- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #1.201
Haahaahaa çok tatlısınız , beklerim her zaman bebeklerÇok teşek kür ederiz biz yarın diyete başlayalım biraz verdikten sonra tekrar kapınızi calalim ilginiz için mersi :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haahaahaa çok tatlısınız , beklerim her zaman bebeklerÇok teşek kür ederiz biz yarın diyete başlayalım biraz verdikten sonra tekrar kapınızi calalim ilginiz için mersi :))))
Cevabını çok merak ediyorum kediKedi öncelikle yasm 16 boyum 1.60 kilo 65 okulların açılmasına 36 gün var ve birazda olsa bacak ve kalcami eritmek istiyorum bu arada ılgın için çok tesekkurler haftanın 6 günü spor yapabilirm zaman sıkıntm yok
MErhaba üzgünüm geç gördüm :\Kedi öncelikle yasm 16 boyum 1.60 kilo 65 okulların açılmasına 36 gün var ve birazda olsa bacak ve kalcami eritmek istiyorum bu arada ılgın için çok tesekkurler haftanın 6 günü spor yapabilirm zaman sıkıntm yok
MErhaba üzgünüm geç gördüm :\
Tamam eğer yapabilirim dersen şunu vereyim haftada 6 gün yap ama ekmeği şekeri aburcuburu kesmezsen olmaz söylim .. Bol şanlar :)
Önce bunu sonra 5 dk dinlen alttakini yapıyorsun 1 ay sonra sımsıkı incecik oluyorsun sonucu bizimle paylaşmayı sakın unutma :)
K
Kedicik ne kadar teşekkür etsem azdr kesinlikle 1 ay yapacam ve sizi bildirecektir tektraradan çok saol
Canım doğru ve diyetle yaparsan etkili olur .. Etkisiz spor yoktur yanlış yapılan egzersiz vardırCanm şimdi ben bunu 30 gün boyunca yapacam ya vücut alisacak ya etkili olur mu cünkü ben 1 ay boyunca ebru salllinın skiny jeasnsini yawptm santim incelmedim
peki canm haklısın :)))Canım doğru ve diyetle yaparsan etkili olur .. Etkisiz spor yoktur yanlış yapılan egzersiz vardır
mesajın dikkatimi cekti vermem gereken 5 kilom var 20 gün icinde aksam 6 dan sonra bisey yemiyorum spor yaparak daha da hızlandırmak istiyorum bana ne önerebilirsin?Kedi Merhaba
Seni uzun zamandır takip ediyorum, paylaşımların için teşekkürler. Spor programıma çok katkısı oldu.
Ben şuan sabahları 30-60 dk arası pilates (Cassey Ho ile) ve akşamları Callanetics başlangıç programı yapıyorum. Vermem gereken son 2-3 kilo kaldı. Ciddi inceldim, sıkılaştım ve daha da sıkılaşmak istiyorum. Benim sorunum şu. Bundan 3 sene önce kısa sürede yürüyüşle beraber 13 kilo verdim ve göğüslerim sarktı, popom indi ve küçüldü. 22 yaşındayım bu yaşta sarkık göğüsler pek hoş olmuyor. Spor ile ciddi anlamda toparladım ama hala istediğim gibi değil göğüslerim. Göğüslerimi hacimlendirmek ve dikleştirmek istiyorum. Bunun için ne önerirsin? Bir de popom gün be gün küçülüyor, ben kalçamdan incelmek istemiyorum. Buna engel olmak için ne yapmalıyım ? Kalça kaldırma hareketleri yapıyorum oldukça faydasını gördüm ama biraz büyüsün istiyorum. Diyetle beraber bunu Nasıl yapabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim.
mesajın dikkatimi cekti vermem gereken 5 kilom var 20 gün icinde aksam 6 dan sonra bisey yemiyorum spor yaparak daha da hızlandırmak istiyorum bana ne önerebilirsin?
inceleyeceğim canım cok tesekkürrr kilon cok hosuma gitti bu arada :)Merhaba,
Ben 3 ay gibi kısa bir sürede 13 kiloyu yürüyerek vermiştim ve çok sıcak bir yazdı, çok iştahım yoktu. Yurt dışına çıktım ve düzensiz beslendiğim için 47 den 56 kiloya çıktım. Temmuz ayından beri düzenli olarak pilates ve haftada 3-4 gün yürüyüş yaparak. 50 küsür kiloya indim. Şuan Callanetics le beraber pilates programıma devam ediyorum. Sabah pilates, akşam Callanetics. Pilates programım hakkında detaylı bilgi almak istersen diyet günlüğüme göz atabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/page-23
Ben inanılmaz faydasını gördüm. Her gün farklı bir bölge, farklı videolar ve hiç sıkılmıyorsun. Üstelik Çok vakit almıyor.
Teşekkür ederim Canım boy kısa olunca işte daha da vermek gerekiyor :)) pilatesle 1 cm uzadım bu arada. Müthiş etkili bir egzersiz. Dediğim programa mutlaka başlamalısın. Attığım sayfada detayları var. Son sayfada veya bir öncekinde bu sabah yaptıklarımı paylaştım. Çok memnun kalacağına eminim :)inceleyeceğim canım cok tesekkürrr kilon cok hosuma gitti bu arada :)