• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Canım selam benimde sorunum basenler bacaklarım nasıl hareketlerle eritebilirim belim incecik ama basenlerin maşallağı var diyebilirim:)İlgilenirsen çok sevinirim
Merhaba , yanlış besleniyorsun ki basenlere yağ depoluyor çok sıkı olmayan yediklerini bıçak gibi kesmeyen bir diyet ile günde 4 km yürüyüş ve Bu videoyu öneririm. ;)
merhaba kedicim KedidirKedii KedidirKedii , konuyu takip etmeye devam ediyorum , hatta dün sonunda baştan sona tüm mesajları okudum :) paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Benim merak ettiğim bir konu var : Esneme . Bu konutla alakalı genel bir yazı yazabilir misin acaba ? Aslında merak ettiklerim şunlar :
Soru 1:Benim vücudum esnek değil , esneme egzersizleriyle daha esnek hale gelmem mümkün mü?
Soru 2:Ne sıklıkla yapılmalı ? Yani her spor yaptıktan önce/sonra mı ?
Soru 3 : Yoga bunun için alternatif olabilir mi?
gibi gibi :)) Bu konudaki düşüncelerini merak ettim duymak isterim açıkçası.

Canım merhaba :) Ben senin için esneme ve yoga programı hemen ayarlıyorum 1 saate paylaşırım . Yoganın kademeleri vardır kademe 1 den başlayıp kademe atalayarak vücüdunu esneterek denge ve güç sağlayarak ilerleyeceksin ;)
Cevap 1: Kesinlikle 4-6 ay arasında devamlılığı olan bir programla esnek hale gelebilirsin.
Cevap 2: Esneme ve rahatlama genellikle spor sonrası yapılır ama yoga gibi bir programa başlamak istersen önce egzersizlerini yapıp yarım saat dinlenip kasların şişkinliği gittikten sonra yoga egzersizlerine başlamalısın.
Cevap 3: Yukarı da yazdım :)

Tamam ama bacaklar icin o kadar yeterli olur mu ki? Daha fazla yapsam sonucta en sorunlu orasi
Ya balım :)) Bak sana verdiklerim dışında programa kalkışma daha çok video kas doku yırtılmasına sakatlanmana sebep olur. Düzenli şekilde yaparsan yaza istediğin vücuda kavuşursun.

Allahım allahım havalar bulutlu her an yağmur yağa bilir ama bizi durdurur mu ? Asla 3 km yürdükten sonra toplam 200 basamak olan yukuş yukarı merdivenler kondisyon arttırmakta bire bir ben duramadan çıkmaya çalışıyorum genelde 100 de bir 30 saniye dinleniyorum devam ediyorum 2 kere inip çıkıyorum hadi başlayalım ? :)
tumblr_nivuj5sBZ51s8gzfzo1_540.jpg

tumblr_ngcxb2cf6w1rvr94ko1_500.jpg

Koşmak\yürümek bütün vücut kaslarınızı çalıştırır ve hızlı ve sağlıklı kilo kaybına yol açar ince düzgün bir fiziğe sahip olmanızı sağlar .. Sağlığınız için koşun.

tumblr_ngn9k6aRpq1rbub5do1_500.jpg

Somon ve brokoli :KK68:

Somoni ızgara tava veya yapışmaz tavada yağsız 10-15 dk alt üst edip yakmadan brokoliyi hafif haşlayarak tükete bilirsiniz kesinlikle tuzsuz veya kaya tuzu ile biraz lezzetlendire bilir :KK39:

tumblr_nheq5xtc1B1rysr6eo1_400.gif

Bu egzersiz selülit bölgenizdeki o popo altındaki yağ birikintisini eritmede bel kaslarınızı çalıştırmakta bire bir 15 er 3 set şeklinde ;)

tumblr_nh1l7kEHbM1rysr6eo1_400.gif

Karın kaslarınızı bacaklarınızı ve kolarını çalıştıran bu egzersiz 15 er 3 set haline yapılmalıdır.

