Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Merhaba kedi.Kaç senedir bir topikteyim.Güzel kilolarle birlikte dostluklar edindik.Ama spor olmuyor istikrarlı bir şekilde malesef.Masa başı iş gündüz.Akşam ogluş yemek ev eş ütü vs........ uyurken dinleniyorum.Ama bu yetmiyor kilo verince sezeryan dogum nedeni ile birlikte göbek pörsüdü.Leslie 3 mil yaptım en fazla.Bu videolarıda yaparım.
boy:1.56
kilo :57.0

Ten rengi değil vücudun fitliği önemli. (;

Paylastigin ilk videomu cok etkili bacak yaglari eritmek için ?

Bu tür egzersizler sıkılaştırır.
Bir diyet eşliğinde cardio yaparsan yağların gider.
Diyetten kastım porsiyon küçültme bile olur.
Paylaştıklarım daha çok kas şekillendirme, sıkılaşma üzerine. (;

Merhabalar kedii :)
Basen konusunda şikayetçiyim. Vücudumun geneli çok sıkıntılı değil ama basen dolayısıyla orantısızlık ve kötü bir görüntü oluşuyor. Göbek bile düzenli beslenme sonucu düzelme gösteriyor ama basenin üzerinde durmak gerekecek sanırım. Mari winsor basen, kalça ve iç bacak açısından yararlı olur mu sence? Bir de ne kadar sürede sonuç alırım acaba tahminen? Gün içinde oldukça hareketliyim bu sebeple cardio yerine direkt bölgesel çalışmak daha iyi olur diye düşündüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)

Merhabalar kedii :)
Basen konusunda şikayetçiyim. Vücudumun geneli çok sıkıntılı değil ama basen dolayısıyla orantısızlık ve kötü bir görüntü oluşuyor. Göbek bile düzenli beslenme sonucu düzelme gösteriyor ama basenin üzerinde durmak gerekecek sanırım. Mari winsor basen, kalça ve iç bacak açısından yararlı olur mu sence? Bir de ne kadar sürede sonuç alırım acaba tahminen? Gün içinde oldukça hareketliyim bu sebeple cardio yerine direkt bölgesel çalışmak daha iyi olur diye düşündüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Günaydın merhabalar :) :) maride işe yarar ama ben sana daha etkilisi paylaşıcam 1 ayda baya değişim ollur kesinlikle. Bekle geliyorum videolarla :KK76::KK76::KK49::KK49:

Enfffeeeesss :kk77::kk77:

tumblr_nf7zw5XldQ1s055n6o1_1280.jpg

:KK22:Protein patlaması :kk77:

tumblr_n6xkpmI4nv1sjqx0po1_1280.jpg

tumblr_nd3mxjjvhW1qdnvruo1_1280.jpg

X