- 22 Aralık 2019
- 490
- 983
- 23
- 39
- Konu Sahibi purple1986
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baslik o kadar ilginç geldi ki banaKonusunu da yazsaydiniz bari
Konusunu da yazsaydiniz bari
Oraya alırlar mı kiİzlemiştim,güzel film.Yalnız sinema köşesinde paylaşsanız iyi olurdu![]()
Evet yaa derdim oldu inan. Özellikle sürekli çocuk yapan suriyelilere zorla izletilmeli diye düşünüyorumBen bi kesitine denk gelmiştim çok guzel bi filme benziyordu ilk fırsatta izleyeyim
Zaten bu kosedekilerin derdi az bi de o eklensinn
Siz taşıyamazsınız.Yanlış yere konu açtığınız için banlanırsınız muhtemelen:/Oraya alırlar mı ki
Ben taşıyabiliyor muyum?
Ben de buyulu bir konu acildi sanip kostum geldimBaslik o kadar ilginç geldi ki bana
Ben büyüyle ilgili bı konu açıldı sandim yasak değil mi diye girdim neyseki filmmis.
Gerçi konusu yine banlik sanirim
Aman diyim bacim yaramazlik yapmeyasanBizim memlekette de okula gidemeyen sokaklarda yasayan cocukların flmi olursa onuda paylaşın başkasına kasacak duyar'ım kalmadı artik benim![]()
Siz niye bu kadar taktınız kiBizim memlekette de okula gidemeyen sokaklarda yasayan cocukların flmi olursa onuda paylaşın başkasına kasacak duyar'ım kalmadı artik benim![]()