çok güzel yaa, ne güzel sahiplenmişler, bizim de 28 gün oldu, ama malesef ilk tırnağını 15 günlükken yedi bebeğimkaryolasındaki parmaklıklardan ellerini uzatmayı çok sever kedim, birşey yakalıyormuş gibi tırnak da çıkarmış haliyle, kuduruk olduğu zamanlarda da oyuncak gibi görüyor bebeğimi sürekli başındayım tabi, onun haricinde gelip koklayıp gidiyor bilinçli bir zarar verme yok ama işte merak ediyor kedim ve hala daha olgun değil aklı fikri oyunda, sanırım sizin de ilk zamanlar sıkıntılar olmuştu kafasını çizmişti, inşallah bizim de iyi olur herşey, bebeğim biraz büyüseydi, gerçi ellerini falan hareket ettirince daha dikkatini çekiyor, ileri de ne yaparız bilemiyorum
evet o konuda veterinerimiz uyarmıştı bizi onun için kapısını hep kapalı tutyoruz .Sıcak oldugu için sokulup uyumak istiyorlar:) Ne kadar keyfine düşkün yaratıklar dimi:)
miskin şekerler
ah canım benim kıyamamm, umarım cok derin degildir cizigi.Evet bizimki de 37 günlüktüü kafasında kocaman bi cizikk vardı.bıngıldagın üzeri oldugu için endişelenip hemen doktora götürmüştüm amaa çok sükür bişey yokmus. Günlerce içim içimi yedii ya gözüne gelseydi ya da daha ciddi bişey olsaydı diye. ama kediler bilincli olarak zarar vermek istemediklerinde cok yaralayıcı olmuyorlar.Bizimkiler artık onun bi yavru oldugunu anladılar ve cok temkinliler.İnsallah bu yasadıklarımız ilk ve son olur
ah canım benim kıyamamm, umarım cok derin degildir cizigi.Evet bizimki de 37 günlüktüü kafasında kocaman bi cizikk vardı.bıngıldagın üzeri oldugu için endişelenip hemen doktora götürmüştüm amaa çok sükür bişey yokmus. Günlerce içim içimi yedii ya gözüne gelseydi ya da daha ciddi bişey olsaydı diye. ama kediler bilincli olarak zarar vermek istemediklerinde cok yaralayıcı olmuyorlar.Bizimkiler artık onun bi yavru oldugunu anladılar ve cok temkinliler.İnsallah bu yasadıklarımız ilk ve son olur
biraz daha sabır ve dikkat cnm kedin büyünce bütün dertlerin biticek :)
amin canım aminn, lohusalıkta bebeğime zarar gelicek diye sürekli tedirginim, evde kedi bebek ve ben üçümüz yalnız kalınca baya zorlandım, annemlere taşındık biraz kalalım diyorum, çünkü kedim bana çok düşkün ve sürekli kucak bekliyor, iki çocuklu gibiyim :) şimdi biraz daha rahatız, benim de çizik değil de tırnak diyelim, hem de burnunu kenarına( aynen günlerce ya gözüne gelseydi diye üzüntüden mahfoldum, yavrum bi de nasıl ağlamıştı içini çeke çeke çok derin değildi geçti şu an tabi, Allah bi daha yaşatmasın inşallah
evet sabır ve dikkat, ama kedimin büyüyeceğini sanmıyorum anca bi 10 yaşından sonra çünkü çocuk ruhludur :)) bebeğim büyüdükçe daha iyi olacak inşallah, bugun sofy uslu uslu yatarken kucagımdaki bebeğimi uzattım ona doğru, kafasıyla kafasına sürttü ve şaçlarını yaladı :) bu iyiye işaret inşallah, kedilerin yalaması öpmek demektir çünkü, beni de yalar hep :) gözüm üzerinde tabiki, dikkati elden bırakmamak gerek
Eki Görüntüle 511120
Kızlar Merhaba, ben iki kedi ve bir bebek sahibi çiçeği burnunda bir anneyim..Henüz bebeğim 10 günlük.. Bu zamana kadar eşimde ben de bebeğimizin kedilerimizle birlikte büyüyeceği konusunda hemfikirdik.Ancak şu sıralar ciddi fikir ayrılıkları yaşıyoruz..Nedeni ise dogum yaptıgım hastanedeki cocuk doktorunun ilk iki yıl evcil hayvan önermiyoruz demesi..Hatta abartıp "daha sonra yogun bakım penceresinden evladınıza bakar bakar vicdan azabı cekersiniz" demesi..ister istemez düşündüm eger böyle bişey varsa avrupada, amerikada birlikte yasayan bebek ve evcil hayvan örneği cok fazla.Madem bu kadar ciddi onları neden kimse uyarmıyor..Ayrıca köy yerlerindeki bebekler binbir cesit hayvanla birlikte büyüyorlar.Üstelilk asısız..Bunlardan biri de babam..Onlara neden bişey olmuyor? Ben bu zamana kadar kedilerimden ayrılma fikrini aklıma bile getirmemiştim. Zaten lohusalıgın verdiği ruh durumunu bilenleriniz vardır.Kedileri düşünüp düşünüp aglıyorum.Sütüm kesilecek diye cok korkuyorum..Ancak doktorun dediklerini de arka plana atamıyorum.Söz konusu evladım cünkü.. Aranızda bebeği ile evcil hayvanını bir arada idare edebilen var mı? ilk günler neler yasadınız? Doktorunuz bu durumu nasıl karsıladı? Biz henüz kedileri eve getirmedik..Gecici süre ablamdalar ama 1 hafta içinde geri gelecekler..Ne gibi önlemler almalıyım fikri olan var mı?
