- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.686
- Konu Sahibi KedidirKedii
Merhaba kedi.tony-karen hillin dvdsini izledin mi hiç??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kara bee
Paylastigin ilk videomu cok etkili bacak yaglari eritmek için ?
Günaydın merhabalar :) :) maride işe yarar ama ben sana daha etkilisi paylaşıcam 1 ayda baya değişim ollur kesinlikle. Bekle geliyorum videolarlaMerhabalar kedii :)
Basen konusunda şikayetçiyim. Vücudumun geneli çok sıkıntılı değil ama basen dolayısıyla orantısızlık ve kötü bir görüntü oluşuyor. Göbek bile düzenli beslenme sonucu düzelme gösteriyor ama basenin üzerinde durmak gerekecek sanırım. Mari winsor basen, kalça ve iç bacak açısından yararlı olur mu sence? Bir de ne kadar sürede sonuç alırım acaba tahminen? Gün içinde oldukça hareketliyim bu sebeple cardio yerine direkt bölgesel çalışmak daha iyi olur diye düşündüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Ooo süpersin ya :) Merak ve heyecanla bekliyorum!Günaydın merhabalar :) :) maride işe yarar ama ben sana daha etkilisi paylaşıcam 1 ayda baya değişim ollur kesinlikle. Bekle geliyorum videolarla
Canım görmemişim izlemedim canım bakayım birazdan nettenMerhaba kedi.tony-karen hillin dvdsini izledin mi hiç??
Kedim hangi videoymuş o, meraktayım.Günaydın merhabalar :) :) maride işe yarar ama ben sana daha etkilisi paylaşıcam 1 ayda baya değişim ollur kesinlikle. Bekle geliyorum videolarla