Popo bacak içi ve kalça kaslarınızı çalıştırıan bu egzersizler her biri 25 er kere 3 set halinde haftada 4 gün programınıza eklemelisiniz ;) Kalınlaştırma ince sülün gibi bir bacak vesıkı kalçara sahib olmalınız sağlar bacak için toparlar .
tumblr_niqqhx9xB11raq9fxo3_400.gif

tumblr_niqqhx9xB11raq9fxo1_400.gif

tumblr_niqqhx9xB11raq9fxo2_400.gif

tumblr_niqqhx9xB11raq9fxo4_400.gif

günaydınnn
bir türlü spora başlayamıyorum. Resimler ve paylaşımlar için teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınızzz:KK60::KK60:
Kedicim seni çok rahatsız etmeden bir soru sormak isterim. Callenetics evo var ben onu yapmayı düşünüyorum. Fikrin nedir? Kilo vermeye çalışıyorum. Aynı zamanda sıkılaşmış olurum yada başka bir önerin var mı? Bebeğimden dolayı çok waktim olmuyor kısa ama etkili olsun egzersizler olur mu???:KK37:

Allahım allahım havalar bulutlu her an yağmur yağa bilir ama bizi durdurur mu ? Asla 3 km yürdükten sonra toplam 200 basamak olan yukuş yukarı merdivenler kondisyon arttırmakta bire bir ben duramadan çıkmaya çalışıyorum genelde 100 de bir 30 saniye dinleniyorum devam ediyorum 2 kere inip çıkıyorum hadi başlayalım ? :)
tumblr_nivuj5sBZ51s8gzfzo1_540.jpg
Canım merdiven çıkmak kalça büyğtür denir.Sence doğrumu..

Canım merdiven çıkmak kalça büyğtür denir.Sence doğrumu..
Hahahahahha kim demiş onu yahu şunu bir anlayın kas oluşumu kalça büyümesi karın kasları bacak kasları kol kasları vücudunuzda ki her kas beslenme şeklinize bağlıdır. 15-20 kg ağırlıkla çalışmıyorsak normalin dışında kas asla oluşmaz oluşamaz ;) Merdiven çıkmak kondisyonumu arttırıyor ve daha çok kalori yaktırıyor :)

günaydınnn
bir türlü spora başlayamıyorum. Resimler ve paylaşımlar için teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınızzz:KK60::KK60:
Kedicim seni çok rahatsız etmeden bir soru sormak isterim. Callenetics evo var ben onu yapmayı düşünüyorum. Fikrin nedir? Kilo vermeye çalışıyorum. Aynı zamanda sıkılaşmış olurum yada başka bir önerin var mı? Bebeğimden dolayı çok waktim olmuyor kısa ama etkili olsun egzersizler olur mu???:KK37:
Kısa ama etkili :KK19: Olur elbette çok yormadan kasmadan yap kasılarak ve nefesini tutarak yapma yapılan en büyük hatalar egzersiz yaparken farkında olmadan nefes tutmaktır düzgün nefes alım verimide kilo kaybına yardımcı olur :KK50:

Hahahahahha kim demiş onu yahu şunu bir anlayın kas oluşumu kalça büyümesi karın kasları bacak kasları kol kasları vücudunuzda ki her kas beslenme şeklinize bağlıdır. 15-20 kg ağırlıkla çalışmıyorsak normalin dışında kas asla oluşmaz oluşamaz :KK66: Merdiven çıkmak kondisyonumu arttırıyor ve daha çok kalori yaktırıyor :)
Yani aslında bende böyle düşünüyordumFakat kafam karışmıştı..Teşekkürler

Kuzuuumm seni unutmadım vaktim olmadı yarın senin için bir yoga yazısı çok detaylı yazacağım ve yoga grubu kuracağım :KK66:
tamam canım, yoğun oldugunu tahmin ediyordum zaten, uygun oldugun bir zaman yazarsın ben burayı takip ediyorum zaten, tekrar tesekkurler canım öpüyorum xoxo

ühühühühü çok moralim bozuk zayıflamak ve fit bir vücut istiyorum:((( ama motivasyon 0
boyum 169 kilom ise 71 ama görütüm sanki 85 gibi:(((( kalça genişliğim 112 düşünün yani ühühühüühüh

ühühühühü çok moralim bozuk zayıflamak ve fit bir vücut istiyorum:KK43:(( ama motivasyon 0
boyum 169 kilom ise 71 ama görütüm sanki 85 gibi:KK43:((( kalça genişliğim 112 düşünün yani ühühühüühüh
Dert yakmak KALORİ YAKMAZ ! ;) Geç kalma başla sıznaacağına hadi artık pazartesiyi bekleme yemeni düzenle bir program yağ idealler koy önüne ve başar .

Back