Kedim 4 bebiş doğurdu hepsiyle tek tek ilgilendim hepside cins kediydi. Kendini temizlememenin cinsle tekirle ilgisi uzaktan yakından ilgisi yok.
2 buçuk ay anne sütü alsınlar diye vermedim kimseye tuvalet eğitimi verene kadar çok zordu iki gün halıları kaldırdım onlar yapar ben temizlerdim sonra kuma hepsini attım öğrettim. Hepsi iç güdüsel bir şekilde öğrendi ve çıktıklarında o minik kafaları poposuna erişmediği için temizleyemiyorlardı kendilerini. Popo diye ptisini temizliyolardı. 3. Aydan sonra Hepsi çok titiz çıktı kendilerini temizlemeleri olsun tuvaleti kapatması olsun hiç sorun çıkarmadılar ama bi tanesi yani bende kalan yavrulardan bi tanesi o kadar şapşal ki tuvaletini yapıyor heyecandan tam bitirmeden çıkıyor, üzerini kapatmıyor bazen kendini temizlemiyor mecbur ben ıslatıyorum poposunu
ben öğrettim üstünü kapatmayı temizlenmeyi. Biraz sabırlı olun belki de sizin stresiniz ona geçmiştir şuan 4 aylık oldular hiç ishal durumu yaşamadım. Stres olmuş belliki. Daha bebek o 2 aylık diyorsunuz daha eve alışmamıştır bile zamanla öğretmeniz gerekiyorsa bişeyleri öğretin ne olacak?