- 28 Mart 2013
- 12.809
- 17.266
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Çok teşekkür ederim :)Kediye sakın üzüm vermeyin, onun için en sakıncalı besinlerden biri. Tatlı ve domates de aynı şekilde. Yine soğan sarımsak da vermeyin. Market mamaları whiskas vb çok zararlıdır, iyi mama kullanmayacaksınız bunları da vermeyin. Süt onları ishal yapar. Baya sulandırıp verebilirsiniz. Arada bir tatlı kaşığı yoğurt verebilirsiniz inanılmaz faydalıdır. Tavuğu çok kaynatmadan vermelisiniz, bunlar etçil canlılar, doğada da pişmemiş et yiyorlar zaten. Bezelye havuç patates haşlanarak verilirse onları da yer. Tavuk ciğeri de yine Severek yiyeceği besinlerden. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
ne kadarlıklar ?
Evet çok güzeldi.
Çok rahattık ama rahat battı galiba bize, kedimizi başkasına verdik.
Cinsi ne kedinizin?
Çok teşekkür ederim :)
Hiç bilmiyorum.
2 aydır bakıyorum ben .
tuvalet eğitimine başla kedi kumu falan alıver alışsın şimdiden benimkiler yeni doğmuştu ayy her yeri pisliyolardı dikkat etmezsen çok fırsatçılar :)
Canim kedi besleyen ve surekli veterinerimize bu tarz sorular soran biri olarak cig et parazit yapiyor. Dogada garipler ne bulsa yiyor. Ama kendi baktigin kedi yavrun gibi. Dengeli beslenmesini istersin. Ev yemekleri butun vitaminlerini karsilamiyor, yag protein dengesini sagliyamiyor. Tabi butcen el vermezse yapicak bir sey yok ama el veriyorsa kotu bir mama bile makarnadan daha sagliklidir.
Kediye sakın üzüm vermeyin, onun için en sakıncalı besinlerden biri. Tatlı ve domates de aynı şekilde. Yine soğan sarımsak da vermeyin. Market mamaları whiskas vb çok zararlıdır, iyi mama kullanmayacaksınız bunları da vermeyin. Süt onları ishal yapar. Baya sulandırıp verebilirsiniz. Arada bir tatlı kaşığı yoğurt verebilirsiniz inanılmaz faydalıdır. Tavuğu çok kaynatmadan vermelisiniz, bunlar etçil canlılar, doğada da pişmemiş et yiyorlar zaten. Bezelye havuç patates haşlanarak verilirse onları da yer. Tavuk ciğeri de yine Severek yiyeceği besinlerden. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
kedi zaten etobur, bir de tam hatırlayamadığım bir sebepten domates rahatsız edebiliyor. ya çekirdekleri, ya asidik olması emin değilim. ama karnı aç kalan kedi her şeyi yer.Domates mi? ilk defa duyuyorum. Neden zararlıymış?