İlgi istemiyor ki hiç. Gel bir sarilayim paşam diyorum hemen koşarak kaçıyor. Kovalama oynamaya calisiyor benle. 24 saat oyna 24 saat hiç durmaz. Dediğiniz gibi bizden başka kimseleri yok. O yüzden hem alttan alıyorum ama sabahın köründe uyuyamamak sıkıntı oluyor. Sinir halinde oluyorsunuz tüm gün migren tutuyor. Buradakiler direkt yargılama mode on. Teşekkürler yorum içinVaktiniz de yokmuş ama evde olan biri gündüz ya da akşam iyice oynatıp koşturup yorsun onu. Benim de kedim var sabaha karşı uyanıyorlar evet avcı hayvanlar çünkü. Kalkıyor kendi kendine oyalanacak bir şey buluyor dolapları tırmalıyor bir şeyler kovalıyor su kasesini tıngırdatıyor ama ben bu seslere alıştım uykuma devam edebiliyorum. Bi ara bazayı tırmaliyordu ona kafayı çok takmıştım uyanıp ağlıyordum sizin gibi. Sinir hastası gibi olmuştum. Kafayı çok takmayınca o kadar rahatsız etmiyor. Dediğim gibi akşam uyutmayin oynayın onunla koşsun yorulsun enerjisini atarsa gece de bu kadar abartmaz. Bir de ben gece uyanınca asla ses çıkarmıyorum uyandığımı fark ederse oynayalım diye daha beter oluyor. Hişş falan demeyin kendi kendine oyalansin kulak tıkaciyla falan uyumaya çalışın bir de böyle deneyin.
Ve unutmayalım ki onlarin bizden başka kimseleri yok :) benim kedim çok ilgi delisi bazen bunalıyorum sonra benden başka kimden ilgi isteyecek diye düşününce daha anlayışlı olabiliyorum.