Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

Nelere nelere montaj dediler,buna mı demeyecekler ?
Din ve duygu sömürüsü üzerinden seçmen toplayanlardan herşey beklenir.

Tüm ciddiyetimle soruyorum Erdoğan'ı gerçekten yakışıklı buluyor musunuz? Gerçekten merak ettim? Ne bileyim ben sevseydim de kendisini yine yakışıklı bulmazdım yakışıklı dediğin Johnny Depp'tir, Kıvanç Tatlıtuğdur. :))

yazık günahtır ya,yeter artık şu muhtaç insanları kullandığınız burda bile hala savunmaya devam ediyorsunuz yakışıklı cumhurbaşkanınızı,utanın biraz be,savunmaya utanın be.Kaç yaşındaki kadını resmen maymun etmişler orda,hiç mi içiniz acımadı şunu izlerkende hala o parti benim bu parti benim diyebiliyorsunuz? Dünya yansa sizin umrunuzda olmaz artık iyice anladım,azcık bi umudum vardı oda bitti gitti.

o zaman burda böyle ahkam kesmiceksin akp seçmenine
sen chplisin sana bişey diyen varmı
ne bu sürekli küçümsemeler,hep ben bildim havaları
herkes haddini bilsin o zaman
bilmezsen ben bunu örnek veririm
demekki dışarda konuşamadıklarınızı burda çatır çatır yazıyosunuz
laf ebeliğine gerek yok o halde
neyse sen diğer sorularımada cevap ver.

Son düzenleme:

Asabiyete bak :) Ban almak istemiyorum polemige girip ebedi.Mumkunse daha muhattap olmayalim olur mu?Kendimle ilgili birseyi konusmani istemememe bunu da sana dile getirmeme ragmen kendine yakistiriyorsan istedigini yazip cizip sorabilirsin hakkimda canim. Hadi sefa ile sana.Iyi aksamlar.

eklemedin midir ekmeledin midir her kim ise çatı adayının babasını chp niye sürgün etmşti ya bi söylesenz:)babaya sürgün ,oğlunu çatı aday:)))))))))

Şimdi siz bu soruyu sorunca,

AKPlnin 100 yaşını geçmiş bir kadın üzerinden yaptığı kirli propaganda

Bu yaşta bir insanı kullandığı gerçeği

yok mu oldu?

Simdi nolmus teyzeye ben anlamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

100 yaşını geçmiş teyzeyi bankaya getirip, "Kefen paramı Erdoğan'a bağışlıyorum" diye bir haber yapmış.

Sonra kamera arkası kayıtları çıkmış.

Kadının bankaya niye geldiğinden haberi yok.

Kefen parası muhabbeti olmamış.Zaten artık her işi belediyeler yapıyor.Kefen,yıkama,defin...Cıks,olmamış.Biraz orijinallik.

insan gözünün içine içine sokulan bu kadar gerçeği nasil olur da gormez aklim hayalim almiyor. gerçekten cok cahil insan var ya. simdi gerci "sen kime cahil diyossooon" diye carlayacaklar ama. yatacak yeriniz yok. elinizde masum çocukların kani var. açlıktan olen insanların, aclik sinirinda yaşayan insanlarin kani var. gercekleri gormediginiz, sirf "ya sola oy vermiyim bak dini ucundan tutan" birileri var dediginiz icin siz de bunca suca ortaksinz!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kefen parası muhabbeti olmamış.Zaten artık her işi belediyeler yapıyor.Kefen,yıkama,defin...Cıks,olmamış.Biraz orijinallik.

2 sene once dedemin vefatinda Izmir Buyuksehir Bel. Pide ve ayran gondermisti eve kadar getirmislerdi hatta.Dedigin gibi orjinallik :)

Sen iyice gemi aziya almissin yardiriyorsun yazdiklarina dikkat et! Kimmis din dusmani irkci bi anlat hele oyle kivirmadan.
canım boşver magazin yapıyorlar işteklişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazırbal gibi ortada.

Diger konuda da Munemin adaletini sorgulamissin.burda da. Kazen sadece Ebediye vermis cezayi gozunden kacmis sanirim.

Nedense hep Akpliler bi adaletsizlik oldugundan yakiniyor. Eee alistiniz her yerde ayrimciliga kayirmaciliga bi yerde adil uygulamalar olunca size adaletsiz gelmesi normal. Biri hakaret ederse Mune banlar a parti b parti bakmaz. Sizin istediginiz ben hakaret edeyim ama banlanmayayim. Hadi oradan

bencede montaj,secim yaklasiyor Erdogani nasil yereriz diye düsünüyorlar,dahada cikacak böyle haberler

esas Erdogan secildikten sonra neler neler olacak chpliler ortaligi yikacak

şimdi Atatürkten bahsettiğini 5 yaşındaki çocuk bile anlar. hakaret etmiyorsun değilmi .Atama,kalkıp din düşmanı,ırkçı demek hakaret değilde ne.

Son düzenleme:

Acik acik yazmaya neden cesaretiniz yok? Madem sevmiyorsunuz kivirmaniza da gerek yoktur herhalde...

Kivirarak dolaylayarak, hakaret etmem ama diyip hakaret ederek kendi düşüncelerinizi kendiniz yalanliyorsunuz cesur olun düşüncelerinizi konusurken..

Siz.kendi düşüncelerinizi savunamazken bizim sizi kaile almamiz cok komik olur:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Sevmeyin zaten adini dahi almayin siz, oyle herkes almasin Atamizin adini agzina.

Siz seviyenizle, egitiminizle (oyle yazdiginiza gore tarih bilginiz sifir) yakisikli basbakaniniza tapmaya devam edin.

Hayir insan bi'dusunur bir tarafta öldugu halde unutulmayan, sevilen, degeri zerre azalmayan biri diger tarafta yasadigi halde halkin yarisi tarafindan sesine bile tahammul edilemeyen biri.
Yakisikli demissiniz bi'de tovbes... İyi guldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…