(¯`¸·´¯)Kedoşlarımın Fotoları(¯`·¸´¯)

E

EU2

Ziyaretçi
İşte benim aşklarım :) Hepside elime doğdu kızlar ve 9 senedir benimle yaşıyorlar... Ciny, Blinky, Pity ve Bebiş. Sadece oğlum Bilbonun fotosu yok onu da bi ara ekliycem :)

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ay banu çokkkk tatlılar ya ,sonunda koydun resimlerini şükür sırnaşık şey pity 'e bak sen dilini de :dilcikar: çıkarırmış:Roflol:

banuuuuu yaaa inadınamı sengözlerimebaksanabyapıyosun sen yerim ben onları cok tatlılar offf yaa öp benım için onları ne olur sıyahlı olan kedıne bayıldım sıyah beyaz cok güzel hepside off fbanu offkafamçokkarıştı

bunlar acıkınca seni yer benden söylemesi.ama çok şekerler.7/24 veterinerlik hizmeti veriyoruz lazım olursak buradayız.sevgiler.

Çok teşekkür kızlar. Onlar benim canlarım:))

Aslıııııııııııı gelip kendin öp kedoşları bekliyorum bigün.....

cok tatlılar.yerım onların bıyıklarını.benım de vardı oldu.bıdaha almadım.cok uzuntu oluyor.dayanamıyorum

ay ne sekerler canım kac tane kedi besliyorsun oyle kimbilir ne guzel bakıyorsundur onlara sanslı pisicikler keske herkes senin gibi hayvan sevse bu dunya onlar icinde cok guzel olurdu sevgiler

ay ne sekerler canım kac tane kedi besliyorsun oyle kimbilir ne guzel bakıyorsundur onlara sanslı pisicikler keske herkes senin gibi hayvan sevse bu dunya onlar icinde cok guzel olurdu sevgiler

Teşekkürler canım a.s

5 tane besliyorum, elimden geleni yapıyorum wallahi sonuçta onlarda can taşıyorlar minicikde olsalar. Üstelik konuşamadıkları için dertlerini de anlatamıyorlar. Bu yüzden hayvan beslerken iyi bir gözlemci olmak lazım. Kedilerimin terasa açılan bir odası var, tüye alerjim olduğu için eve sokmuyorum pek. Odaları çok sıcak oluyor diye klima taktırdım :1rolleyes: Şimdi serin serin uyuyorlar. Naapim işte sıcaktan kavrulmalarına gönlüm razı olmadı....

çok şekerler Allah bağışlasın... benim de kedim var harika bir duygudur kedi beslemek:))) bende resimlerini ekleyeyim:))))

minik kızım alicem burada:)))
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Emelcim senin fotoları açıp ekledim. Çok tatlı bişey bu ya tam yemelik :)))

Bu görsele ulaşılamamaktadır/Silinmiştir.

beyhanbanu cok teşekkür ederim canım ben becerememiştim..
kedi dostum benim:)))

Emelcim senin fotoları açıp ekledim. Çok tatlı bişey bu ya tam yemelik :)))

bayıldım bu tatlısa oglumun kedisiyle aynı renk onun cinsi cinciila iste bizim nazlımız sevgiler
Link Silinmiştir.

bançman, nazlı kızınız da cok şeker, benim kızım persian (iran) cinsi, ama petshoptan almadım üniversiteli bir genç bakamadığı için evlat edindim, bir de tekir kızım var onu henüz yeni evlat edindim:)

ay kıyamam benim iyi kalpli aşkitom pisilerinide çok severmiş

ayy yerinde olmayı çok isterdim ben de kedi hastasıyım ya ama bakma imkanım yok malesef ne okuduğum yerde ev arkadaşım kedileri seviyo ne de ailem :KK43:

X