Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

evet sorma ya :KK70: gider neler alırsın o paraya :KK70: bende de alma hastalığı var :KK70: artık almam diyorum hep bir şey çıkıyor:KK70: yedekleme hastalığı oldu şimdi de :KK70:
Ben her şeyden 3 5 tne seçenek olmasını seviyorum gece makyajı normal makyaj yok gibi makyaj için rimel ruj fondoteni kalemi her şeyi farklı katagorize ediyorum.

Çok bereketli bir fondoteni ben gece dışarı çıkarsam sürüyorum gece için patlatıyor cildi resmen ama güneşte çok bariz kötü durdu bende
Max factor ve L'Oreal iyi fondöten konusunda biraz tuzlu ama :KK70: ben en çok rimel ve göz kalemi almayı seviyorum.bence makyajı patlatan ikili ruj ve rimeldir :KK70: kırmızı almak istiyorm ama cesaret edemiyorum :KK70:

Ben her şeyden 3 5 tne seçenek olmasını seviyorum gece makyajı normal makyaj yok gibi makyaj için rimel ruj fondoteni kalemi her şeyi farklı katagorize ediyorum.
aynen bence de seçenek olması güzel oluyor ha birde Wet n wild rose in The Air paleti var bende onu da kullanıyorum arada ama elimdekini çok seviyorum ilk tercihim o

Max factor ve L'Oreal iyi fondöten konusunda biraz tuzlu ama :KK70: ben en çok rimel ve göz kalemi almayı seviyorum.bence makyajı patlatan ikili ruj ve rimeldir :KK70: kırmızı almak istiyorm ama cesaret edemiyorum :KK70:
Kırmızıda bak 20 dk evdeyim göstericem deborah ın ki aşırı aşırı iyi 💪 bu arada bu konu için bir topik daha açalım burası olmadı 🤭🤭

ayyyy kizlaaar KedidirKedii KedidirKedii aypare ackerman aypare ackerman bayildim kozmetik muhabbetinize:)) ben de sizdenim, o kadar cok makyaj malzemem var ki kucuk bi cakma sephora acabilirim yani :KK70: Cildim konusunda baya ozguvensizim ne yazik ki, fondotensiz hicbi yere gitmem:KK43: gonul isterdi ki super bi cildim olsun, ben de makyaj malzemeline bu kadar para akitmiyim ama napalim, buna da sukur:)

ayyyy kizlaaar KedidirKedii KedidirKedii aypare ackerman aypare ackerman bayildim kozmetik muhabbetinize:)) ben de sizdenim, o kadar cok makyaj malzemem var ki kucuk bi cakma sephora acabilirim yani :KK70: Cildim konusunda baya ozguvensizim ne yazik ki, fondotensiz hicbi yere gitmem:KK43: gonul isterdi ki super bi cildim olsun, ben de makyaj malzemeline bu kadar para akitmiyim ama napalim, buna da sukur:)
Sen de bizdensin beybi. Makyaj kadar cilt ürünlerine de çok para döküyorum, bu cilt yapısı genetik ve beslenme ile alakalı bence . Bende makyajsiz pek dışarı çıkmam, evde bile bir göz kalemini illa sürerim:))topik açtı kedi kop gel kozmetik muhabbeti için açtık :KK70:

Sen de bizdensin beybi. Makyaj kadar cilt ürünlerine de çok para döküyorum, bu cilt yapısı genetik ve beslenme ile alakalı bence . Bende makyajsiz pek dışarı çıkmam, evde bile bir göz kalemini illa sürerim:))topik açtı kedi kop gel kozmetik muhabbeti için açtık :KK70:
Ben de dokuyorum ya dokmem mi:) daha bugun nemlendirici ve maske aldim:)) geliyorum topige

Hepimiz makyajsız özgüvensiziz ya 😂 😂 😂

Kızlar bu arada günaydın :KK53: sabah eczane aradım idrar yollarım için hap almam lazımdı çok pahalı dedi ve antibiyotik değildi acile gittim eve geldim aldım ilaçları 8500 adım atmışım :halay:geldim yarım börek 10 tane patates kızartması yedim sade kahve içtim :kahve: 2 3 saat sonra egzersizleri yapıcam.

Selam kızlar bugün erkek arkadaşımla dışarıdaydık; 11 gibi bulusacağımız için ben evde biraz kahvaltı yapıp çıkmıştım 1 haşlanmış yumurta ve biraz zeytin yedim, onunlayken de iki parça kıymalı börek ve bir küçük tava menemenden iki üç kaşık yedim. Sonrasında sade türk kahvesi içtim. 16.30 gibi de yarim lahmacun ve 1 tabak kıymalı kapuska yemeği :") sonrasında ise bir çatal dünkü pastadan yedim........ şimdi yeşil çay içip yediklerimi hazmetmeye çalışacağım.... bugün sporda off günüm ama yürüyüş yaptım diyebiliriz: kuzguncuk-çengelköy arasını baya dolandım :-)

Morning coffe ❤️
1575875799978821680077606990322.jpg

Hellöö
Bugün 8.30 haşlanmış yumurtalı her zamanki kahvaltım
14.00 bir tabak kıymalı kapuska yemeği, 1 kase çoban salata, 2 kaşık mantı
17.00
Bir yeşil çay, 2 mandalina, bir avuç yer fıstığı
19.00 bir kase domates çorbası, 2 kaşık yoğurt, 8-9 tane lahana sarması
*Bugün biraz iştahım açık, temizlik vardı evde o yüzden olabilirrr
*Bir müddet lahana yemeyi düşünmüyorum :confused:
*1 saat sonra da sporumu yapicam yaklaşık 30 dk tüm vücut antrenmanı:KK73:

Hellöö