadar borca girmem. Bunu da anlayışla karşılayamacak kişi arkadaşım olmasın sorun değil.

Kendi borcu 300 bin. Benden 100 bin istiyor ama evet bana da fazla rahatmış gibi geldi.
Yine de çok, insanların maddi olarak önünü göremediği böyle bir zamanda 100 binlik krediyi ancak kendi ailesine çeker, onda bile Allah korusun sağlık gibi önemli bir sebep olması lazım, ki valla ne anne oğullar biliyorum, oğullar bile annelerini dolandırıyor, kaç tanıdığım çocuğunun borcu var diye kredi çekti, çocuk yan gel osman yapınca, anneler evinden oldu.

300 bin çok büyük para.
geri de ödemez.
ee haciz gelecekmiş..
bana hiç güven vermedi.

Back
X