Kedim ve derdim

Kedi sütüne devam edebilirsiniz bir iki hafta daha. Ama yaş mamayı da yemeyi öğrensin. Patisine sürün mamayı yalayacak zaten tadını öğrenir alışır yavas yavas. Kuru mamayı da yaşına uygun yavru kedi maması alın ıslatıp yumusamasını sağlayabilirsiniz biraz ona da öyle alışır. Tam sütten geçiş dönemi şuan yavastan öğrenir 🤍
Kuru mamayı ıslatma fikri süper

Ya bir de arada kahvaltı yapıyoruz yumurta veriyorum inşallah bir zararı olmaz

Salı günü randevusu var aşı falan soracam bizim yediklerimizden istiyor Zararlı mı diye
Bence evden hiç birşey vermeyin daha cok küçük. Sindirim sistemi çok verimli çalışmıyor yavru kedilerin. Büyük olsa yumurtadan bişe olmaz da daha çok yavru.

Kedi sütüne devam edebilirsiniz bir iki hafta daha. Ama yaş mamayı da yemeyi öğrensin. Patisine sürün mamayı yalayacak zaten tadını öğrenir alışır yavas yavas. Kuru mamayı da yaşına uygun yavru kedi maması alın ıslatıp yumusamasını sağlayabilirsiniz biraz ona da öyle alışır. Tam sütten geçiş dönemi şuan yavastan öğrenir 🤍

Bence evden hiç birşey vermeyin daha cok küçük. Sindirim sistemi çok verimli çalışmıyor yavru kedilerin. Büyük olsa yumurtadan bişe olmaz da daha çok yavru.
Dediklerinizi yapacam çok teşekkür ederim ☺️

Bakışlardan belli bunun şimdiden dediğini yaptırmaya başlamış

Sizin kölelik başlamış geçmiş olsun😂
Gece benim gibi kalkar bebiş pışpışlarsınız
Çünkü sahipler öyle istiyor

Tüyü kadar ömrü olsun❤️çok tatlı
Aynen çok cadı dün benle yattı

Kölesiyim bir çift gözün

Amin inşallah 🙏

Kedi sütü derken nasıl bir süt? Süt tozuyla yapılan mı? Eğer o ise bir süre beslenmeye devam etsin henüz cok kücük gerekli vitaminleri alsın vücuduna.

Bir takım püre yas mamaları deneyebilirsiniz ama lezzetli olsun acana markası bu konuda cok iyidir inceleyebilirsiniz. Friskes, whiskas, felix gibi markalar bagırsagını bozar ve kanlı ishal olabilir. Kaliteli mamalar deneyin.
image.webp

Kedi sütü derken nasıl bir süt? Süt tozuyla yapılan mı? Eğer o ise bir süre beslenmeye devam etsin henüz cok kücük gerekli vitaminleri alsın vücuduna.

Bir takım püre yas mamaları deneyebilirsiniz ama lezzetli olsun acana markası bu konuda cok iyidir inceleyebilirsiniz. Friskes, whiskas, felix gibi markalar bagırsagını bozar ve kanlı ishal olabilir. Kaliteli mamalar deneyin.
Petsop da hayvan mamaları satan yer bunu Öner di 😕

Olsun onlar merak edıyor ablamın çocuklar da köpeğe cıkolata vermiş durmuşlar gozlerını kör edeceklermıs nerdeyse
Asla vermem sütle devam ederim ara da patisine yalanan mamalardan sürücüm salı günü veterinere götürücem orda konuşurum doktorla da ama kıyamıyorum kardeşi mamalara başlamış bile darısı bebegime

sütle devam edebilir. yavaş yavas kuru mamayı sıcak suda veya sütte ıslatarak verebilirsiniz. çok annesi ölmüş yenidoğan kedi baktım. eninde sonunda kuru mamaya alışıyorlar canınızı sıkmayın. hala cok kücük. 2-2.5 ayda tamamen kuru mamaya gecer. ben bazen tavuk veya et suyuyla da ıslatıyordum. bir de seveceği mamayı bulmaya calisin. benim kedimi biz 2.5 aylıkken sahiplendik ve seveceği mamayı bulmak için 2-3 marka denedik. simdi 2 yasında hala aynı markanın yetişkin kediler için olanıyla devam ediyoruz 🥰🥰 ama stres yapmayın 🥰🥰

