kediler kakalarına basmazlar. Onlar örterler ve son derece temiz hayvanlardır. Onlarca kedi baktım evde hiçbiri kakasına basmadı. Sizin temizlik takıntınız nedeniyle size öyle gelmiş ve bunu takıntı yapmışsınız biraz. Tuvaletten çıkıp ellerini yıkamayan tonla insan var ama kediler sürekli yalanır, temizlenir. İnsandan temiz olduklarını iddia edebilirim. Siz belli ki kediyi sahipleneceğiniz zaman bu yaşayacağınız zorlukları öngörememişsiniz, terapistiniz her ne kadar hazır olduğunuzu söylese de hazır değilmişsiniz. Kediye bakamayacağınızı anladığınızda onu sahiplendirmek istemeniz bu durumda doğru bir karar ama sahiplendirdiğiniz kişiler çok yanlış kişilermiş. Bir de iyi bir yuva bulana kadar sabredip keşke evde baksaydınız, hayvan oradan oraya heba olmuş. Başka yerde konu açmışsınız "kedim nereye gitti?" diye yani aslında ölmeden önce nereye gitti diye düşünmek lazımdı. Bunların hepsini açık sözlülükle yazıyorum ama sizi suçlamıyorum çünkü sizin zaten vicdan azabı çektiğiniz aşikar. Bakın kedileri köpekleri kasten zehirleyip sonra elini kolunu sallaya sallaya bu hayatına keyfi yerinde devam eden insan görünümlü pislik yaratıklar var Allah belalarını versin. Siz kediyi kasten öldürmediniz, Siz sadece bazı hatalar yaptınız, bilgisizlikten yaptınız, sizin sadece hatalarınızı görmeniz ve bunlardan ders almanız için yazıyorum, kendinizi suçlayasınız diye değil. Terapistinizle konuşun, suçluluk duygularınızı da konuşun. Bundan sonra kedi sahiplenmek yerine başka canlara yardım edin, mama bağışı, tedavi bağışı vs yapın.