- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Bahçeli ev bir kedi için bir cennet yuvası resmen.Kesinlikle bahçeli bir ev olmalı kedi köpek bakanlar için. Ben de onları eve kapatmamak için cama özel tel yaptırdım dışarıdan falan. Keşke tasma taksalar gezdirsem.
Çok mecbur kaldım sokaktaydı son ikisi ve bebekti meme kedisiydiler. Yürümeyi bile bilmiyorlardı. Bırakamadım. Artık bizimle mutlu zaten sadece sabahları bizi çok üzüyor sonra geçiyor
Güneşte yatmak etrafta gezmek o kadar iyi geliyor ki onlara.
Annemin evi bahçeli annemin 2-3 tane kedisi var araba yolu da yok evin yakınlarında.
Bol bol geziyorlar bahçede.
Annem bazen bahçeye iner gözleme yapar odun ateşinde onlarda akıllı akıllı annemi izlerler gözlemelerini yiyip sonra gezmelere alemlere akmaya devam ederler. Kısırlaştırma ile de uğraşmaz annem doğururlar onları da besler bir kaç aile alır götürür evde bakicaz diye sonra mutlu edemezler geri getirirler falan .
Yani az çok oradan anlıyorum kedilerin ruh yapılarını ve isteklerini.
Benim tüye alerjim var ama yine de her bahçede gormemde aksam öksürük krizine gireceğimi bilsemde iyice bir severim onlar da sevilmek için delirirler.
Ayy niye bu kadar yazdım bilmiyorum sanırım annemin kedilerini özledim pamuk şekerlerim benim.