- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
Merhabalar öncelikle herkese başarılar dilerim
Eki Görüntüle 1158114 Eki Görüntüle 1158115
Eki Görüntüle 1158116 Eki Görüntüle 1158117
Ne çok resim eklemişim hızımı alamayıpİlk katılımım yanlışlarım olabilir. Bir hatamız olduysa affola
Sizlerin huzurunuzda Kedidilli pratik tiramisu
Teşekkürederim Eylül evet azıcık acemice oldu ama heyecandan kedidillerimi düzgün kesemedim Eki Görüntüle 1158211
Teşekkürederim kuzum benim beğendiğine çok sevindim ki Eki Görüntüle 1158291Enfes görünüyorEllerine sağlık kuzum benimmm
eline sağlık bebişim çokta güzel tarif etmişsin kesinlikle yapmalıyım bunu kocacımaa
Teşekkürederim kuzum benim beğendiğine çok sevindim ki Eki Görüntüle 1158291
Canımcım beğenmene sevindim kesinlikle yapmalısın koçişinemidesinden vurulur bak bir daha sana çok hafif mükemmel bir lezzet sütlü tatlıları bu yüzden seviyorum 1 gün beklet daha nefis olsun bekledikçe güzelleşiyor
Eki Görüntüle 1158309 Eki Görüntüle 1158310
bayildiiiim, anlatiminla resmen tadi geldi buralara, ellerine saglik.kedi dilini ayri tiramisuyu ayri severim nam nammmmm
Ellerine sağlık canımYarışmada başarılar dilerim
Yarışmaya katıldığın için ayrıca teşekkür ederim
Canım çok teşekkür ederim aslında daha iddaalı bir tarif yapacaktım ama evdeki tadilat falan biraz pratiğe kaçtım sütlü tatlı dediğinde bende dünya durur o yüzden kendime engel olamadım hemen araya sıkıştırdımbeğenmene çok sevindim
Sağol boncuğum beğenmene çok sevindimNil'im ellerine sağlık çoook güzel görünüyor
akşam eve gidince ben de yapıyım didim ama bi an diyette olduğumu unutmuşum
hemen vazgeçtim
Ellerine sağlık canım gayet güzel görünüyorÇok iyi yapmışsın..
Teşekkürederim kuzum benim beğendiğine çok sevindim ki Eki Görüntüle 1158291
Canımcım beğenmene sevindim kesinlikle yapmalısın koçişinemidesinden vurulur bak bir daha sana çok hafif mükemmel bir lezzet sütlü tatlıları bu yüzden seviyorum 1 gün beklet daha nefis olsun bekledikçe güzelleşiyor
Sağol boncuğum beğenmene çok sevindimHafif tatlı kuzum zaten sütlü tatlılar çok kalorili değildir böyle düşün daha güzel sindiriliyor ben yedim diyet falan yalan oldu Yarın elma sirkesine başlayacağım sende yap bir tatlı sabahına diyete devam edersin
Çok sağol canım beğenmenize çok sevindim gerçekten