- 24 Eylül 2010
- 5.949
- 19.266
- 448
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
ŞahaneNişanlanıyoruz şaka maka :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞahaneNişanlanıyoruz şaka maka :)
Allah tamamına erdirsin, her aşama bir öncekinden daha güzel, daha mutlu olsun inşallah, mutluluklar dilerim.![]()
Nikahta kedilere duvak ve papyon takin![]()
öyle ya. veteriner eşiyim ben de. düğün de seneye mi olur.![]()
ŞahaneHayvanseverlik win-win bir olaydır
![]()
Çook teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlarDaha da güzelleri size nasip olsun inşallah :)
Hahaha tanışmamıza vesile olan kedi onur konuğumuz olur
O'na kalsa yıldönümümüzde evli olacağız.. Zaten tüm mesele öyle başladı. Arkadaşlarımıza gittik, çok tatlı evli bir çift. "Yıldönümümüzü evli olarak kutladık" diye anlattılar, tabii ben tüm hikayeye aşinayım zaten.. Bizimkinin de hoşuna mı gitti nedir, dönüş yolunda arabada "keşke biz de öyle olsak ya" dedi. "Biz de bayağı tatlıyız harcama şimdi ikimizi" dedim"Tatlıyız da yıldönümünü evli olarak kutlayan tatlı bir çift olsak" dedi... Bir şokla döndüm dedim "ya ne zaman başladığımızı unuttun ya da saymayı bilmiyorsun!"
Şubata kadar evlenmeye ikna olmadım ama nisanda evlenebiliriz :)
Çok teşekkür ederimmHayvanların hayatıma kattığı birçok güzellik var ama en iyisi sevgilim oldu
![]()
bu baslik acildiginda kotu seyler yazmistim butun sozlerimi geri aliyorum, insallah cok mutlu olun bi ömür
Hayirli olsun :))
Nişanlanıyoruz şaka maka :)
Nişanlanıyoruz şaka maka :)
Mutluluklar dilerim, be güzel bir tesadüf olmuş :)
Allah bir yastıkta kocatsın :)
yaaa bu konuyu biliyorum yorum da yapmıştım zamanında :) biliyodum mutlu olacağınızıııı çok sevindim hayırlısı olsun bol kedili günlerrr :) :)
Hadi canım... Her baktığımda gelişmeler... Bidahaki baktığımda nişan olmuşdüğün tarihi kesinleşmiş olur heraldeHayırlı olsun canım
![]()
Merhaba...
Ben konunuzu ilk açtığınızdan beri sessiz sakin okuyanlardanım. ^_^ Ara ara açıp okuyordum.Uzun zamandan sonra konunuzu açıp bir bakayım dedim.Bu güzel gelişmeyi görünce sizin adınıza çok sevindim.
Tebrikler..Hayırlı olsun.Allah mutluluğunuzu daim etsin..
![]()
Ayy çok teşekkürler, valla heyecanlanıyorum böyle düşündükçe :) Birkaç ayda nereden nereye, hem de hiç aklımda yokken...![]()
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim çok tatlısınızDaha güzel aşklar size nasip olsun inşallah :)
nasılsın. durumlar nasıl . düğün ne zaman
çok iyi .Merhaba demirleke, iyiyim sen nasılsın :) Erkek arkadaşım askere gitti kasımda. Yüksek lisanstan vazgeçti ve apar topar karar verdi buna. Ondan önce de aileler arasında bir yüzük töreni oldu işte, bizimkilere göre sözlüyüz ama erkek arkadaşıma göre nişanlıyız. Bana iki kelime de uzak geliyor hala
Nisanda dönecek, hazırlıklar mayısa yetişirse evlenmeyi düşünüyoruz. Hem çok da büyük düğüne kalkışamayız vakit dar olduğundan, istediğim gibi olur diye düşündüm aklıma yattı bu fikir
Allah Hayırlı etsin inşallahMerhaba demirleke, iyiyim sen nasılsın :) Erkek arkadaşım askere gitti kasımda. Yüksek lisanstan vazgeçti ve apar topar karar verdi buna. Ondan önce de aileler arasında bir yüzük töreni oldu işte, bizimkilere göre sözlüyüz ama erkek arkadaşıma göre nişanlıyız. Bana iki kelime de uzak geliyor hala
Nisanda dönecek, hazırlıklar mayısa yetişirse evlenmeyi düşünüyoruz. Hem çok da büyük düğüne kalkışamayız vakit dar olduğundan, istediğim gibi olur diye düşündüm aklıma yattı bu fikir
çok iyi .
biz de öyle yaptık .
hayırlısı . bekleriz güzel haberlerini
Yaa tüm aşamaları okudum.
Şahanee.
Kısmet böyle bişey işte.![]()
Allah Hayırlı etsin inşallah