• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kızlar
Üç gündür felaket bir şekilde hastayım, hiç yazamadım... Çok afedersiniz kusma, bağırsak enfeksiyonu falan derken hicbir şey yiyemedim. Sırf haşlanmış patates ve pirinç çorbasıyla beslendim desem yeridir :-) Ilaçlarla ayakta gecirdim hep ama Allaha şükür bugün iyiyim. Dün unutmuşum tartılnayı, normalde cumaları tartılıyorum her hafta. Bu sabah tartıldım, hastalık sonrası kilom beni şaşırtmadı: 56.7 çıktım:confused:

Selam kızlar
Üç gündür felaket bir şekilde hastayım, hiç yazamadım... Çok afedersiniz kusma, bağırsak enfeksiyonu falan derken hicbir şey yiyemedim. Sırf haşlanmış patates ve pirinç çorbasıyla beslendim desem yeridir :-) Ilaçlarla ayakta gecirdim hep ama Allaha şükür bugün iyiyim. Dün unutmuşum tartılnayı, normalde cumaları tartılıyorum her hafta. Bu sabah tartıldım, hastalık sonrası kilom beni şaşırtmadı: 56.7 çıktım:confused:
Canım geçmiş olsun 🙏

Selam kızlar
Çok geçmiş olsun canım
Günaydıııınnnn tatlım şimdi sporumu yapıp kahvaltı edicem napıyorsunnnn
Günaydın canım yaptın mı sporu benncok iyiyim mezurayla ölçüm yaptım ama artık ayın 15ije kadar olcu almıcam daha çok düşsün ki daha mutlu olayım :D ilk sayfaya ekledin mi bizim olculerii :D akşam biraz meyveli pastanın meyvelerinden yedim bugün öğle akşam lahana yicem bide detoks suları 😕😕

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın canım yaptın mı sporu benncok iyiyim mezurayla ölçüm yaptım ama artık ayın 15ije kadar olcu almıcam daha çok düşsün ki daha mutlu olayım :KK70: ilk sayfaya ekledin mi bizim olculerii :KK70: akşam biraz meyveli pastanın meyvelerinden yedim bugün öğle akşam lahana yicem bide detoks suları 😕😕
Eklicem şimdi kardeşim laptobu getirir dedim ders çalışmaktan kalkamadı telden yacapaım ☺️ detoks suyu yapıcam bende şimdi elma limon salatalık tarcın. Akşama Maydonoz kaynatıp içicem. Sporumu şimdi bitti yer içinde kaldım 🤭 bende 15 de ölçülcem bakalım 1 ayda 1 er cm gidermiiiii

Eklicem şimdi kardeşim laptobu getirir dedim ders çalışmaktan kalkamadı telden yacapaım ☺️ detoks suyu yapıcam bende şimdi elma limon salatalık tarcın. Akşama Maydonoz kaynatıp içicem. Sporumu şimdi bitti yer içinde kaldım 🤭 bende 15 de ölçülcem bakalım 1 ayda 1 er cm gidermiiiii
Rahat gider ben yılbaşına kadar 5cm kalça incelticem mesela :D kafama koydum biri yapamazsın dese bile umrumda olmaz bence kendimizi sinirlandirmamaliyiz ben önceden 1 ayda 4cm incelttim :D

Rahat gider ben yılbaşına kadar 5cm kalça incelticem mesela :KK70: kafama koydum biri yapamazsın dese bile umrumda olmaz bence kendimizi sinirlandirmamaliyiz ben önceden 1 ayda 4cm incelttim :KK70:
Ayy inşallah 5 er cm senden benden giderde yeni yıla orta boy kavun olarak gireriz :KK53: diyetisyen programına katılabilrisin daha da motıve eder

Ayy inşallah 5 er cm senden benden giderde yeni yıla orta boy kavun olarak gireriz :KK53: diyetisyen programına katılabilrisin daha da motıve eder
Gider yeterki inan kendine uyan beslenme biçimini az çok biliyorsundur ben artık o yönde ilerlicem ocakta 92 93cm popo istiyorum :D aynen katilicam :)

Gider yeterki inan kendine uyan beslenme biçimini az çok biliyorsundur ben artık o yönde ilerlicem ocakta 92 93cm popo istiyorum :KK70: aynen katilicam :)
Ayyyy kızz 95 de razıyım bide bu sürede iyice sıkılaşıp dikleşir allaah yaza kadar viktoryaa sikrıt mankeni gibi oluruz artık haftada 1 2 günde karın egzersizi koyarız porgrmaa yıl başından sonra.

Kahvaltıda 2 yumurta 4 zeytin 1 tık peynir 1 domates çeri :deli: 1 bardak çay :işsiz:

Ara öğüne kırmızı pancar zencefil soğan sarımsak ve ıspanaklı tavuk sulu çorba yaptım. 4 gibi içerim.
7 de de haşlanmış tavuk ve ıspanak sote yiyeceğim :KK15:

Kızlar Günaydınnnn :KK200: :KK34:
Kahvemi içtim ayıldım bayıldım spor zamanı pek istediğim olmasada kendimi gaza getiriyor yıl başı hedifin var kalk yap falan.
Bu arada dün nerdeyse 1 litre bile su içmedim başımı ağrısı ondan tuttu ya fark ettim 😕 bol bol su için.

Bence de ya. Yedikten sonra pişman oluyorum o daha da fena. Ne yapalım haftaya detoks yapicam 2 günlük. Şekersize mi baslasak.bari yılbaşına kadar sıkalim
Çok şekeri kesmekten iyi değil bence. Evet paketli olanları yemeyelim ama meyveden sebzeden şeker alıyoruz ama insanız öyle canımız 1 tabak sütlaç çekerse yarımını yesek yeterli maksat nefsi doyurup kendimizi rahatlatmak. ❤️

Back
X