- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
İnsan babasına çekmez yuz binlik kredi, sakin yapma...
Anam babam bana çekmez o kadar diyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan babasına çekmez yuz binlik kredi, sakin yapma...
valla benim anam babam da çekmezAnam babam bana çekmez o kadar diyim.
100 bin istemiş sadece çıkar bence çoğu kişiye. Ben daha önce hiç kredi çekmediğim halde 80 bine kadar kredi veriyor birkaç banka. Ama faiz oranım yüksek puanı daha yüksek olanlara göre. Vermeek istiyor da veremiyor gibi olursa bu sefer elinde olanı ver 10-20 bin der. Direkt veremem ben de sıkışığım dese daha iyi. Hiç güven vermedi bu arkadaş bana. Dolandırıcı bence.Bu arada o kadar kredi çıkıyor mu herkese ya, illa çek derse kredi notum düşükmüş çıkmıyor kredi diyin,evi ipotek mi göstereceksiniz ya da arabayı, çat diye böyle bir meblağ vermezler bence
Sakınnn derim dertsiz başınıza dert mi alacaksınızMerhabalar, bir arkadaşım benden yüklü bir borç istiyor, çok acilmiş, evine haciz gelecekmiş. Annesinin de haberi olmadığı için öğrenmemeliymiş. Hayat memat meselesi, intihar edicem falan diyor.
Bende o kadar para yok, kredi çekmem lazım. Eğer çekersem ve ödemezse altından kalkamam. Normalde güvendiğim bir arkadaş ama bazı konular beni huylandırdı, sebebi de şu. Borcun sebebi, bir arkadaşı ....kur tarzı bir mağazadan beyaz eşya telefon falan alıyor. Bizimki de kefil oluyor ama arkadaşı hiç ödeme yapmıyor ve bir gün durup dururken mağaza direkt arkadaşımı hacizle tehdit ediyor. Öncesinde hiç bir uyarı vs yapmadan?
Benim merak ettiğim eğer bir borç varsa mağaza ilk önce asıl borçluyu dava etmez mi veya ona haciz yollamaz mı? Anlattığına göre mağaza asıl borçluyla uğraşmamış bile. Eğer illa kefilden tahsil edecekse hiç uyarı vs yapmadan bir gün direkt 300 bin yolla yoksa hacze geleceğiz diye mi ararlar? Anlattıklarına ikna olmadım açıkçası yanlış birşeyler var.
Bu konulardan anlayan arkadaşlardan rica etsem beni aydınlatır mısınız?
Ekleme: Tamam ben kredi çekmeyeceğim ama anlattığı şey mantıklı mı? Niyetini anlamak istiyorum.
Eeee pess nasılda yüzleri kızarmadan istiyorlar,ben babamdan 1 tl isteyemem.Başkalarından da istemiş ama benden isteyeceği 100 bin civarı.
Bacım sakınnn. Bırak aran bozulursa bozulsun. Ben kimseden hiçbi şey için isteyemem valla bu parayıBaşkalarından da istemiş ama benden isteyeceği 100 bin civarı.