son durum nedir acaba merak ettim uyum sürecini geçtiniz mi? Allah Allah kediler kolay kolay kıskanmaz ama neden öyle yaptı ki sizin yaramaz pisiniz:44: valla doğurdum doğurcam çok merak ediyorum nasıl tepki vericek benimki, karyolayı kurmuştum ama yatağı geç yerleştirdik, yumuşak buldu ya arada orda yatıyor sofy hanım, inatlaşmamak adına kızmıyorum bende, eşim bebek varken çıkmaz merak etme diyor, yuva alsam çözüm olur mu acaba
Artık daha rahatız ama yinede bebisle.kedileri yalnız bırakmıyoruz. Odasını kapalı tutuyoruz. Bazen ani hareketler yapıyorlar özellikle bbirbirleriyle kavga ederken.. O zaman.farkında. olmadan.zarar verebiliyorlar. Bizimkiler de besige bayılıyor. Boş bulduklarında hemen orada uyumayı istiyorlar:))) genelde yuvaları çok seviyorlar ama bebeği kıskanırsa yinede onun yatağını tercih edebilir.. Onu artık doğumdan sonra duruma göre alın bence
Hayvanları severim çocuklara zararı varmı yok mu bilmem ama evde bakılan kedi köpeğin evi kötü kokuttuğuna ve çoğu yere pislediklerini biliyorum. Buda hiç hoş bir şey değil.
Allah allah bağışıklı sisteminin güçlü olması için kedi köpekle mi büyümek lazım?
38 yaşındayım hayatımda kedi köpek kuş vs vs ile hiç muhatap olmadım ve çok şükür sağlıklıyımdır..kuşu bile tutamam korkarım o derece..
buna rağmen kedisiyle yatan ablam.....neyse...
konu sahibi arkadaşım,ben hayvanları uzaktan seven bir insan olarak sizi pek anlayamam bu konuda belki bu yüzden doktorunuzun dediğini uygun görüyorum doğal olarak... bende duydum ilk 2 sene bebeklerle pek hayvan teması olmaması gerektiğini..karar sizin..
Hayvanları severim çocuklara zararı varmı yok mu bilmem ama evde bakılan kedi köpeğin evi kötü kokuttuğuna ve çoğu yere pislediklerini biliyorum. Buda hiç hoş bir şey değil.
ben nereye o oraya dedin ya siyam olan gölge gibi bazen içime fenalık gelmiyor değil :)
bende kedili anniş adayıyım artık
toxoplasma testimi yaptırdım sonucunu bekliyorum ay başında da kist iğnesi olcek cocuklarım
biri bişi dedimi gözüm seyriyor valla sinirden
eşimide aldım karşıma güzel güzel anlattım şimdilik sesi çıkmıyor
kedi seven bir doktorda buldum devlette ama özelde şimdi bi tane gidicem inş seviyordur sevene kadar araştırmaya devam ederim bulunca eşimle konusturcamolmadı en iyisi devlette bu dr der onunla konuştururum
Eki Görüntüle 561327 bu da benim minnoşum onu kimselerle paylaşmam degil evden uzaklaştırmak ben nereye o oraya valla canım o benım
Merak edenler için son durumu aktarıyorum. Kedilerim kızımı cok seviyorlar. Onu odasında yalnız bıraktıgımda eger aglarsa sanki bana haber vermek ister gibi miyavlamaya baslıyor.Onlar da kızımın bakıma muhtaç oldugunu ve üzerine titrenmesi gerektiğini biliyorlar artık..
Merak edenler için son durumu aktarıyorum. Kedilerim kızımı cok seviyorlar. Onu odasında yalnız bıraktıgımda eger aglarsa sanki bana haber vermek ister gibi miyavlamaya baslıyor.Onlar da kızımın bakıma muhtaç oldugunu ve üzerine titrenmesi gerektiğini biliyorlar artık..
oyy ben yerim onları yaa. sahiplenmişler demek ki, çok hassas hayvanlar bu kediler ya... bizim evde de ne zaman birisi hasta olsa hemen ayak ucuna gelir otururlar, nöbet tutarlar sanki
ay allahım insann paçozlarından daha hisliler
yalnız bebenizin kapınızı açık bırakmayın kediler bilinçsizce üzerlerine yatıp uyuyorlar ve bebeğin boğulmasına sebep olabiliyorlar
ukrayna'Da oldu geçen böyle bir olay tabi muhtemelen tombiş bir kediydi.
çok güzel yaa, ne güzel sahiplenmişler, bizim de 28 gün oldu, ama malesef ilk tırnağını 15 günlükken yedi bebeğimkaryolasındaki parmaklıklardan ellerini uzatmayı çok sever kedim, birşey yakalıyormuş gibi tırnak da çıkarmış haliyle, kuduruk olduğu zamanlarda da oyuncak gibi görüyor bebeğimi sürekli başındayım tabi, onun haricinde gelip koklayıp gidiyor bilinçli bir zarar verme yok ama işte merak ediyor kedim ve hala daha olgun değil aklı fikri oyunda, sanırım sizin de ilk zamanlar sıkıntılar olmuştu kafasını çizmişti, inşallah bizim de iyi olur herşey, bebeğim biraz büyüseydi, gerçi ellerini falan hareket ettirince daha dikkatini çekiyor, ileri de ne yaparız bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?