Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Kedi kardeşliğiiii
Kedi, şu kedi kardeşine bir yardım et.
Şimdi ben bayramdan sonra tatile cıkıyorum. Yani 33-34 gun sonra.
2 gundur diyete de basladım. Diyet ve sporla benim bu 1 ayda max incelme sağlamam lazım. Ne kadar zor oldugu önemli değil yaparım bir sekilde.
En buyuk sorunum devasa basenim, simitlerim ve bacaklarım.
Hangi sporları önerirsin?

Merhaba
Şimdi benim düşüncem 1 ay içinde biraz incelip güzel bir selülitlerinden o çok yumuşaklığından %40 kurtulursun gibi geliyor bana

Eğer zorla beni beybiiiim diyorsan zorlarız gülüm Hemen vereceğim videoyu beleticem bakayım araştırayım bir

Yüzde 40 mııııııııııı ay bu benim için mucize olur zorla beni kediii

Evelynn Şimdi bana bak koca besenli Ben ne verirsem yaparsan harfi harfine 1 ayda sonra tatili rahat geçirirsin

Yeeess önce 6 dakikalık şok videosunu yapıyorsun , 10 dakika dinlen diğer 32 dakikalık videoya geç ve bitir

haftada 5 gün yap 3 gün ya 1 gün mola sonra gene devam Bana inan yapacaksın

Tamam hocam söz bugunden baslıyorum sonra sana ölçülerimi bildircem ay hadi inşallahhh
Çok sağol beybisi

selamm kızlar yaa banada bir el atın lütfen .
j lo poposu nasıl yapıcam?
bide göbeğim çıktı düzleştirmek içinnn

selamm kızlar yaa banada bir el atın lütfen .
j lo poposu nasıl yapıcam?
bide göbeğim çıktı düzleştirmek içinnn

Vuhuuuu jilo poposu asla imkansız değil burada ciddi değişim yaşayan hatunlar var
Merhaba buraya arka sayfalara göz atrsan çok işe yarayan videoları açıklamalı paylaştım , işin içinden çıkmazsan gene yardım ederim :)))

tamam canım konunu takibe alıyorum hemen .

yaptıktan sonra bilgilendir biziii :)

Şuan 6dk lık olanı yaptım 10dk mola verdim. Ölüyorum ya. Bir de ben tam yapamadım. Mesela zıplamalı sumo squat yapıyorya ben o zıplamaları yapmadım sadece sumo squat yaptım ama o 20 yaptıysa ben 30 yaptım. Zıplamalar öldürdü beni cunku ama zamanla vucudum alıstıkca onları da yaparım.

Ay ter boşalıyor suannnnnn

Selm kedi umarım babada yardımcı olursun
Benm sorunda kalća çok büyük ,basen de var iç bacakta var vücut şekli armut bana ne önerirsin

yaptıktan sonra bilgilendir biziii :)
Merhabalar kedi hanim
Bende yarın diyete başlıyorum bi arkadaşla başlıyoruz doğrusu sizce başlar başlamaz spor yapılmalı özellikle bu hareketler biraz verdikten sonra mı yapmalıyız yardım lütfen çok azimliyiz ki biz :))

Selam bende yarın diyete başlıyorum sporlada desteklemek istiyorum ama 5 kilo vermeden spor yapmayın diyorlar siz ne diyorsunuz kedi hanım sizce spor ilk etapta kilo vermeyi yavaşlatıyormu ?

Vuhuuuuu annnniş süpersin evet o biraz zor yapabildiğin kadar devam bırakma !!! :*
Selm kedi umarım babada yardımcı olursun
Benm sorunda kalća çok büyük ,basen de var iç bacakta var vücut şekli armut bana ne önerirsin
Canım merhaba öncelikle sana önce diyet sonra ve güzel bir spor programı hazırlaya biliriz istersen azimliyim hafatda 3-4 gün 30 dk -1 saat spor yaparım dersen basenlerinde erir bacaklarında sıkılaşır 6-7 ay içinde :) İstersen iyice tanıt kendini hazırlayayım sana bir şeyler elimden geldiğince :)
Merhabalaar :) Hayır başlar başlamaz spor yapılmaz . Neden ? Şundan dolayı yapılmaz vücut çok ham ve şuan yağ dopolamış durumda önce yağlar erimeye başlayacak ödem atılacak 1-hafta 10 gün sonra en geç 1 ay sonra spora başlana bilir vücut ağırlığını atmış olur ve sağlıklı beslenmeye alışmış olursun :)
Selam bende yarın diyete başlıyorum sporlada desteklemek istiyorum ama 5 kilo vermeden spor yapmayın diyorlar siz ne diyorsunuz kedi hanım sizce spor ilk etapta kilo vermeyi yavaşlatıyormu ?
Merhabalar :)

Spor kilo vermeyi yavaşlatmaz ama ciddi kalori kaybı yaşayacağınız için beslenmenizde dengelemek gerekir diyete biraz farklı oluyor bu durum denilen doğru en geç 1 ay geçmeli ki bir kilo kaybı başlamalı ve sporla bi süre sonra bu desteklenmeli ki yağlar kasa dönüşüp kalınlaşmasın

Çok teşek kür ederiz biz yarın diyete başlayalım biraz verdikten sonra tekrar kapınızi calalim ilginiz için mersi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…