Kedim ve derdim

Madamgazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
6.790
12.254
248
Merhabalar hanımlar

2 hafta önce kedimizi sahiplendik
İlk defa oldu hiç tecrübem yok
Kendisi 6 haftalık şu an sahibinin acelesi yüzünden erken almak zorun da kaldık bir de annesi kabul etmemiş di
Neyse

Kedim geldiğin de ilk sahibinin önerisiyle o yaş için ıslak mama aldım ama ağzına sürmedi

Aç olduğu için sürekli ağladı çıktım gittim kedi sütü aldım bayıla bayıla içti iki haftadır sadece süt içiyor

Kuru mama yaş mama farklı farklı markalardan aldım denedim aç olduğu zaman özellikle sabahları yok illa süt

Tuvalete alıştırdım ama yemek yememesi beni çok üzüyor Salı işe başlıcam sütü hep ılık verdim evdekiler de öyle verecek ama sade sütle nereye kadar

Çok ama çok tatlı alıştı bize beni annesi zannediyor ortalıktan kaybolayım kıyamet kopuyor bende yavaş yavaş yoklumu alıştırıyorum ama kıyamıyorum

Dün beraber uyuduk ne kadar uyunabilirse

Sütü kendiligin den bırakır mı büyüdükçe

Önerilerinizi kedi annelerin den bekliyorum

Teşekkürler

Britisch kendisi

Kedi sütüne devam edebilirsiniz bir iki hafta daha. Ama yaş mamayı da yemeyi öğrensin. Patisine sürün mamayı yalayacak zaten tadını öğrenir alışır yavas yavas. Kuru mamayı da yaşına uygun yavru kedi maması alın ıslatıp yumusamasını sağlayabilirsiniz biraz ona da öyle alışır. Tam sütten geçiş dönemi şuan yavastan öğrenir

Kuru mamayı ıslatma fikri süper

Ya bir de arada kahvaltı yapıyoruz yumurta veriyorum inşallah bir zararı olmaz

Salı günü randevusu var aşı falan soracam bizim yediklerimizden istiyor Zararlı mı diye

Tavuk haşlayıp deneyin minim minim dideleyip. Sonra yaş mama ile tavuğu karıştırırsınız bir süre. Sadece süt ile olmaz
Süper fikir dün tavuk göğsü verdim didikleyip yedi ama mamanın suyuyla karıştırıp verecem dediniz gibi

Kuru mamayı ıslatma fikri süper

Ya bir de arada kahvaltı yapıyoruz yumurta veriyorum inşallah bir zararı olmaz

Salı günü randevusu var aşı falan soracam bizim yediklerimizden istiyor Zararlı mı diye
Bizimde kedimiz var. Mamadan başka bişey verme tüy döküyor. Veterinerde önermiyor zaten,bende yumurta sarısı veriyordum da veterinerim verme deyince bıraktım.

Benim de kedim 6 haftalıktı. Bebek gibi baktım mamasını ıslattım verdim suyunu saat başı değiştim. Mamayı özenle seçtim. Sütü bıraktım veterinerimiz gerek kalmadığını söylemişti o yüzden kuru mamayı ıslatarak verdim. Yaş mamayı da çeyrek kadar veriyordum haftada.

Kedi sütü derken nasıl bir süt? Süt tozuyla yapılan mı? Eğer o ise bir süre beslenmeye devam etsin henüz cok kücük gerekli vitaminleri alsın vücuduna.

Bir takım püre yas mamaları deneyebilirsiniz ama lezzetli olsun acana markası bu konuda cok iyidir inceleyebilirsiniz. Friskes, whiskas, felix gibi markalar bagırsagını bozar ve kanlı ishal olabilir. Kaliteli mamalar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…