- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
çok güzel yaa, ne güzel sahiplenmişler, bizim de 28 gün oldu, ama malesef ilk tırnağını 15 günlükken yedi bebeğim karyolasındaki parmaklıklardan ellerini uzatmayı çok sever kedim, birşey yakalıyormuş gibi tırnak da çıkarmış haliyle, kuduruk olduğu zamanlarda da oyuncak gibi görüyor bebeğimi sürekli başındayım tabi, onun haricinde gelip koklayıp gidiyor bilinçli bir zarar verme yok ama işte merak ediyor kedim ve hala daha olgun değil aklı fikri oyunda, sanırım sizin de ilk zamanlar sıkıntılar olmuştu kafasını çizmişti, inşallah bizim de iyi olur herşey, bebeğim biraz büyüseydi, gerçi ellerini falan hareket ettirince daha dikkatini çekiyor, ileri de ne yaparız bilemiyorum
biraz daha sabır ve dikkat cnm kedin büyünce bütün dertlerin biticek :)
evet o konuda veterinerimiz uyarmıştı bizi onun için kapısını hep kapalı tutyoruz .Sıcak oldugu için sokulup uyumak istiyorlar:) Ne kadar keyfine düşkün yaratıklar dimi:)
miskin şekerler
ah canım benim kıyamamm, umarım cok derin degildir cizigi.Evet bizimki de 37 günlüktüü kafasında kocaman bi cizikk vardı.bıngıldagın üzeri oldugu için endişelenip hemen doktora götürmüştüm amaa çok sükür bişey yokmus. Günlerce içim içimi yedii ya gözüne gelseydi ya da daha ciddi bişey olsaydı diye. ama kediler bilincli olarak zarar vermek istemediklerinde cok yaralayıcı olmuyorlar.Bizimkiler artık onun bi yavru oldugunu anladılar ve cok temkinliler.İnsallah bu yasadıklarımız ilk ve son olur
amin cnm