- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
Merhaba , yanlış besleniyorsun ki basenlere yağ depoluyor çok sıkı olmayan yediklerini bıçak gibi kesmeyen bir diyet ile günde 4 km yürüyüş ve Bu videoyu öneririm.Canım selam benimde sorunum basenler bacaklarım nasıl hareketlerle eritebilirim belim incecik ama basenlerin maşallağı var diyebilirim:)İlgilenirsen çok sevinirim
merhaba kedicim KedidirKedii , konuyu takip etmeye devam ediyorum , hatta dün sonunda baştan sona tüm mesajları okudum :) paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Benim merak ettiğim bir konu var : Esneme . Bu konutla alakalı genel bir yazı yazabilir misin acaba ? Aslında merak ettiklerim şunlar :
Soru 1:Benim vücudum esnek değil , esneme egzersizleriyle daha esnek hale gelmem mümkün mü?
Soru 2:Ne sıklıkla yapılmalı ? Yani her spor yaptıktan önce/sonra mı ?
Soru 3 : Yoga bunun için alternatif olabilir mi?
gibi gibi :)) Bu konudaki düşüncelerini merak ettim duymak isterim açıkçası.
Canım merhaba :) Ben senin için esneme ve yoga programı hemen ayarlıyorum 1 saate paylaşırım . Yoganın kademeleri vardır kademe 1 den başlayıp kademe atalayarak vücüdunu esneterek denge ve güç sağlayarak ilerleyeceksin
Cevap 1: Kesinlikle 4-6 ay arasında devamlılığı olan bir programla esnek hale gelebilirsin.
Cevap 2: Esneme ve rahatlama genellikle spor sonrası yapılır ama yoga gibi bir programa başlamak istersen önce egzersizlerini yapıp yarım saat dinlenip kasların şişkinliği gittikten sonra yoga egzersizlerine başlamalısın.
Cevap 3: Yukarı da yazdım :)