Eki Görüntüle 511120
Kızlar Merhaba, ben iki kedi ve bir bebek sahibi çiçeği burnunda bir anneyim..Henüz bebeğim 10 günlük.. Bu zamana kadar eşimde ben de bebeğimizin kedilerimizle birlikte büyüyeceği konusunda hemfikirdik.Ancak şu sıralar ciddi fikir ayrılıkları yaşıyoruz..Nedeni ise dogum yaptıgım hastanedeki cocuk doktorunun ilk iki yıl evcil hayvan önermiyoruz demesi..Hatta abartıp "daha sonra yogun bakım penceresinden evladınıza bakar bakar vicdan azabı cekersiniz" demesi..ister istemez düşündüm eger böyle bişey varsa avrupada, amerikada birlikte yasayan bebek ve evcil hayvan örneği cok fazla.Madem bu kadar ciddi onları neden kimse uyarmıyor..Ayrıca köy yerlerindeki bebekler binbir cesit hayvanla birlikte büyüyorlar.Üstelilk asısız..Bunlardan biri de babam..Onlara neden bişey olmuyor? Ben bu zamana kadar kedilerimden ayrılma fikrini aklıma bile getirmemiştim. Zaten lohusalıgın verdiği ruh durumunu bilenleriniz vardır.Kedileri düşünüp düşünüp aglıyorum.Sütüm kesilecek diye cok korkuyorum..Ancak doktorun dediklerini de arka plana atamıyorum.Söz konusu evladım cünkü.. Aranızda bebeği ile evcil hayvanını bir arada idare edebilen var mı? ilk günler neler yasadınız? Doktorunuz bu durumu nasıl karsıladı? Biz henüz kedileri eve getirmedik..Gecici süre ablamdalar ama 1 hafta içinde geri gelecekler..Ne gibi önlemler almalıyım fikri olan var mı?
Canim benim kedilerinin asilari tamsa korkcak hic birsey yok hastalik asla bulastirmazlar cunku asilari varsa zaten hasta olma riksleride yoktur bence bebegin o muhtesem varliklarla buyusun onlara dokunarak buyusun ben dogdum dogali evimizden ne kedi ne kopek eksik olmaz allaha sukur kimsede hasta olmadi tam tersi kolay kolay grip bile olmam inan bana
bir hayvanın aşı olması demek hastalanmayacağı anlamına gelemez ki aşı hastalıktan korur veya hastalığa bünyesi alısır. aşı sonuçta öldürülmüs hastalık mikrobudur.
Eki Görüntüle 582756
Eki Görüntüle 582757
Eki Görüntüle 582759
Eki Görüntüle 582758
Eki Görüntüle 582760
Eki Görüntüle 582761
Eki Görüntüle 582762
Bu ve bunlar gibi bir sürü örnek! Bu bebeklerin hiç biri ölmedi.Lütfen cocuklarınızı hayvan sevgisinden mahrum bırakmayın!!
bir hayvanın aşı olması demek hastalanmayacağı anlamına gelemez ki aşı hastalıktan korur veya hastalığa bünyesi alısır. aşı sonuçta öldürülmüs hastalık mikrobudur.
hayvanları coook cookk sevıyorum inanın ama bebegımı herseyden daha cok sevıyorum en ufacık rıske atmak ıstemem
o yuzden ben doktorumun tavsıyelerını dınlerdım
Eki Görüntüle 582756
Eki Görüntüle 582757
Eki Görüntüle 582759
Eki Görüntüle 582758
Eki Görüntüle 582760
Eki Görüntüle 582761
Eki Görüntüle 582762
Bu ve bunlar gibi bir sürü örnek! Bu bebeklerin hiç biri ölmedi.Lütfen cocuklarınızı hayvan sevgisinden mahrum bırakmayın!!
annem de çok kedi sever birisi. eskiden beşiklerde kedilerle beraber uyurmuş bebekler, o zaman aşı falan da yaptırmazmış hiçbiri. Allah korumuş, kimseye de birşey olmamışevdeki kedilerimin en büyük destekçisi annem
sizin bebekleriniz de inş hiç sorunsuz bir şekilde kedilerinizle beraber büyürler. benim dr larım da hiçbir şey olmayacağını söylüyor. hatta kalp durması nedeniyle bebek kaybetmiştim, dr testler içinde toksoplazmaya da baktı, negatif çıktılar(ıgG ve ıgM)hemen kedilerden uzak durun, dedi. evde 2 kedim var dedim, aşılarına dikkat edin, dedi sadece. diğer dr larım da bir zararı olmayacağını söylüyor...
bence en çok, kazara ya da kıskançlıkla zarar vermelerini önlemeye dikkat edilmeli. bebeği evin bir bireyi olarak görünce onlar da kabullenir bir zaman sonra
eflacım tbrk ederim cnm hamişliğini
birisi bana çok düşkün bebeklerden pek hoşlanır bir halide yok o yuzden ana kucağı yatak olsun cibinlikli alıcam ve gzüm üzerlerinde olucak cins olarakta kaprisli kıskanç bir hayvan wc de bile lavaboya oturup beni bekliyor gözümün içine bakıyor öyle bi gölge :) siyam
Kedileriniz çok güzel.
Bence başka doktorlara da sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?