- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.001
Ben detoks programı yazayım 5 günlük onları yapalım akşam hazırlayayım gün içinde içelim uyguluyalım daha önce uygulayıp sonuç aldığım şeyler elbette.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır canim bana uyar rafine ve paketliyi keselimÇok şekeri kesmekten iyi değil bence. Evet paketli olanları yemeyelim ama meyveden sebzeden şeker alıyoruz ama insanız öyle canımız 1 tabak sütlaç çekerse yarımını yesek yeterli maksat nefsi doyurup kendimizi rahatlatmak. ❤
Merakla bekliyorummmmBen detoks programı yazayım 5 günlük onları yapalım akşam hazırlayayım gün içinde içelim uyguluyalım daha önce uygulayıp sonuç aldığım şeyler elbette. ❤
Hahhahaha olur öyle arada ya ben xayıfloyprum okey ama popo kaldırmaya sıkılaştırmaya ağırlık vericem kalksın biraz yanedit buHello kizlaaar. Bugun normale dondum ama aksam yemeginde disardaydim, bi dunya karisik sey yedim menu yazmaya useniyorum Ama cidden kotu biseyler yemedim, miktar olarak biraz fazla olabilir o ayri:)
Spor: 13500 adim, 60 dk agirlik
Yarindan itibaren menume de sporuma da tam olarak donuyoruuum:) Yilbasina victoria’s secret modeli mi oluyoruz neee:))
Akşam listelicem kuzumMerakla bekliyorummmm
Ya kedi sana bişey sorucam unutuyorum. Ben eskiden çok squat yapardım ama baya bi her gün düzenli yapardım . 2 3 senedir hiç yapmıyorum belkide ama popom hala Kalkık ondan midir sence. Tek istediğim sıkı olması sadece. Yumoşluk var azcik keza üst bacak Da öyleHahhahaha olur öyle arada ☺ ya ben xayıfloyprum okey ama popo kaldırmaya sıkılaştırmaya ağırlık vericem kalksın biraz yanedit bu
O birazda yapısal genetik ben buna inanıyorum. Bende yıllarcaaa spor yaptım squatlar vs. Ama kilo alıp ve sporu bırakınca hop düştü çünkü içinde kas oluşuyor ve kas yağa dönünce salıp düşüyor sen şanslısın maşallah diyelim daha kolay oluyor toparlanması ya yılbaşına kadar baya kasıcam şu diklrştirmek ağırlık ve yerde yapılan antrenmanlar beni benden alıyor..... Çok daha zorlanıyorum ama yapacak birşey yok1. 5 ay sıksam çok et toparlanacakYa kedi sana bişey sorucam unutuyorum. Ben eskiden çok squat yapardım ama baya bi her gün düzenli yapardım . 2 3 senedir hiç yapmıyorum belkide ama popom hala Kalkık ondan midir sence. Tek istediğim sıkı olması sadece. Yumoşluk var azcik keza üst bacak Da öyle
Ben sana özelden foto atayım ne demek istediğimi anlarsınYa kedi sana bişey sorucam unutuyorum. Ben eskiden çok squat yapardım ama baya bi her gün düzenli yapardım . 2 3 senedir hiç yapmıyorum belkide ama popom hala Kalkık ondan midir sence. Tek istediğim sıkı olması sadece. Yumoşluk var azcik keza üst bacak Da öyle
Eminim emeklerinin karsini alacaksın canım . Çok da tatlı birisin zaten yardımcı oluyorsun burada çok tesekkurlwr emeklerin için ben de bugün kahvaltıya gittim , açıkçası mıhlama da yedim patates kızartması da yedim ama battı balık yan gider demek yok ,şimdi maden suyumu ve detoks sularimi hazırladım yarın da proteinle dengeleme yapıcam. :)O birazda yapısal genetik ben buna inanıyorum. Bende yıllarcaaa spor yaptım squatlar vs. Ama kilo alıp ve sporu bırakınca hop düştü çünkü içinde kas oluşuyor ve kas yağa dönünce salıp düşüyor sen şanslısın maşallah diyelim daha kolay oluyor toparlanması ya yılbaşına kadar baya kasıcam şu diklrştirmek ağırlık ve yerde yapılan antrenmanlar beni benden alıyor..... Çok daha zorlanıyorum ama yapacak birşey yok1. 5 ay sıksam çok et toparlanacak
