• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

BELIMIN INCELDIGINI BILE GORMEYE BASLADIM AMA BACAKLARIM :( ARMUT VUCUT TIPINDE EN SON ERIYEN BACAKLARMIS ZATEN AMA NAPICAGIMI BILMIYORUM. HANGI BACAK VIDEOSUNU YAPICAM KI?
BU VIDEOLAR BACAKTAKI YAGLARI YAKAR MI KI? HERKES SIKILASTIRIR DIYOR

Deliricem ya aylardir bacaklarim icin denemedigim video kalmadi ama sonuc hala 0 :( 3 kilo vermistim ama yine bacaklarimda degisim olmamisti. Sanirim ne kadar zayiflarsam zayiflayayim bacaklarim boyle kalicak :(

Canım bende şu an onlar için çabalıyorum skinny jeans ve marri winsor var ondan yapıcam azda olsa yap canım

Güzel ve etkili bir video bak şimdi sen bu verdiklerimi hepsini aynı anda her video bittiğinde 5 dk dinlene bilirsin hftada 4 gün yapacaksın tamam mı_? şeker ve ekmeği kese :*

:KK55:

Tamam tesekkur ederim kedi :)
Ya mesela nasil anlatsam ben bacagimi yan tuttugumda ic kismi asagi dogru oyle bir geliyor ki,sallaniyor falan. Oturdugumdada yayiliyor falan. Sanki normal bacagimdan apayri bir sey. Sanirim tek sorunum ic bacak. Bacagi eriticek miyim yoksa sıkılastiricak miyim?

Bir de gobegim icin napicam?

Tamam tesekkur ederim kedi :)
Ya mesela nasil anlatsam ben bacagimi yan tuttugumda ic kismi asagi dogru oyle bir geliyor ki,sallaniyor falan. Oturdugumdada yayiliyor falan. Sanki normal bacagimdan apayri bir sey. Sanirim tek sorunum ic bacak. Bacagi eriticek miyim yoksa sıkılastiricak miyim?

Bir de gobegim icin napicam?

Ya canım bak şimdi yağların eriyecek ve sıkılaşacaksın . Tamam mı sen egzersizlerini yap ;)

Canım selam benimde sorunum basenler bacaklarım nasıl hareketlerle eritebilirim belim incecik ama basenlerin maşallağı var diyebilirim:)İlgilenirsen çok sevinirim

merhaba kedicim KedidirKedii KedidirKedii , konuyu takip etmeye devam ediyorum , hatta dün sonunda baştan sona tüm mesajları okudum :) paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Benim merak ettiğim bir konu var : Esneme . Bu konutla alakalı genel bir yazı yazabilir misin acaba ? Aslında merak ettiklerim şunlar :
Soru 1:Benim vücudum esnek değil , esneme egzersizleriyle daha esnek hale gelmem mümkün mü?
Soru 2:Ne sıklıkla yapılmalı ? Yani her spor yaptıktan önce/sonra mı ?
Soru 3 : Yoga bunun için alternatif olabilir mi?
gibi gibi :)) Bu konudaki düşüncelerini merak ettim duymak isterim açıkçası.

Back
X