• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Şimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışır :KK66:

Ben sana haftada 5 gün ve evde pişeni ye ama aslaa asla ekmek yok en küçük tabakta 1 kepçe biraz karnın guruldar ama güzel bir vücut ve sağlık için 6 ay sıkı bir programla Kalıcı ama sporunu da bir daha aksatmadan hedefe ulaştıktan sonra hafta da 3-4 gün yaparsın yemene dikkat et ve böyle alış işlenmiş hiç bir şey yemeyelim çok sağlıksız aynaya bakınca utanmadan gurur duymak için hazır mısın : )

Pilates en sağlıklı ve kalıcı kasları yapar aksine ilk yapacağın pilates olmalıdır . Ben sana tempolu plates cardio tarzı videolarla düzenleme yapacağım yarın paylaşacağım ve harfi harfine uygularsan 3 ayda erirsn 6.cı ayda da kalıcı kalçalar ince bacaklar bel ve güzel kollara sahip olacaksın ..

Bide benim kollarim zaten ince daha nasil olabilir ki merak ettim :D
Egzersizleri 15 tatil haric saat 16:30dan sonrasina ayarlaar misin kedi? Okuldan o zaman geliyorum da :)
Yolladigim resimdeki gibi olurum degil mi?
3 ayda erirken seklede girer miyim yani sıkılasir miyim?
Ay cok heyecanlandim :D
Ama ben kas haric gorunen kaslar istemiyorum ya ozelliklede bacakda (bacak takintim varda hehe).
Heyecanla seni bekliyorum,bu sefer basaricam sanirim :)

Kedi merhaba dönmene sevindim. :KK50: Eski nickim serperim di. Squat yapmıştık beraber. Dün tekrar başladım. Bugün de devam ediyorum. Spordan sonra durum bildiririm. :KK15:

Tesekkur ederim. Beklemedeyim :)
O zaman simdi ben her turlu yemegi yiyecegim ama cook az,oyle mi? Peki ara ogunler?
Bir de zumba yapacak miyim,sevmistim onu :D
Kalici kalcalar derken buyuk olmaz degil mi? Kalca cok sevmem de :)
Hayır manken vücuduna yatkın kalın değilsin dediklerimi yaparsan istediğini alırsın

Boyle bir sey gordum ama siz ne dusunuyorsunuzz

Her yazan bilgili olsaydı ayvayı yerdik her okuduğuna duyduğuna inanma tatlım ya :D

Hayır manken vücuduna yatkın kalın değilsin dediklerimi yaparsan istediğini alırsın

Her yazan bilgili olsaydı ayvayı yerdik her okuduğuna duyduğuna inanma tatlım ya :D

Tamam programı bekliyorum ve hepsini yapıcam :D
Benim popom sert ve yuvarlak sanırım kas olmuş. O kadar egzersize olmasa şaşardım.
Bide benim vücudum hemen tepki gösteriyor. 3 gun sağlıklı beslenip egzersiz yaptuğımda 2 kilo vermiştim. 1 hafta spor yapıp incelmiştim. Sanırım bu iyi bişey.
Alt bacaklarımd şimdi biraz yağlanmıi sanırım kilo almaktan :(

Beslenme duzeni hakkinda cok ayrintiya gieer misin cunku hayatim boyunca dogru duzgun beslenme seklim olmadi ve bilmiyorum :D

Hazırladığın programı beklemekteyim Kediii :D
Bacaklara ağırlık verirsen çok iyi olur bence ama sen bilirsin tabi :D

Merhabalar.. müzmin bir diyetkolik olarak arkadaşlarımın tavsiyesi ile sayfayı inceledim. Haftalık diyet gruplarında yarışıyoruz takım olarak oradan kızlar söyledi.. iyiki de söyledi, leslie ve son keşfim jillian dışında bildiğim hiçç bişey yok. spor konusunda über cahilim :KK48:
diyet yapıyorum, mümkün olduğunca düşük kalorili sağlıklı bir beslenme diyeti uyguluyorum ama spor yapmadığım için hiç işe yaramıyor.. 34 yaşındayım.. çokkk fazla kilom var. 93 kilo kadar.. :eek: bu kadar kilo sebebiyle dizlerimde sorun var.. diz kaslarımda zayıflık olmuş. çok hareketli olduğumu da söyleyemeyeceğim. ( masa başı senelerce çalıştıktan sonra şimdi de evde takılıyorum )
yarım saat yürüsem dizlerim ağrıyor, doktorun verdiği kültür fizik hareketleri dışında merdiven çıkmam bile sakıncalı..
böyle bir durumda bu kiloları vermemi sağlayacak çok hoplamalı zıplamalı olmayan bir yol yordam gösterebilir misiniz bana.. gerçekten artık bu kilolardan çok bunaldım.. :KK68:

merhabalar.. konunuz bir harikaa baştan okumaya başladım bile son sayfaya kadar hepsini okuyacağım sıkılmadan videolar süper. bende bir kaç gündür spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum sizinlede yaptıklarımı paylaşmak isterim hemdee sizden doğruları öğrenirim:D

Persembe gunu 1 saat zumba+ 7 dakikalik karin hareketi yaptim
Cuma gunu 35 dk zumba yaptim
Cumartesi gunu 35 dk zumba yaptim
Bugun de ilk once 15 dakika bel calistim sonra 35 dk zumba yaptim birazdan da 7 dakikalik karin hareketleri yapicam.

Egzersizlerin oncesinde turk kahvesi iciyorum sonunda ise ya portakal yiyorum yada yesil cay iciyorum. Egzersiz sirasindada tum karnimi ve etrafini saran, ust bacaklarimada strec sariyorum.
Dogru duzgun yemek yiyemiyorum tek sorunum bu. Ac kaliyo gibiyim.

Bugun 4. Gunum oldu. Sali dahil yapicam 6 gun yapmis olucam ve Carsamba ara vericem sonra yine aynen devam edicem :)

Persembe gunu 1 saat zumba+ 7 dakikalik karin hareketi yaptim
Cuma gunu 35 dk zumba yaptim
Cumartesi gunu 35 dk zumba yaptim
Bugun de ilk once 15 dakika bel calistim sonra 35 dk zumba yaptim birazdan da 7 dakikalik karin hareketleri yapicam.

Egzersizlerin oncesinde turk kahvesi iciyorum sonunda ise ya portakal yiyorum yada yesil cay iciyorum. Egzersiz sirasindada tum karnimi ve etrafini saran, ust bacaklarimada strec sariyorum.
Dogru duzgun yemek yiyemiyorum tek sorunum bu. Ac kaliyo gibiyim.

Bugun 4. Gunum oldu. Sali dahil yapicam 6 gun yapmis olucam ve Carsamba ara vericem sonra yine aynen devam edicem :)
Canım, ben de zumba yapmak istiyorum.ama hangisini yapacağıma bir türlü karar veremedim.bana k u llandıgın videoların linkini atar mısın?

Canım, ben de zumba yapmak istiyorum.ama hangisini yapacağıma bir türlü karar veremedim.bana k u llandıgın videoların linkini atar mısın?

Kedi ilk sayfalarda paylasmisti bir tane "pump it up" diye 700 kalori yakiyor. Youtube a yazabilirsin ama bulamazsan ilk sayfalara gidebilirsin :)

Back
X