Kedi sahiplendirme

kusur bakmayın ama ne sözlesme yapmışsınız ne isim soy isim almışsınız keşke baştan titiz davransaydınız

Kizlar bende veteriner teknikeriyim. Kedi bölümü üzerine tedavilerim daha yoğun. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

hemen soralım
kedim dişi kısırlaştırmak istiyorum ama korkuyorum 3.5 kilo 15-16 aylık
şimdiye kadar 2 kere kızgınlığa girdi
3. kızgınlık kapıda resmen
her gün işte şimdi başladı diye korkuya kapılıyorum
kısırlaştırma operasyonunu ne kadar zamanda atlatıp eski haline döner?

Sozlesmeyle sahiplendirdim deyin nolur...
Size yemin ederim sözleşme elimde bekledim kimle gorustuysem size nasıl güvenelim nasıl imza atalım dediler annemde bu şekilde kimse almaz dedi durdu bu kadında o kadar iyi ilgili biriydiki bide bebeği vardı kediyi onun yanına koydu arabaya çok hoşuma gitti baştada hersey çok iyiydi zaten nolduysa antalyaya gittikten sonra oldu aramaya yazmaya devam ediyorum şikayet edicegimide söyledim

İnşallah öyledir ya bana dese yeter artık bak iyi bakiorm dese son bi resmni atsa ona bile razıyım en son dediği musait değilim yani hicmi musait olmadı bu kadın bi resim atıcam altı üstü

Hayır hiçbi şekilde bu kadar daraltmadm attığım msj sabit Merhaba nasilsiniz kedinin bi resmini alabilirmiyim teşekkürler sadece bu yani

İnşallah teşekkür ederm

Bildiğim kadarıyla kısırlaştırma kızgınlığı engellemiyor. Veterinerimiz Ares' i kısırlaştırırken kızgınlık dürtülerini ameliyat engellemez, eğer kızışma başladıysa bir süre daha devam eder demişti. Dişi kedinin kızgınlığı da pek fena olur yav sürüne sürüne Ameliyattan sonra bir hafta yatar dişi kedi çünkü onun dikişleri yanda olacak oğlanlarınki gibi minik olmayacak operasyonu. Bir hafta dikkat ettikten sonra normal hayatına döner kedicik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…