- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.481
döndükk yineee başaaaakuzuuuummmm elbette devam bende 1 kilo almışım 1 hafta saldım aşırı hemen kilo alıorum yaaaaaaaaaaaaa sporu da saldım 1 haftadır tekrar devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
döndükk yineee başaaaakuzuuuummmm elbette devam bende 1 kilo almışım 1 hafta saldım aşırı hemen kilo alıorum yaaaaaaaaaaaaa sporu da saldım 1 haftadır tekrar devam
artık iyice oturtmak lazım yaza 3 ay kaldı resmendöndükk yineee başaaaa
ayyy ciddennn kedim bana program yazar mısınartık iyice oturtmak lazım yaza 3 ay kaldı resmen
Yarın ilgilenicem yavrumayyy ciddennn kedim bana program yazar mısın
ama ben yerde yapılan etkili bisey ariyorum popo arkası ve basen iç bacak yanlar icinnn
tmm bebişimYarın ilgilenicem yavrum
Günaydınnnnn hoşgeldinselammm:)
Kızlar 2 programım var biri bu hatun 20 dakika net popo kaldırmak için şahane bir egzersiz düzenli tekrar edildiği taktirde şahane erki verir
Buda diğer programım çok modumdaysam bunu yapıyorum genelde artık 60 dakikaların karın ve abs çevresi çalıştırıyor popo altıve popo çalıştırıyor
Kuzum günaydın bugün 60 dakikalığı yapacağım bakalım ne kadar tutulacağım kaç gündür yapmadım 11.30 da başlarımmaşallah
süpersin kuzuu.. bende yarin kısmetse yogaya başlayacağım mat alirim belki para biriktirebilirsem cok da pahalı olmus yaa bu nedir herseye zamKuzum günaydın bugün 60 dakikalığı yapacağım bakalım ne kadar tutulacağım kaç gündür yapmadım 11.30 da başlarım
Yoga mı önce bir pilates programı oturt yoga da hızlı sonuç alamazsın çok zaman istiyor ya trendyolda indirim Kovalıcazsüpersin kuzuu.. bende yarin kısmetse yogaya başlayacağım mat alirim belki para biriktirebilirsem cok da pahalı olmus yaa bu nedir herseye zam
yogayi esneklik saglik icin yapicam kuzum yaa . pilates programi hazirlican mi sen bana suan bende mari war cepte yanina üst bacak inceltmelik biseyler olsa süper olurYoga mı önce bir pilates programı oturt yoga da hızlı sonuç alamazsın çok zaman istiyor ya trendyolda indirim Kovalıcaz
Kuzum bakayım diyete devam et diyet siz ve yürüyüş olmadan o bacak incelmiiyor ben seni etiketleyeceğim,yogayi esneklik saglik icin yapicam kuzum yaa . pilates programi hazirlican mi sen bana suan bende mari war cepte yanina üst bacak inceltmelik biseyler olsa süper olur
diyete devam kuzum daha otobüsten indigim gun başladım düşün yaza az kaldi diye abur cubur makarna simdilik yemiyorum 3 ogune geçtimKuzum bakayım diyete devam et diyet siz ve yürüyüş olmadan o bacak incelmiiyor ben seni etiketleyeceğim,
Süpersin bende kalkıyorum şimdi sporawc gidip JJ ve sguat yapıcam:)
Aman yeme makarna falan boşuna popo ve göbek yağlandırıyor melauunndiyete devam kuzum daha otobüsten indigim gun başladım düşün yaza az kaldi diye abur cubur makarna simdilik yemiyorum 3 ogune geçtim
menü atarim istersen günlükAman yeme makarna falan boşuna popo ve göbek yağlandırıyor melauunn
Lütfen at paylaşmak motivasyon artıracak eskisi gibimenü atarim istersen günlük