- Konu Sahibi CocoParisien
İnstagram facebook gibi hayvan sahiplendirme gruplarına vs bakın. Oraya ilan verin. İtiraf sayfaları oluyor üniversitelilerin oralara da mutlaka bakıp ilan verin. İnşallah bulunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde kızımın da benim kulaklığıma zaafı var. Adıyla çağırırsam gelmez ama kulaklığı bir yere vurup şıngırdatırsam koşa koşa gelir. Sabahtan beri ses yapıyorum ama yok. Evde olsa çoktan gelirdi diye düşünüyorum.2 sene once yavru bir kediye gecici yauva olmustuk. Bir sabah kalktim kedi ortada yok, cam kapi kapali ihtimal dahilindeki heryere baKmistim, icinde boncuk olan topunu yere attigimda calisma odasinda, icerisinde battaniyeler olan acilir koltugun arkasindaki acikliktan esneye esneye cikip gelmisti. Koltugun sandigina girmis uyumuș.
Bir de Kayip sayisi ni okuyun,
Ahh umarım birisi almamıştır. Sosyal medyanızda paylaşın ve mahallenin çevresine fotoğraflı ilan asın bence.Cins. Beyaz British Shorthair. Renkli gözlü. Çok da güzeldir benim kızım. Bu yüzden ben de çalındığını düşünüyorum artık. Komşumuzun da aynı şekilde camdan atlayıp kayboldu. Bahçede çalıların dibinde bulundu.
Bu beni 30 yerimden bıcakladıBizim de nisan ayında öyle evin içinde kayboldu ameliyatlıydı üstelik kızımız ve atamadığımız yer kalmadı. Koltuğun kenar noktasına girip orada vefat etmiş bebeğim öleceğini anlayınca saklanmış
Bu beni 30 yerimden bıcakladı
Maması aşağıdaydı, şimdi kumunu da indirdim.Kumu dışarı koyun..
Tabii ki vermez miyim, çok sağolun.Lütfen gelirse haber verin
Ay çok sevindim. Sonu kötü olacak diye korkmuştum okurken. İnşallah benim kızım da böyle gelir. İnletsin her yeri gelsin yeter ki. Zaten gözüm kulağım en ufak tıkırtıda.Bu kis ayni sey benimde başıma geldi. Aramadık haber vermedik yer bulamadık hiçbir yerde yoktu. Ustelik 6 aylikti daha. 2 gun sonra sabah namazi kendiliğinden çıkıp geldi. Oyle cok korkmustu ki zaten miyavlamasina tum evi ayağa kaldirdi. Insalalh sizinki de kendiliğinden çıkıp gelir