sütle devam edebilir. yavaş yavas kuru mamayı sıcak suda veya sütte ıslatarak verebilirsiniz. çok annesi ölmüş yenidoğan kedi baktım. eninde sonunda kuru mamaya alışıyorlar canınızı sıkmayın. hala cok kücük. 2-2.5 ayda tamamen kuru mamaya gecer. ben bazen tavuk veya et suyuyla da ıslatıyordum. bir de seveceği mamayı bulmaya calisin. benim kedimi biz 2.5 aylıkken sahiplendik ve seveceği mamayı bulmak için 2-3 marka denedik. simdi 2 yasında hala aynı markanın yetişkin kediler için olanıyla devam ediyoruz 🥰🥰 ama stres yapmayın 🥰🥰
Ay amin inşallah içimi rahatlattınız 🥰🥰🥰

Merhabalar hanımlar

2 hafta önce kedimizi sahiplendik
İlk defa oldu hiç tecrübem yok
Kendisi 6 haftalık şu an sahibinin acelesi yüzünden erken almak zorun da kaldık bir de annesi kabul etmemiş di
Neyse

Kedim geldiğin de ilk sahibinin önerisiyle o yaş için ıslak mama aldım ama ağzına sürmedi

Aç olduğu için sürekli ağladı çıktım gittim kedi sütü aldım bayıla bayıla içti iki haftadır sadece süt içiyor

Kuru mama yaş mama farklı farklı markalardan aldım denedim aç olduğu zaman özellikle sabahları yok illa süt

Tuvalete alıştırdım ama yemek yememesi beni çok üzüyor Salı işe başlıcam sütü hep ılık verdim evdekiler de öyle verecek ama sade sütle nereye kadar

Çok ama çok tatlı alıştı bize beni annesi zannediyor ortalıktan kaybolayım kıyamet kopuyor bende yavaş yavaş yoklumu alıştırıyorum ama kıyamıyorum

Dün beraber uyuduk ne kadar uyunabilirse

Sütü kendiligin den bırakır mı büyüdükçe

Önerilerinizi kedi annelerin den bekliyorum

Teşekkürler 🙏

Britisch kendisi
Kedoşunuz çok ufak :) yavru kedi maması bile ağzına büyük geliyor olabilir, bizim başımıza gelmişti. Bebek kedi maması deneyebilirsiniz, taneleri bulgurdan biraz daha büyük :)
IMG_9263.webp

Proplan bebek kuru mamayı denediniz mi konu sahibi

Ay önce yaş mama ama tabi proplan sonra kuru mamayı verirsiniz . Veteriner proplanın lezzetinin çok iyi olduğunu bu yüzden kedilerin hayır diyemediklerini söylemişti bana

Merhabalar hanımlar

2 hafta önce kedimizi sahiplendik
İlk defa oldu hiç tecrübem yok
Kendisi 6 haftalık şu an sahibinin acelesi yüzünden erken almak zorun da kaldık bir de annesi kabul etmemiş di
Neyse

Kedim geldiğin de ilk sahibinin önerisiyle o yaş için ıslak mama aldım ama ağzına sürmedi

Aç olduğu için sürekli ağladı çıktım gittim kedi sütü aldım bayıla bayıla içti iki haftadır sadece süt içiyor

Kuru mama yaş mama farklı farklı markalardan aldım denedim aç olduğu zaman özellikle sabahları yok illa süt

Tuvalete alıştırdım ama yemek yememesi beni çok üzüyor Salı işe başlıcam sütü hep ılık verdim evdekiler de öyle verecek ama sade sütle nereye kadar

Çok ama çok tatlı alıştı bize beni annesi zannediyor ortalıktan kaybolayım kıyamet kopuyor bende yavaş yavaş yoklumu alıştırıyorum ama kıyamıyorum

Dün beraber uyuduk ne kadar uyunabilirse

Sütü kendiligin den bırakır mı büyüdükçe

Önerilerinizi kedi annelerin den bekliyorum

Teşekkürler 🙏

Britisch kendisi
Siz devamlı gideceğiniz bir veterinere gidip sorun onlar sizi yonlendirir nasıl bakilacagina dahil. Belki başka bir formül vardır. Yada geçici britisch anne bulunur size yardımcı olması açısından.Ya da tam tersi sizin nasıl bir baslangic yapacağınıza dahil de olabilir. Bilinmez sorun bana kalırsa.

Benim de var britisch kedim ama biz aldigimizda 6 aylık idi.Sizin ki üzücü bir durum olmuş.

Back
X