Kıyamam size çok tatlısınız
Veterinerin verdiği mamadan başka bir şey vermeyin, üşütme ishali normalde iki günde geçer geçmiyorsa bir daha kontrol ettirin barsak yangısı olabilir ki bu tamamen başka bir tedavi gerektirir.
Üçyüzün üzerinde kedi baktım bir tanesini asla unutamam pasaklım benimm :)) pisliğinden belki elli kez enfeksiyon tedavisi gördü, totosunu değil hiç bir yerini yalamazdı, çok minikti bulduğumda anneden erken ayrıldığı için böyle demişti veteriner.
Bazı şeylere alıştırabilirsiniz aslında şu an 7 ay civarıysa kızgınlığa doğru gidiyordur hassas bir dönem yani, ben totosunu yıkamaya alıştırmıştım. Akşamları duşakabine sokup kendimde yanına giriyordum suyu az açıyordum tazyikli sudan korkuyordu çünkü. Yavaş yavaş kedi şampuanı ile totosunu yıkamaya alıştırdım, yıkamazsam enfeksiyon kapıyordu. Bir yıl kadar böyle sürdü sonra kendini yalamaya başladı, sanırım duşla yalanmak arasında bir seçim yaptı :))))
Hayvan bakmak bazen çok zor olabiliyor, gençlik zamanları çok kolay aslında asıl zorluk yaşlandıklarında ilk kedimiz 22 yıl yaşadı 19 yaşından sonra temizliğini hep biz yaptık çünkü dilindeki tüm pütürler gitti yaşlılıktan, bebek gibi koluma yatırır totosunu yıkardım, canım ciğerim hepsi