• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

bence bana biraz saglıksız geldi yemek programın ye ama azar azar ye yemekde ye yani vudunn ihtiyacı var akşamı meyveyle geçirme akşam yemegini 7 den sonra yemezsin ne biliyim yememezlik yapma yani

Acikmadigim surece yemis olmak icin yemek pek mantikli degil bence :KK64:

senin secimin tabiki ama normalde insanlar 2 saat 1 acikir :D yani benim demem o ki sagliksiz verme kilonu 3 ogun ye az ye aksamda 7 den sonra yeme yani benim fikrim sadece

senin secimin tabiki ama normalde insanlar 2 saat 1 acikir :D yani benim demem o ki sagliksiz verme kilonu 3 ogun ye az ye aksamda 7 den sonra yeme yani benim fikrim sadece

Haklisiniz,saglikli ve kalici olanda o ama nedense oyle yiyince cok yemis gibi hissediyorum ve yedigim icinde hic kilo veremiycem gibi :(

boyle dusunme sakin iradene guven yedigindende pisman olma Allah korusun hasta olursun takma dusunme bnce muhajkak 3 ogun dogru beslen sporunuda yap korkmana gerek yok
Haklisiniz,saglikli ve kalici olanda o ama nedense oyle yiyince cok yemis gibi hissediyorum ve yedigim icinde hic kilo veremiycem gibi :KK43:

boyle dusunme sakin iradene guven yedigindende pisman olma Allah korusun hasta olursun takma dusunme bnce muhajkak 3 ogun dogru beslen sporunuda yap korkmana gerek yok

Zaten hastalik derecesine geldi. Hayatim bunun ustune kuruldu resmen. Okulun 1. donemi bitti ve ben hep kilo vermeye ugrastim, Allahtan derslerim o kadar cok etkilenmedi ama yinede bir universite ogrencisi gibi calisamiyorum bu sey yuzunden :(

bu kadar takma.bunu hayatinin parcasi yap sadece kedi sana program ayarlamis yeterli zorlama kendini saglikli beslen hersey halolur
Zaten hastalik derecesine geldi. Hayatim bunun ustune kuruldu resmen. Okulun 1. donemi bitti ve ben hep kilo vermeye ugrastim, Allahtan derslerim o kadar cok etkilenmedi ama yinede bir universite ogrencisi gibi calisamiyorum bu sey yuzunden :KK43:

tumblr_njb7d7skdi1s8gzfzo1_540.jpg

Merhaba :KK25: Bu hafta süper gidiyorum her gün 6 -7 yürüyorum bugünde olduğu gibi . Bugün 8 km yürüdük ama :KK49::cool: Size küçücük bir foto atayım 178 tane merdiven 2 kere in çık yaptık ilk de tıkandım biraz rahatlattım kasları 2.ciye tırmandım :KK55: Yarın temizlik günü yarın artık platese başlıyorum kasların şekillenme vakti geldi 1 haftadır ham vücudu ısıttık :KK54:

Merhaba :KK25: Bu hafta süper gidiyorum her gün 6 -7 yürüyorum bugünde olduğu gibi . Bugün 8 km yürüdük ama :KK49::cool: Size küçücük bir foto atayım 178 tane merdiven 2 kere in çık yaptık ilk de tıkandım biraz rahatlattım kasları 2.ciye tırmandım :KK55: Yarın temizlik günü yarın artık platese başlıyorum kasların şekillenme vakti geldi 1 haftadır ham vücudu ısıttık :KK54:

vuuuuu harikasın kedicim..

