merhaba arkadaşlar,
ben 5 aylık hamileyim şuan ve evde iki kedim var kesinlikle kedilerimle ayrılmayı düşünmüyorum.Yeteri kadar araştırma yaptım diye düşünüyorum,kediler çiğ et yemiyorsa ve sokağa çıkmıyorsa aşıya bile gerek yok aslında.Tüyleri sadece temizlik bakımından problem yaratır,yani evi daha sık temizlemek gerekecek bebeği olan anneler için yorucu olacak ama yapacak başka birşey yok.Bebeğin bulundupu odaya ilk 3-4 ay kediler girmezse eğer hiçbir sorun olmaz bence.
Merhabalar, insallah bebeğinizi saglıkla kucagınıza almak nasip oldu.Biz suan 15 günlük oldu.Bugun kedilerimiz evimize teşrif ettiler ve ilginc bir sekilde bebekle hiç ilgilenmediler.hatta kedilerimden birisi koklamak için yanastı ve korkup kaçması bir oldu.Odasını ve yatagını sakınıyoruz simdilik. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
cnm napıosun nedir durumlar
o doktor kesin hayvan sevmiyodur..
Evet arastırmalar böyle söylerken doktorlar neden aksini söylerler anlamadım. Bi tane hayvansever doktor bulamadım..Bugun bi doktora daha gittik.Tabi eşim hemen sordu kedilerimizin sorun teşkil edip etmeyeceğini.Doktor "bunlar risk tabi, hayvanların ne tasıdıgını bize ne bulastırdıgını biz hala tam olarak bilememekteyiz.Tedbirli olunması acısından biz önermiyoruz" dedi.Hamileliğimde de aynı seyi söylemişlerdi bana.Şimdi eşim haliyle okadar doktora sorduk hala inanmıyor musun diyor.Kızım hapsırsa hemen kedilerden biliyor..oysa yaklasmıyor bile kediler. Bilmiyorum bizi nasıl günler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?