Bekliyorum :)Ben sana özelden foto atayım ne demek istediğimi anlarsın
Teşekkür ederim sizde bana çok destek oldunuz sönen isteğim yeniden yandıEminim emeklerinin karsini alacaksın canım . Çok da tatlı birisin zaten yardımcı oluyorsun burada çok tesekkurlwr emeklerin için ben de bugün kahvaltıya gittim , açıkçası mıhlama da yedim patates kızartması da yedim ama battı balık yan gider demek yok ,şimdi maden suyumu ve detoks sularimi hazırladım yarın da proteinle dengeleme yapıcam. :)
Tum gün sadece bunlarla mi durucaz❤❤Detoks listesi 5 günlük ❤❤
Öcelikle Bir şişeye sürahiye hergün 1 elma kabuğu 1 limonun kabukları 1 çubuk tarçın atıp 1 gece bekletip hergün o suyu içip bitiricez.
✴ ✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Pazartesi = kahvaltıdan önce = 10 15 dal Maydonoz yarım limon suyu 1 su bardağı su blendırdan geçir posasıyla iç.
Akşam = Maydonozu 2 su bardağı su ile 10 dakika kısık ateşte kaynatın. Bardağa döküp ılıtın soğuyunca için. ❤
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Salı = sabah bir yeşil elma 3 4 dal Maydonoz 1 limonun suyu 1 çay bardağı su blendırdan çek aç karnına iç ☺
Akşam yine Maydonozu kaynatıp soğutup içiyoruz.
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Çarşamba = öğlen açıkmaya başlayınca ara öğün niyetine 1 yeşil elma yarım limon suyu yarım salatalık yarım nar yine blendırdan geçirin ve için. ❤
Akşam yine Maydonoz kürü
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Perşembe = sabah 1 limonun suyu yarım nar taneleri yarım yeşil elma blendırlayıp içiyoruz ☺
Akşam yine Maydonoz kürü
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
Cuma = sabaha 1 su bardağı İlk su yarım limon suyu aç karnına içiyoruz alkali etkisi oluyor ☺
Öğlen 2 adet kereviz sapı 4 dal Maydonoz yarım limonu katnatıyoruz kısık ateşte 15 dakika soğutup içiyoruz yanında kuru kayısı 3 4 tane ceviz ile ara öğün olur.
Akşam sonkez Maydonoz kaynatıp soğutup içiyoruz
Ben böyle 5 gün yapıp 2 gün ara verip toplamda 10 de müthiş ödem attım hızla kilo vermeye başladım. Şahane bir liste uygulamak isteyene sevgiler ❤
hayır breee dediği saatlerde yiyin. İçin normal kahvaltı diyetübize devam edin diyet yanı sıra bunları içmek ödem attırıyor ama ben bunları yaparken sadece haşlanmış tavuk haşlama kereviz havuç brokoli ve çorbalarını yapıp yedim içtimTum gün sadece bunlarla mi durucaz
Ay tamam bende dedim bayilmayayim süper kuzum SS aldım ellerine sağlık. Bunu yapalım madem gitsin odemler toksinlerhayır breee dediği saatlerde yiyin. İçin normal kahvaltı diyetübize devam edin diyet yanı sıra bunları içmek ödem attırıyor ama ben bunları yaparken sadece haşlanmış tavuk haşlama kereviz havuç brokoli ve çorbalarını yapıp yedim içtim
Bende aldım pazardanmalzemeleri yarın start vericemAy tamam bende dedim bayilmayayim süper kuzum SS aldım ellerine sağlık. Bunu yapalım madem gitsin odemler toksinler
Hadi bakalım inşallah atarız ödemi bende odemliyim suannBende aldım pazardanmalzemeleri yarın start vericem