Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Iyi akşamlar kızlarr
Bugün 10 gibi kahvaltı yaptım 2 yumurtadan omlet, salatalık domates, 6-7 zeytin, bir parca beyaz peynir, 3 şekersiz çay.
12 gibi bir sade türk kahvesi yanında küçük parça cevizli sucuk yedim antepten gelmişti...
15 civarı küçük kase yeşil salata üstüne dün akşamdan kalan iki parça balıkla birlikte, arkasından bir kupa yeşil çay yanında 1 küçük muz
19a doğru da birkaç etli lahana sarması ve bir kase şehriye çorbası içip kapatıcam bugün boğazımı :-)

Son düzenleme:
Kızlar selam bugün bende sade kahvede sonrası 40 dakika spor yaptım :spor: :spor:
Sonra 2 yumurta biraz peynir 1 dili domates 3 4 tane zeytin yedim 1 bardak yeşil çay içtim.
Öğlen 4 dilim bitter çikolata 🍫
5 gibi 1 kase terbiyeli tavuk suyu çorba çeyrekten az ekmek yedim.
1 saat sonra tavuk haşlama yiyeceğim planda değişiklik yapmazsam dışarı çıkabilirim çünkü :halay::halay:

Kızlar selam bugün bende sade kahvede sonrası 40 dakika spor yaptım :spor: :spor:
Sonra 2 yumurta biraz peynir 1 dili domates 3 4 tane zeytin yedim 1 bardak yeşil çay içtim.
Öğlen 4 dilim bitter çikolata 🍫
5 gibi 1 kase terbiyeli tavuk suyu çorba çeyrekten az ekmek yedim.
1 saat sonra tavuk haşlama yiyeceğim planda değişiklik yapmazsam dışarı çıkabilirim çünkü :halay::halay:
Harika valla, bitter 4 parcaya inmis:))

Gunaydin kizlaaar:) Bugunku menum

Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata, 1 bira
Aksam: domates soslu 200 gr karides, spiral dogranmis 2 kabak
Spor sonrasi: 1 kare bitter, yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 55 dk agirlik calismasi, 12500 adim

Bira planda yoktu ama bi makalem kabul oldu onun haberini aldim. Ufak capli bi kutlama yaptim birayla:) Esas kutlama haftasonu ama:))

Gunaydin kizlaaar:) Bugunku menum

Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata, 1 bira
Aksam: domates soslu 200 gr karides, spiral dogranmis 2 kabak
Spor sonrasi: 1 kare bitter, yarim olcek protein tozu

Spor: 20 dk bisiklet, 55 dk agirlik calismasi, 12500 adim

Bira planda yoktu ama bi makalem kabul oldu onun haberini aldim. Ufak capli bi kutlama yaptim birayla:) Esas kutlama haftasonu ama:))
Canım tebrik ederim! 😍 Başarıların devamını dilerim 👌🤙 💗

:bicak:kendimi dışarı attım ama benimkiyle buluştuk 🤷‍♀️😁 sabah 2 tane poğaça yedim. Öğlen saat 15 gibi 3 bira yarım paket cips yedim 🤦‍♀️ sonra 3 dilim baklava yedim çok ciddi canım sıkkınfı asla yemezdim yoksa 🤐 neyse yarın görüşürüz kızlar :KK24:

:bicak:kendimi dışarı attım ama benimkiyle buluştuk 🤷‍♀️😁 sabah 2 tane poğaça yedim. Öğlen saat 15 gibi 3 bira yarım paket cips yedim 🤦‍♀️ sonra 3 dilim baklava yedim çok ciddi canım sıkkınfı asla yemezdim yoksa 🤐 neyse yarın görüşürüz kızlar :KK24:
afiyet olsun canım Boşver ya gencken yemek lazım oh iyi yapmışsın. önemli bir durum yoktur umarım dikkat et kendine

Selam kızlarrr
Dün yazmamışım, güzel beslendim ve karın çalıştım 30 dk kadar
Bugün kardeşimin doğum günüydü :") sabah kahvaltı hazırladım bir de pasta yaptım ona; kahvaltıda 1 tane balon ekmek yedim peynir, zeytin, yeşillikler aynı her zamanki gibi. Balon ekmeği tam buğday ve beyaz un yarı yarıya yaptım... 15.30 gibi bir dürüm tantuni, iki kaşık pırasa yedim aksam yemeği olarak. Az önce de pastadan ince bir dilim yedim...... şimdi biraz kalça ve bacak antrenmanı yapicam :KK68:

X