Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kızlar
Yazamadım yine ama en son yazdığımdan beri düzene girdim baya. Antrenman süremi ortalama 45dkya çıkardım. Karın-kardiyo-kuvvet karışık bir şeyler yapıyorum bugün güç toplama günüm :-) Kahvaltımı yaptım az önce, bir kahve içicem şimdi. Misafirliğe gidiyorum, pasta yaptım oraya götürücem ama yemiiceemm kararlıyım:confused: iki-üç içli köfte ve salatalardan bir tabak oluşturup öyle gecistiricem akşam yemeği olarak :")
Belki göz hakkı bir çatal yiyebilirsin ya 😁👌 bende düzeni oturutuyprum tekrar sabah 54.600 kalktım şuan 55.800 duş alınca da kilo fazla geliyor ama 55 56 sabitliycem daha da vermeyi düşünmüyorum spora ağırlık vericem. Bende 45 dakika bacak kalça çalıştım bugün. Kahvaltı ettim 2 yumurta 1 dilim peynir 1 domates 4 4 tane zeytin Maydonoz kereviz sapı kaynatıp içtim. ❤️

Günaydın ❤Bazen motivasyon düşüyor yavrum ya 😬 1 2 gün ara verip vucuda dinlenme sağlamak önemli 🙏👌
Menü şahane dün yaptığım çorba sabah kahvaltı niyetine evdekiler içmiş bitmiş 🤣 yenisini yapacağız mecbur bizde 🤭
Ya ben haftasonu baya ara vermistim aslinda, o yuzden bile geri donusu zor olmus olabilir :KK70: Insallah bi gunluk biseydir ama...

Ya ben haftasonu baya ara vermistim aslinda, o yuzden bile geri donusu zor olmus olabilir :KK70: Insallah bi gunluk biseydir ama...
Hımm ondan olabilir yüksek ihtimal. Kaçamak olunca geri dönüşü zor oluyor ama ben artık kaçamak yapmayacağım çünkü zaten benimkiyle buluşunca bazen dışarda birşeyler yiyoruz yda 1 2 kere içeriz mezesi cipsi derken kaçamak oluyor zaten. ❤️ 😂🤭

Bu arada akşam yemeğimi 5 de yedim 15.30 d 1 elma çeyrek greyfurt suyu içtim ve çok açıkmıştım.
2 haşlanmış tavuk but ve haşlanmış kereviz 3 dilim kepek ekmeği.
Biraz öncede 9 dilim çikolata yedim :halay: okadar hakkı tanıyorum kendimize 🤭😂😂😂

Kizlar sabah 8 buçukta 3 ceviz 3 hindi füme 1 yumurta 1 kalın dilim peynir ve 1 fincan yeşilçay içtim. Saat 2de şekersiz sade Türk kahvesi. Saat 4 buçukta 1 kase yoğurt 1 kase slaata ve 1 tabak etli nohut yedim. 2bucuk lt de su. Bugün de kacamaksiz tamamdır :)

Hımm ondan olabilir yüksek ihtimal. Kaçamak olunca geri dönüşü zor oluyor ama ben artık kaçamak yapmayacağım çünkü zaten benimkiyle buluşunca bazen dışarda birşeyler yiyoruz yda 1 2 kere içeriz mezesi cipsi derken kaçamak oluyor zaten. ❤ 😂🤭
Ay ayda 1-2 iciyosaniz iyi ya, beni biraksan bi kadeh sarabim elimden dusmez:)

Kizlar sabah 8 buçukta 3 ceviz 3 hindi füme 1 yumurta 1 kalın dilim peynir ve 1 fincan yeşilçay içtim. Saat 2de şekersiz sade Türk kahvesi. Saat 4 buçukta 1 kase yoğurt 1 kase slaata ve 1 tabak etli nohut yedim. 2bucuk lt de su. Bugün de kacamaksiz tamamdır :)
Artemiiiiis nasil gitti senin yumurta diyeti, odem atabildin mi?

