İşin tuhafı, Ak partililer bu videoya montaj demiş :44:
Hayır şaşırmadım
Ahahahahah normal yahu herseye montaj demeye alisiklar ..
Bu kadae duygulari somurulmeye aptal yerine konmaya alistilar mi bu insanlar gercekten ? Ne aci ki alistilar.Yazik aciyorum ben bu insanlara.
canım boşver magazin yapıyorlar işteözel hayata girmeyi sevmem ama,burda akpye akp seçmenlerine demediğin kalmıyor
erkek arkadaşında akpli ,onada aynılarını söylüyormusun?
seni sömürüyor,aptal yerine koyuyor diyormusun?
sence şu yaptığın normalmi?
kimse sömürülmüyor merak etme,sömürülüyorum havasında olanlar kendine yansın
sömürülmeyi çoktan unuttu bu millet
ama istediğiniz eski yıllara geri döndürmek,artık çok geç canım
akpyi dilinize dolayacağınıza,gidinde chp ile ilgilenin biraz
chpnın kirli oyunlarını gün yüzüne çıkarın
akp ile uğraşmaktan sıkılmadınızmı,normal hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz merak ediyorum...
valla partizan falan değilim ama,sizin bu yaptıklarınızı gördükçe dahada bağlanıyorum o kadar
ters tepki yapıyosunuz bileseniz :)
canım boşver magazin yapıyorlar işteklişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazır bal gibi ortada.
canım boşver magazin yapıyorlar işteklişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazır bal gibi ortada.
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımaynen canım katılıyorum tüm söylediklerine :)
kötü söz sahibine yakışır,varsın desinler
onlarda biliyorlar öyle olmadığını yediremedikleri için ilk işleri hakaret oluyor :)
çekemiyorlar zar :)
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
özel hayata girmeyi sevmem ama,burda akpye akp seçmenlerine demediğin kalmıyor
erkek arkadaşında akpli ,onada aynılarını söylüyormusun?
seni sömürüyor,aptal yerine koyuyor diyormusun?
sence şu yaptığın normalmi?
kimse sömürülmüyor merak etme,sömürülüyorum havasında olanlar kendine yansın
sömürülmeyi çoktan unuttu bu millet
ama istediğiniz eski yıllara geri döndürmek,artık çok geç canım
akpyi dilinize dolayacağınıza,gidinde chp ile ilgilenin biraz
chpnın kirli oyunlarını gün yüzüne çıkarın
akp ile uğraşmaktan sıkılmadınızmı,normal hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz merak ediyorum...
valla partizan falan değilim ama,sizin bu yaptıklarınızı gördükçe dahada bağlanıyorum o kadar
ters tepki yapıyosunuz bunu bilin :)
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanımpardon cumhurbaşkanım
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mukim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?