- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
- #1.941
Ben genelde saat 12 olmadan sabahları yapıyorum dün bugün rest günüm Dü bazı işlerinden dolayı yarın da es geçerim yada akşam vaktim kalırsa yaparım ama genelde aynı saatlerde sabahları yapıyorumSizin yapma zamanınız nedir peki ? Sabah mı yoksa başka bir zaman mı ?
Aaa şahanesinAy eski etegim de ustume oldu onu goturuyorum konferansa
Olsun olsun ben de bu hafta çok cozuttumSabah ve öğlen menüm aynıydı yulaf lapası yedim. Sabah içine 1 orta boy muz ve 2 ceviz attım oglende 1 YK kuru uzumle 5 badem attım.
Ama az önce markette alışveriş yaparken canım feci tatlı çekmişti,muzlu bebek maması gördüm minik kasede ondan aldım hüplettim. Ama şunu farkettim tatlı çekince canım artık aklıma cikolata bile gelmiyo
Eevet bu yediğim belki uygun degil diyete ama çikolatadan daha sağlıksız değildir heralde
Akşama da 1 porsiyon ızgara et yanına salata ve 1 bardak ayranla tuketicem. Bugünlük böyle
Dışarda 30dk yurudum şimdi sade kahvemi içiyorum
Akşama 500 ip atlarim içim soğurOlsun olsun ben de bu hafta çok cozuttumbenimde aklıma çikolata değil direk sütlü tatlı gelir
Aslinda cikolatanin ekstra bi zarari yok, hatta kakao baya antioksidan:) Cikolatanin sikintisi icindeki seker, ki bebek mamasinda da seker vardi muhtemelen. O yuzden bence canin cikolata cekiyosa ye gitsin abartmamak sartiyla:)Sabah ve öğlen menüm aynıydı yulaf lapası yedim. Sabah içine 1 orta boy muz ve 2 ceviz attım oglende 1 YK kuru uzumle 5 badem attım.
Ama az önce markette alışveriş yaparken canım feci tatlı çekmişti,muzlu bebek maması gördüm minik kasede ondan aldım hüplettim. Ama şunu farkettim tatlı çekince canım artık aklıma cikolata bile gelmiyo
Eevet bu yediğim belki uygun degil diyete ama çikolatadan daha sağlıksız değildir heralde
Akşama da 1 porsiyon ızgara et yanına salata ve 1 bardak ayranla tuketicem. Bugünlük böyle
Dışarda 30dk yurudum şimdi sade kahvemi içiyorum
Ama nedense canım çekmedi, sekersiz bitterler var onlardan mi alsak kiAslinda cikolatanin ekstra bi zarari yok, hatta kakao baya antioksidan:) Cikolatanin sikintisi icindeki seker, ki bebek mamasinda da seker vardi muhtemelen. O yuzden bence canin cikolata cekiyosa ye gitsin abartmamak sartiyla:)
Al valla, bir iki kare atarsin arada. Bende bi tane var evde 100% bitterAma nedense canım çekmedi, sekersiz bitterler var onlardan mi alsak ki
Ben de Alicam hiç %100 denemedim bundan mahrum kalmamaliyimAl valla, bir iki kare atarsin arada. Bende bi tane var evde 100% bitterIcinde hic seker, sut vs olmayinca baya aci bi tadi var ama ben seviyorum. Bi kareden fazla istesen de yiyemiyosun zaten
O zaman süper çifte etkiHatta bu bitterin en guzel yani da erkek arkadas korumali olmasi. Soyle ki erkek arkadasim kendime aldigim butun atistirmaliklari goturuyo normalde, bunun tadi o kadar acimtrak ki o bile bitiremedi
Al tabi ama sokola demedi deme artemiscim, tadi cidden aci:))Ben de Alicam hiç %100 denemedim bundan mahrum kalmamaliyim
O zaman süper çifte etki
Aslında ben çok severim ama baya bir acı olur dediğin gibi ilk fırsatta Alicam aşırı merak ettimAl tabi ama sokola demedi deme artemiscim, tadi cidden aci:))
Sorma ya erkek arkadas korumasi cok onemli. Labda masamda bi protein bar var, cocuk gelip gidip "bitir artik sunu, gozumun onunde durmasin yicem valla" diyoRahat yok yeminle, yangindan mal kacirir gibi yemem lazim herseyi
Okurken modum soyleydi:Iyi akşamlar herkeseee
Dün güncelleme yapamadım ama işler planladığım gibi gitmedi, ikindiye doğru misafir geldiakşam yemeği olarak 16.00da 1 kase ezogelin, 1 kofte, patates salatası, dört beş sigara böreği, biraz brokoli veeeee 1 küçük muzlu rulo pasta yedim
Bugün de 11.00
Her zamanki haşlanmış yumurtalı kahvaltı, yanında 6-7 çiğ fındık
15.00
1 sade türk kahvesi
1 küçük muz
Yarım simit
19.30
9-10 tane ızgara barbunya balığı
Boolllca rokalı turplu havuçlu yeşil salata
1 dilim tam buğday
Şimdi de hindistan cevizi yağı ekledigim son moda nescafemi içiyorumbulletproof diyolllaa
AynenOkurken modum soyleydi:
-Ya o kadar patates salatasindan bisey olmaz
-Hmm 4-5 sigara boregi mi?
-Neeee rulo pasta mi
Eveeet ben de onu sorucaktim yilbasi hedefleriniz nasil kizlar? Ben 58 olmak istiyorum, daha da vermem zaten sonra. Yavas yavas gitsin ki kaslar erimesin tek derdim:) 1.5 ayda 1.8 kilo gider heralde:))Aynenkızlar toparlanin yılbaşında o göbekler kalçalar eglenirken bir saga bir sola gitmesin sıkı sıkı olsunlar su yilbasina 5lilerde gireyim bari
Ben de bitter yiyorum şu ülkerib 70 olanından alıyorum 2 dilim yetiyor kahveyleAl tabi ama sokola demedi deme artemiscim, tadi cidden aci:))
Sorma ya erkek arkadas korumasi cok onemli. Labda masamda bi protein bar var, cocuk gelip gidip "bitir artik sunu, gozumun onunde durmasin yicem valla" diyoRahat yok yeminle, yangindan mal kacirir gibi yemem lazim herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?