Kefen parasını Erdoğan'a verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı

Marjinaly

GünBiterGülüşünKalırBende
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
1.222
696
173
İstanbul
[h=1]Erdoğan'a kefen parasını verdi denilen teyzenin kamera arkası ortaya çıktı[/h]
Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sürerken günlerdir Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kefen parasını bağışladığı söylenen 103yaşındaki teyzenin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı.

$erdogana-kefen-parasini-verdi-denilen-teyzenin-kamera-arkasi-ortaya-cikti-2607141200_m.jpg

Hükümete yakın medya kuruluşlarında "Gaziantep'te Erken saatte bankaya gelen 103 yaşındaki Elif Şencan da "kefen param" dediği 500 lirasını bağış hesabına yatırdı" ifadeleriyle yer bulan ve 103 yaşındaki bir kadını elinde para verirken gösteren fotoğrafların sırrı ortaya çıktı.

Ortaya çıkan görüntülerde kadın "Başbakanımıza destek için mi geldin"sorusuna kadın "bilmem oradan getirdiler" yanıtını verirken eline tutuşturdukları parayı daha sonra elinden alıyorlar. Teyze iseelinden paralar alınırken 'birini verin bari gız' diyor. Olayı organize eden şahıs ise 'vereceğiz vereceğiz teyze' ifadelerini kullanıyor.
İşte o olayın perde arkasındaki görüntüler:

http://odatv.com/vid_video.php?id=8D30B

http://odatv.com/n.php?n=erdogana-k...eyzenin-kamera-arkasi-ortaya-cikti-2607141200

hani şu chpli karısı kadın kendini müftünün karısı diye başbakana etmediği hakaret vardı ya işte oda çocuklarınn oyunydu bi nevi montaj yaani.hatırladım da bir an:60:ve sonra korka korka özür üzerine üzür dlyrdu:60:e siz de o kadar kendinize güveniyosanız ortaya çıkarın derim:1:

Son düzenleme:
103 yaşındaki kadını ordan oraya sürüklemeye üşenmemişlerde, inşallah harçlığını vermişlerdir en azından:27:

eklemedin midir ekmeledin midir her kim ise çatı adayının babasını chp niye sürgün etmşti ya bi söylesenz:)babaya sürgün ,oğlunu çatı aday:)))))))))

Son düzenleme:
Bunlar ahlak ve haya denilen kavramlardan bir haber oldukları için böyle haysiyetsizce bir davranışı sergilemeleri normaldir.

Ahahahahah normal yahu herseye montaj demeye alisiklar ..

Bu kadae duygulari somurulmeye aptal yerine konmaya alistilar mi bu insanlar gercekten ? Ne aci ki alistilar.Yazik aciyorum ben bu insanlara.

özel hayata girmeyi sevmem ama,burda akpye akp seçmenlerine demediğin kalmıyor
erkek arkadaşında akpli ,onada aynılarını söylüyormusun?
seni sömürüyor,aptal yerine koyuyor diyormusun?
sence şu yaptığın normalmi?
kimse sömürülmüyor merak etme,sömürülüyorum havasında olanlar kendine yansın
sömürülmeyi çoktan unuttu bu millet
ama istediğiniz eski yıllara geri döndürmek,artık çok geç canım
akpyi dilinize dolayacağınıza,gidinde chp ile ilgilenin biraz
chpnın kirli oyunlarını gün yüzüne çıkarın
akp ile uğraşmaktan sıkılmadınızmı,normal hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz merak ediyorum...
valla partizan falan değilim ama,sizin bu yaptıklarınızı gördükçe dahada bağlanıyorum o kadar
ters tepki yapıyosunuz bunu bilin :)

Son düzenleme:
akp ile uğraşmaktan sıkılmadınızmı,normal hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz merak ediyorum...
valla partizan falan değilim ama,sizin bu yaptıklarınızı gördükçe dahada bağlanıyorum o kadar
ters tepki yapıyosunuz bileseniz :)
canım boşver magazin yapıyorlar işte:51:klişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazır:37:bal gibi ortada.

canım boşver magazin yapıyorlar işte:51:klişeleri ise oy veren köylü cahil aptal koyun vs vs vs.....mune bu yorumlara ceva vermiyor hakaret değil ama biz bir hakaret iadesi bile yapsak ceza hazır:37:bal gibi ortada.

aynen canım katılıyorum tüm söylediklerine :)
kötü söz sahibine yakışır,varsın desinler
onlarda biliyorlar öyle olmadığını yediremedikleri için ilk işleri hakaret oluyor :)
çekemiyorlar zar :)

Yoo Mune bu konuda gayet adaletli. Size yaptığım yorum yüzünden ban yediydim. :37:

Son düzenleme:
Simdi nolmus teyzeye ben anlamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım katılıyorum tüm söylediklerine :)
kötü söz sahibine yakışır,varsın desinler
onlarda biliyorlar öyle olmadığını yediremedikleri için ilk işleri hakaret oluyor :)
çekemiyorlar zar :)
erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanım:16:pardon cumhurbaşkanım:1:
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mu:51:kim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....

erdoğan....erdoğan...erdoğan.....erdoğanla kafayı yemişler.vay be benim karizmatik yakışıklı başbakanım:16:pardon cumhurbaşkanım:1:
erdoğan ırkçılık yapaydı din düşmanı olaydı chp mhp gibi,sen gör bak adamı ilah yaparlardı....geçmşmzde de aynısı yok mu:51:kim din düşmanı kim ırkçıysa dahi insanüstü bir varlık yapmışlar kendilerine.o şahsi da herkes çok iyi blyo.ben fikrim amaa hakaret etmem ama hiç sevmiyorum taptıkları adamı....

taptıkları ayan beyan ortada zaten :) biz böyle deyince kızıyorlar
ama tayyibe tapıyor deyince sorun olmuyor
evet canım kimse kimseyi sevmek zorunda değil,zorla sevdirecekler sevmeyenlere
ne güzel demişsin hakaret etmeden söyledim diye aynen,kimse hakaret etmeden söylüyor zaten
ama onların bize yapmadığı hakaret kalmadı...

Son düzenleme:
ters tepki yapıyosunuz bunu bilin :)

Ebedi ozel hayata girmeyi sevmiyorsan girmeyeceksin ozaman benim ozel hayatima.Bir defa anlattim diye her akp yi elestirdigimde sevgiline de bunu yapiyor musun diye soracak misin aportta bekler gibi? Sen reel hayatta gorusune ters fakat tanidigin sevdigin birine burda bu kadar rahat konustugun gibi hatta laf soyledigin gibi konusabiliyor musun? Emin ol sen sanal ortam disinda karsit fikirli bir tanidigina ne kadar konusabiliyorsan bende sevgilime o kadar konusabiliyorum.
Daha da baglaniyormussun tabiki baglan sıkı sıkı tutun hatta.
Son olarak bir daha ozel hayatimla ilgili karsilastirmali sorular sormaz merakini icinde saklarsan sevinirim.

Kimmiş bakalım o taptıkları din düşmanı,ırkçı dahi ?

Back