• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Akşam yemeğim bu şekildeydi. 7 de yedim. ❤️
Mercimek çorbası : 1 çay bardağı yeşil yarım çay bardağı kırmızı mercimek, 2 baş soğan,2 diş sarımsak,pul biber 1 tatlı kaşığı zeytin yağı hepsi kaynadıktn sonra blendırdan geçiyorum en son üstüne dere oto atıyorum kandınsal hormonlarada çok faydalı dere oto herşeyde yemeye çalıyorum.

Eklentiler

• IMG_20191027_184622.jpg
    IMG_20191027_184622.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 25
Aaa nasıl oluyor o ince detaylı bir tarif istiyorum 🤭
Göz kararı karnabahari çiçeklerine soyup.guzelce yıkadım,sonra blenderdan çektim küçük küçük kaldı. Tavada 1yk zeytinyağı 1 soğanı küçük küçük keserek kavurdum. Sonra 1 buçuk kaşık salça atıp bı 10dk daha kavurdum. Karnabahari da içine atıp kapattım kapağını pissin diye arada karıştırdım.pistikten sonra içine yarım limon suyu,pul biber,maydanoz attım soğumaya kaldı. Çok da güzel oldu :D
Akşam yemeğim bu şekildeydi. 7 de yedim. ❤
Mercimek çorbası : 1 çay bardağı yeşil yarım çay bardağı kırmızı mercimek, 2 baş soğan,2 diş sarımsak,pul biber 1 tatlı kaşığı zeytin yağı hepsi kaynadıktn sonra blendırdan geçiyorum en son üstüne dere oto atıyorum kandınsal hormonlarada çok faydalı dere oto herşeyde yemeye çalıyorum.
Afiyet olsun canım çok sağlıklı.
Ben de bugün sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 hindi füme ,1 haşlanmış yumurta,2 kaşık lor,3 zeytin biraz domates ve 1 fincan şekersiz çay içtim. Daha sonra akşam 1 bardak ayran,1 kase yeşil mercimek ve 4 5 kaşık da yaptığım karnabahar kisirindan yedim

Günaydın. ❤️ 55 dakika egzersiz yapıldı. ❤️
Biri bu
Bu bitince hiç beklemeden bunu da bugun programa katıp üstüne yaptım.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Dehşet iyi hissediyorum ama çok açıktım 🤪🤪🤪

Duşta 3. 4 güne bir kese de yapıyorum bu arada özellikle karın ve bacak arkasına yanı selülit bölgesine lan dolaşımı hızlansın diye çok etkisi oluyor bence temizleniyor hem çok terliyorum hergün. 🐥 Tavsiye ederim.
Hadi birazdan örnek kahvaltı tabağı ile geliyorum 🤭

Günaydın. ❤ 55 dakika egzersiz yapıldı. ❤
Biri bu
Bu bitince hiç beklemeden bunu da bugun programa katıp üstüne yaptım.

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Dehşet iyi hissediyorum ama çok açıktım 🤪🤪🤪

Duşta 3. 4 güne bir kese de yapıyorum bu arada özellikle karın ve bacak arkasına yanı selülit bölgesine lan dolaşımı hızlansın diye çok etkisi oluyor bence temizleniyor hem çok terliyorum hergün. 🐥 Tavsiye ederim.
Hadi birazdan örnek kahvaltı tabağı ile geliyorum 🤭

Mari Winsor 3 gündür bende yapıyorum onu😅😅

Bugün biraz geç kalktım ayıldım bayıldım spor yaptık evi topladım derken kahvaltı bu saate kaldı hali hazırda yeni bir işsiz olarak biraz hakkım 😁🤭
Bunun yanı sıra roka da yiyorum ama rokam kalmamış 😁 bardaktaki yeşil çay tuz yok şeker yok❌❌
IMG_20191028_123332.jpg

Bende kalkıp başlamam lazkm ama bı turlu kalkamıyorum. Motive düştü dünkü karnabahar mı ödem yaptı bilmiyorum 5 günde 100 Gr vermişim:KK43:
Bunu kendine yapma. Ona bakarsan bende 100 gram 200 gram vere vere gidiyorum. Ama kendime baktığımda su götürmez değişikler şimdiden belli. Motiveni kırarsan istediğin sonucu alman imkansız. Zor ve inatçı zamanlar olacak. Vucudu şaşırt. Sporu kalk yap ve akşam kendine tavuklu falan bir yemek yap ye mumkunse yanına yoğurt. Hatta üstüne 1 dilim tatlı ye vucut Bi hımm devam ediyor yemeğe diyip kesmesin vermeyi.

