- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Ayy çok da tatlışmış. Ama vermişsiniz birine yapacak bişey yok artık.Belki burayı okuyodur görür
Zaten sürekli istemedim resmini kedinin kendisi bana sizi sürekli arycm irtibatta olucaz dedi kedinin resmlerini düzenli atıcam dedi ama ben istemeden hiç atmadi madem böyle yapacaktı baştan soyleseydi ben 2 hafta hiç rahatsız etmedim bir resim atamazmiydi yani . Sürekli hayvan sahiplendiren bi arkadaşım sözleşme yap demişti ama Salak lik yaptmBen de kedi sahiplendim de veren arkadaş hiç sizin gibi davranmadı biraz abartı buldum sizi. Taciz eder gibi zırt fırt resim gönder nasıl kedim iyi mi vs. Ben olsam engellerdim sizi sanırım. İyi niyetli olabilirsiniz ama abartmışsınız
Sözleşme miZaten sürekli istemedim resmini kedinin kendisi bana sizi sürekli arycm irtibatta olucaz dedi kedinin resmlerini düzenli atıcam dedi ama ben istemeden hiç atmadi madem böyle yapacaktı baştan soyleseydi ben 2 hafta hiç rahatsız etmedim bir resim atamazmiydi yani . Sürekli hayvan sahiplendiren bi arkadaşım sözleşme yap demişti ama Salak lik yaptm
Alakası yok kisirlastirana kadar takip yapicagimi söyledim oda tabiki yap zaten ben sizi sürekli ararm bilgi veririm dedi yani hemen hemen herseyi ben söylemeden kendisi soylediBelki de sizin kedinin sahibiymiş de o bakıcıymış gibi irtibat kurmanızdan rahatsız olmaya başlamıştır.
Ben şahsen bir zaman sonra ne bu böyle der cevap vermem.
Netten bakarsanız bulabilirsiniz uzun biraz ama sartmis sahiplendrme yapan sayfalara bakarsanz hemen hemen hepsi sözleşme yaparSözleşme mine yazıyor sözleşmede???
Soyadını hatırlamıyorum ki bide hiçbir numarayı açmıyorSözleşmesiz vermeniz zaten yanlıs ailenin sosyal medya hesaplarına bakın illaki ordan ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?