- 7 Kasım 2014
- 122
- 41
- 73
- Konu Sahibi KedidirKedii
Şimdiiiii önce bir sakin ol : ) Özelden ben yazdım sana vegan beslenip cardio çalışmanı . Birinci kural hangi egzersizi yaparsan yap önemli olan beslenme şeklidir. Senin mantığın tamamen yanlış balım eğer vegan ve biraz diyetli bir beslenme uygularsan ağırlıkta kullansan kaslar erime yapar ve incelirsin .. Ben 4 sene uzun mesafe koşucuydum ama sadece vegan + protein yemekleriyle beslendim dengeli sadece ön bacak kasım var oda gayet normal biraz ön kas çok yakışır
Ben sana haftada 5 gün ve evde pişeni ye ama aslaa asla ekmek yok en küçük tabakta 1 kepçe biraz karnın guruldar ama güzel bir vücut ve sağlık için 6 ay sıkı bir programla Kalıcı ama sporunu da bir daha aksatmadan hedefe ulaştıktan sonra hafta da 3-4 gün yaparsın yemene dikkat et ve böyle alış işlenmiş hiç bir şey yemeyelim çok sağlıksız aynaya bakınca utanmadan gurur duymak için hazır mısın : )
Pilates en sağlıklı ve kalıcı kasları yapar aksine ilk yapacağın pilates olmalıdır . Ben sana tempolu plates cardio tarzı videolarla düzenleme yapacağım yarın paylaşacağım ve harfi harfine uygularsan 3 ayda erirsn 6.cı ayda da kalıcı kalçalar ince bacaklar bel ve güzel kollara sahip olacaksın ..
Bide benim kollarim zaten ince daha nasil olabilir ki merak ettim
Egzersizleri 15 tatil haric saat 16:30dan sonrasina ayarlaar misin kedi? Okuldan o zaman geliyorum da :)
Yolladigim resimdeki gibi olurum degil mi?
3 ayda erirken seklede girer miyim yani sıkılasir miyim?
Ay cok heyecanlandim
Ama ben kas haric gorunen kaslar istemiyorum ya ozelliklede bacakda (bacak takintim varda hehe).
Heyecanla seni bekliyorum,bu sefer basaricam sanirim :)