- 15 Ekim 2016
- 6.790
- 12.254
- 248
- Konu Sahibi Madamgazel
-
Kuru mamayı ıslatma fikri süperKedi sütüne devam edebilirsiniz bir iki hafta daha. Ama yaş mamayı da yemeyi öğrensin. Patisine sürün mamayı yalayacak zaten tadını öğrenir alışır yavas yavas. Kuru mamayı da yaşına uygun yavru kedi maması alın ıslatıp yumusamasını sağlayabilirsiniz biraz ona da öyle alışır. Tam sütten geçiş dönemi şuan yavastan öğrenir
Süper fikir dün tavuk göğsü verdim didikleyip yedi ama mamanın suyuyla karıştırıp verecem dediniz gibiTavuk haşlayıp deneyin minim minim dideleyip. Sonra yaş mama ile tavuğu karıştırırsınız bir süre. Sadece süt ile olmaz
Çok güzel fikir kuru mamayı ağzına alıp geri bırakıyor sanırım sert geliyor sütle ıslatacamPatisine sürebilirsiniz yaş mamayı
Sütün içine kuru mama ıslatabilirsiniz
Yumurta sarısı yoğurt tuzsuz peynir filan zararlı olmaz herhalde
Bizimde kedimiz var. Mamadan başka bişey verme tüy döküyor. Veterinerde önermiyor zaten,bende yumurta sarısı veriyordum da veterinerim verme deyince bıraktım.Kuru mamayı ıslatma fikri süper
Ya bir de arada kahvaltı yapıyoruz yumurta veriyorum inşallah bir zararı olmaz
Salı günü randevusu var aşı falan soracam bizim yediklerimizden istiyor Zararlı mı diye
Tamam vermem daha alışana kadar uğraştıracak prensesBizimde kedimiz var. Mamadan başka bişey verme tüy döküyor. Veterinerde önermiyor zaten,bende yumurta sarısı veriyordum da veterinerim verme deyince bıraktım.
İnanın deniyorum ama sıpa kokluyor sadece kardeşini de benim arkadaşım aldı o başlamış mamalaraTüy dökmesini istemiyorsanız kendi mamasından başka yiyecek vermeyin
Agzını burnunu yerim.
Olsun onlar merak edıyor ablamın çocuklar da köpeğe cıkolata vermiş durmuşlar gozlerını kör edeceklermıs nerdeyseİnanın deniyorum ama sıpa kokluyor sadece kardeşini de benim arkadaşım aldı o başlamış mamalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?