bende yavaş yavaş tekrar başlıyorum.
1 aydır hiç bir şey yapmayınca 1 mil leslie ile başladım ve bel sırt egzersizleri ''tabiki fizyoterapist tavsiyesi olanlar''

neleri yapmamam gerektiğinide öğrendim :)
senin göbüş için verdiğin video yu yapabiliyorum '' yarım mekik grubunda olunca ve fazla yükselmeden'' ama daha başlamadım.
hal böyle olunca bi huzur geldii

bizim burası dümdüz bi şehir ne merdiven var ne yokuş dümdüz yürüyüş yerlerimizde haliyle daha az kalori yakıyoruz
ne güzel bir resim insana enerji veriyor :D
bende bugun plates topu vs. alıcam ve 8 km yürüyüş ve annemle 3 saat alışverişten sonra plates yapar mıyım bilemedim şimdi :KK53:

Kızlar bu sefer kararlıyım inşallah istediğim vücuda kavuşacağım hayırlısıyla:)))
şimdi öncelikle zayıflamam lazım sizce hangi video ile başlayım? bir de her gün koşu bandında 30-45 dk arası yürümeyi planlıyorum. ilk ay için sadece yürüsem mi acaba?

Kedi, kosu ile ilgili;
Hep kosuldugunda bir sure sonra vucudun kendini korumaya alarak yag depolayacagini soyleniyor. Sen ne dusunuyorsun bunun hakkinda

Kedi seni gerçektende çok motive edici buluyorum .Sana bir sorum var squat hareketini zayıflamak için değil de sıkılaşmak için mi yapmalıyız ? Yani ben bacaklarıımın ve kalça bölgesinde ki fazlalıklardan şikayetçiyim squat hareketini yaparsam (hani şu 30 day challenge ları var ya ) bacaklarım daha mı çok kalınlaşır yoksa yağları yakmakta yardımcı olur mu ?

Kedi seni gerçektende çok motive edici buluyorum .Sana bir sorum var squat hareketini zayıflamak için değil de sıkılaşmak için mi yapmalıyız ? Yani ben bacaklarıımın ve kalça bölgesinde ki fazlalıklardan şikayetçiyim squat hareketini yaparsam (hani şu 30 day challenge ları var ya ) bacaklarım daha mı çok kalınlaşır yoksa yağları yakmakta yardımcı olur mu ?
Sıkılaşmak için squat yapılır balım öncce zayıfla :KK54: Sonra squat lungeler le kalça bacak şekillendir :KK24::KK66:

Kızlar bu sefer kararlıyım inşallah istediğim vücuda kavuşacağım hayırlısıyla:)))
şimdi öncelikle zayıflamam lazım sizce hangi video ile başlayım? bir de her gün koşu bandında 30-45 dk arası yürümeyi planlıyorum. ilk ay için sadece yürüsem mi acaba?
Merhaba , 1 hafta 1 ay değil. 1 hafta boyunca 1 saat tempolu yürü yavaş değil. :KK66:

1 hafta vücut ısınsın sonra hafif diyet HAFİF! Bir anda kesersen şekeri proteini vs vs vücut kilo tutar çünkü istediklerini vermeyeceksin :mad: O yüzden sabah 1 dilim ekmek , mesela 1 tane baklava falan :KK39:
Sonra yürüyüşleri hafif tempolu koşuya çevirirsin 30 dakika sonra bacak kalça çalıştıran egzersizleri sana burada gösteririm onları da ek yaparsın :KK55::KK19:

Merhaba , 1 hafta 1 ay değil. 1 hafta boyunca 1 saat tempolu yürü yavaş değil. :KK66:

1 hafta vücut ısınsın sonra hafif diyet HAFİF! Bir anda kesersen şekeri proteini vs vs vücut kilo tutar çünkü istediklerini vermeyeceksin :mad: O yüzden sabah 1 dilim ekmek , mesela 1 tane baklava falan :KK39:
Sonra yürüyüşleri hafif tempolu koşuya çevirirsin 30 dakika sonra bacak kalça çalıştıran egzersizleri sana burada gösteririm onları da ek yaparsın :KK55::KK19:

teşekkür ederim,
inşallah desteğinle zayıflayacağı bende:)
bugün başlıyorum ozaman 1 saat yürüyüşe 5.4 - 6 arasında gidip gelsem 1 saat koşu bandında uygun mu?

Back