Bunu kendine yapma. Ona bakarsan bende 100 gram 200 gram vere vere gidiyorum. Ama kendime baktığımda su götürmez değişikler şimdiden belli. Motiveni kırarsan istediğin sonucu alman imkansız. Zor ve inatçı zamanlar olacak. Vucudu şaşırt. Sporu kalk yap ve akşam kendine tavuklu falan bir yemek yap ye mumkunse yanına yoğurt. Hatta üstüne 1 dilim tatlı ye vucut Bi hımm devam ediyor yemeğe diyip kesmesin vermeyi.
Şimdi kalkıp baslicam zaten ama benim daha 1 hafta oldu başlayalı. Sence bacaklarımda ne zaman incelme olur

Diyete başlayali 20 25 gün Spor da 9 gün falan oldu
Bende aynı senin gibi yaptım 1 hafta 10 gü. Diyet sonra başladım bu haftadan sonra iyice spor düzen ve alışkanlığın oturacak göreceksin. Ama eğer çalışmıyorsan her gün bir saat belirle kalk ve p saate yap. Böyle daha net alışıyorsun. Mecburiyet gibi geliyor ❤️🖖
Bir 15 gün daha hafta 4 5 gün işe spor yap aya devam edersen çoook net farkı göreceksin.
Şöyle diyim benim 1 ay oldu. Ve sıkılaşmak bir tık selülit gitmesi kilo verme göstermesi daha yeni hekrs tarafından fark edilmeye başladı 🐥 çok memnunum. Ama dedim kendime. Kedi 1 hatta 2 ay sabır hemen sonuç bekleme. Pasta börek yerken iyidi o yedijelrin 1 haftada gitmez. Sabır kızım dedim. İnan sporun en zor yerlerinde hadi hadi o pastaları yeme ektin diyorum kendime! Ve bunca acı çekip ter döküp spor yaptıktan sonra zararlı şeyleri yiyemiyorum. Çok zor nefsim çok çekiyor ama hayır diyorum. ❤️

Bende aynı senin gibi yaptım 1 hafta 10 gü. Diyet sonra başladım bu haftadan sonra iyice spor düzen ve alışkanlığın oturacak göreceksin. Ama eğer çalışmıyorsan her gün bir saat belirle kalk ve p saate yap. Böyle daha net alışıyorsun. Mecburiyet gibi geliyor ❤🖖
Bir 15 gün daha hafta 4 5 gün işe spor yap aya devam edersen çoook net farkı göreceksin.
Şöyle diyim benim 1 ay oldu. Ve sıkılaşmak bir tık selülit gitmesi kilo verme göstermesi daha yeni hekrs tarafından fark edilmeye başladı 🐥 çok memnunum. Ama dedim kendime. Kedi 1 hatta 2 ay sabır hemen sonuç bekleme. Pasta börek yerken iyidi o yedijelrin 1 haftada gitmez. Sabır kızım dedim. İnan sporun en zor yerlerinde hadi hadi o pastaları yeme ektin diyorum kendime! Ve bunca acı çekip ter döküp spor yaptıktan sonra zararlı şeyleri yiyemiyorum. Çok zor nefsim çok çekiyor ama hayır diyorum. ❤
Aaynen canimnben de 2 ay verdim kendime . Ölçü de alalım mı mezuran var mı. İlk sayfaya eklersen degisimi daha net görürüz yılbaşına kadar devam edelim hedefimiz için

Bu arada kızın bacakları harikaymış moralim yerine geldi :KK70: plan olarak 30dk Leslie+ 45dk pilates düşünüyorum bugünlük belki 100 de ip atlarim halim kalırsa. 2 ayda değişim görmek istiyorum inşallah 2 aya farkeder bacaklarım :dua:
Bu dediğin programla varya 1 2 aya inanılmaz değişeceksin. İnan bana. Yıllardır spor yapmadım çok ara verdim ama spor geçmişim çok kuvvetli ne değişimler gördüm sadece istikrar ve düzen. Ve beslenmenin bu işin %70 oluşturduğunu unutmamak lazım 🦋 hadi bakalım sporuna başla. 🌹

Aaynen canimnben de 2 ay verdim kendime . Ölçü de alalım mı mezuran var mı. İlk sayfaya eklersen degisimi daha net görürüz yılbaşına kadar devam edelim hedefimiz için
Evet bunu düşünüyorum. Mezura vardı evde bakmam lazım tartıda ziyade Mezura bakın diyorlar Aten profosyoneller. ❤️ Yaplım bunu. Bel bacak popo. 🐥

Evet bunu düşünüyorum. Mezura vardı evde bakmam lazım tartıda ziyade Mezura bakın diyorlar Aten profosyoneller. ❤ Yaplım bunu. Bel bacak popo. 🐥
Tamamdır bende mezura var bel bacak popo ölçüp yazarız 3 haftada 1 ölçsek yeterli sanırım, haydi bismillah ben kaçar bitince gelirim ☺️🐱

Back