- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
-
- Konu Sahibi nehirnil111
Olur canım neden olmasın biz 5 kişi olduğumuz için malzemeleri fazla fazla yaptım sen yarısına indirip daha küçük bir borcam da kek kalıbında yapabilirsin baton kalıbın varsa çok daha güzel duruyor şekil olarak böyle biraz daha basit duruyor
telefona kaydedim de yapim akşam yarına saklim gizli gizlişimdi biz iki kişiyiz ya alzemeleri yarı yarına kullansam nolur tarifi bozmuş mu olurum?
Bilimsel yönden destekleyeyim sutlu tatlilari:) sutteki protein yediginiz tatlidaki sekerin yani karbonhidratin kan sekerini aniden yukseltmesini onler. Bu da daha gec sekerinizin yukselmesine yavaş yaani ve yavas dusmesini yani gec acikmanizi saglar:) tum bunlar vucudun yag depolamasini da yavaslatiyor bildigim kadariyla. Kalorinin yaninda sekeri hizli yukseltip yukseltmedigi onemli yani:)
Sutlu tatlilar bu yuzden ozellikle serbetlilere gore coook masum kaliyor
Sağol boncuğum beğenmene çok sevindimHafif tatlı kuzum zaten sütlü tatlılar çok kalorili değildir böyle düşün daha güzel sindiriliyor ben yedim diyet falan yalan oldu Yarın elma sirkesine başlayacağım sende yap bir tatlı sabahına diyete devam edersin
Çok sağol canım beğenmenize çok sevindim gerçekten
bilemiyorum
belki bi ara yaparım
Bak arkadaşımız yazdı yukarı da masumane bir tatlı bunlar
Beni gaza getirmeseydiniz iyidi
Hafta başı diyet olmaz hafta başı başlayan diyet Salı günü biterBir dilimden ne olacak boncuğum aaa
1 dilimle kalsa keşkeee
ayrıcana 5 gündür diyetteyim ben
Ben durdururum seniHadi bakalım canım ne zaman bitecek bende elma sirkesi içeceğim sabahları
sayfacığını rezil etmeyelim bebişim, diğer topicden cevap vereyim sana
süper bir sunum olmuş canım ellerine sağlık gayet güzel daha nolsun
Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar
ellerinize sağlık ,yarışmada başarılar dilerim..
Nefis bir görüntü :)) ellerine sağlık güzel olmuş