Artemiiiiis nasil gitti senin yumurta diyeti, odem atabildin mi?
Ya canım şuan garip bir durum içindeyim giderek şişiyorum hani anlattım ya davette hiç bir kaçamağı yemedim ertesi sabah +300 gördüm ki o günü de gerçekten hafif geçirdim, bu sabah tekrar +100 eklendi etti sana +400.okula gitmeden saat 8gibi erkenden wc çıkmadan tartiliyorum bilmiyorum ama yinede düşmüş olmam lazım biraz da kabızlık var gibi ekmeği biraktigimdan bu yana. Su da içiyorum ama anlamadım :/

Ya canım şuan garip bir durum içindeyim giderek şişiyorum hani anlattım ya davette hiç bir kaçamağı yemedim ertesi sabah +300 gördüm ki o günü de gerçekten hafif geçirdim, bu sabah tekrar +100 eklendi etti sana +400.okula gitmeden saat 8gibi erkenden wc çıkmadan tartiliyorum bilmiyorum ama yinede düşmüş olmam lazım biraz da kabızlık var gibi ekmeği biraktigimdan bu yana. Su da içiyorum ama anlamadım :/
Kabizlik varsa ondan olabilir canim, regl durumun nasi? O da yaklasiyosa bende cok + yapiyo

Güncellemeee!!!!! Misafirliğe götürülen bollll çikolatalı muzlu rulo pastadan ince bir dilim yendi!!!
16.00 gibi yedim akşam yemeği niyetine...
3 içli köfte (kızarmış)
2 kaşık kapyalı turşulu brokoli salatası
1 kaşık rus salatası
1 ıspanaklı gül böreği........
1 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim pasta

Güncellemeee!!!!! Misafirliğe götürülen bollll çikolatalı muzlu rulo pastadan ince bir dilim yendi!!!
16.00 gibi yedim akşam yemeği niyetine...
3 içli köfte (kızarmış)
2 kaşık kapyalı turşulu brokoli salatası
1 kaşık rus salatası
1 ıspanaklı gül böreği........
1 kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim pasta
Oh oh sefan olsun ❤️ 🤭😂 dedim yersin diye mümkünü yok o ortamda yememenin.

Oh oh sefan olsun ❤ 🤭😂 dedim yersin diye mümkünü yok o ortamda yememenin.

Öyle valla yemem diyemiyorum tabağıma iki üç kişi ekleme yapıyor böyle ortamlarda. En az hasarla atlattım kendimce :KK45: neyse yarın daha iyi olacak full evdeyim, belki bi pazara çıkıp sağlıklı beslenme alışverişi yaparım:-) hala geçen haftanın brokolisi var dolapta bu hafta evde yoktum çok fazla o yüzden fırsat olmadı, yarın onu yapmam lazım ki yenisini alayım...

Gunaydin kizlar. Bugunku menum

Oglen: tavuklu, avokadolu ve kinoali salata, yarim dilim ekmek
Aksam: 250 gr izgara et, haslanmis ispanak, 2 kasik barbeku sosu
Ara: 3 findik :)

Spor: 20 dk bisiklet, 25 dk jillian, 11 bin adim

Selam kızlar
Istanbul buzzzz gibi gerçekten çok soğuk. Pazara çıktım geldim ve yaz geri gelene kadar evden çıkmamaya karar verdim :confused: Bugün 11 gibi kahvaltı yaptım insanın soğukta uyanası da gelmiyor... şimdi bir kahve icicem belki bir de mandalina yerim. Akşam fırında balık var, akya balığı. Yanında bol yeşil salata yapıp biraz da brokoli haşlayacağım:KK8:
Biraz ısındıktan sonra da kuvvet yogası var programda, 40dk kadar onu yaparım missss

Selam kızlar
Istanbul buzzzz gibi gerçekten çok soğuk. Pazara çıktım geldim ve yaz geri gelene kadar evden çıkmamaya karar verdim :confused: Bugün 11 gibi kahvaltı yaptım insanın soğukta uyanası da gelmiyor... şimdi bir kahve icicem belki bir de mandalina yerim. Akşam fırında balık var, akya balığı. Yanında bol yeşil salata yapıp biraz da brokoli haşlayacağım:KK8:
Biraz ısındıktan sonra da kuvvet yogası var programda, 40dk kadar onu yaparım missss
Hava çok soğudu ya 😂 seni anlıyorum.
Afiyet şeker olsun canım balık yanına domatesli şehriye çorbası da güzel olur balıktan önce ☺️

X