• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sahiplendirme

Arkadaslr hiç kedi sahiplendiren yokmu içinizde ya takibi yapılır sahiplendirilen hayvanın bizde böyle anlaştık ama donus yok neyapabilirim diyorum yok kadını darlma bilmem ne saçma sapan cevaplar @Mune konumu kapatır misin

kusur bakmayın ama ne sözlesme yapmışsınız ne isim soy isim almışsınız keşke baştan titiz davransaydınız

Kizlar bende veteriner teknikeriyim. Kedi bölümü üzerine tedavilerim daha yoğun. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.

hemen soralım
kedim dişi kısırlaştırmak istiyorum ama korkuyorum 3.5 kilo 15-16 aylık
şimdiye kadar 2 kere kızgınlığa girdi
3. kızgınlık kapıda resmen
her gün işte şimdi başladı diye korkuya kapılıyorum
kısırlaştırma operasyonunu ne kadar zamanda atlatıp eski haline döner?

Sozlesmeyle sahiplendirdim deyin nolur...
Size yemin ederim sözleşme elimde bekledim kimle gorustuysem size nasıl güvenelim nasıl imza atalım dediler annemde bu şekilde kimse almaz dedi durdu bu kadında o kadar iyi ilgili biriydiki bide bebeği vardı kediyi onun yanına koydu arabaya çok hoşuma gitti baştada hersey çok iyiydi zaten nolduysa antalyaya gittikten sonra oldu aramaya yazmaya devam ediyorum şikayet edicegimide söyledim

Kediye bişey olduğundan değildir.İnsanlar bıkıyor çok bu kadar takip ve talepten. Arkadaşımda kedi sahiplendi, sahibi foto istedi bilmemne arkadaşa gına geldi seninle mi uğraşıcam ulan dedi kendi kendine ve engelledi. Ama kedi gayet mutlu sağlıklı hala hatta bir de üstüne doğum yaptı yavrularada bakıyor. Yani kimse uğraşmak istemiyor bu kadar takipten. Baska bisey yoktur yani o yüzden bence.
İnşallah öyledir ya bana dese yeter artık bak iyi bakiorm dese son bi resmni atsa ona bile razıyım en son dediği musait değilim yani hicmi musait olmadı bu kadın bi resim atıcam altı üstü

Annem bir kedi sahiplenmisti, sahiplendiren kisi o kadar daraltti ki annem numarasini engellemek zorunda kaldi. Ya aylarca sabah ogle aksam napiyo benim oglum iyi mi merak ettim bi foto atsana vs. artik gina geldi. Sabah yollamis iste foto aksama kadar ne olabilir? Foto gondermemiz yetmiyor bi uyurken cek bi mama yerken cek... Mamasi bilmemne marka dimi. Arada falan marka yas mama verin filan marka kum alin. Sana ne be kadin sana ne! Kedi gayet mutlu saglikli sana ne. En sonunda ooeehhh deyip engelledik kadini. Yani bu derece daraltiyorsaniz normaldir.
Hayır hiçbi şekilde bu kadar daraltmadm attığım msj sabit Merhaba nasilsiniz kedinin bi resmini alabilirmiyim teşekkürler sadece bu yani

Hayır kesinlikle taciz etmiyorsunuz, size kedi hakkında bilgi vermek durumunda. Her gün olmasa bile siz kedinin emniyetinden emin olana dek sizi bilgilendirmeli. Benim de başıma benzer bir durum geldi yazın iki kardeşi sahiplenddirdim kadın ilk zamanlar fotoğraf yolladı, sonra çok yoğunum ailevi sorunlarım var böyle yapacaksanız geri getireyim falan demeye başladı. Bir süre yine haber aldım ama sonra yine fos. Allah'tan iyi olmalarını dilemekten başka bir seçeneğim yok, umarım iyilerdir. Ben Haziran ayında sahiplendiğim kızımın fotoğraflarını ara ara gönderiyorum ilgilenen kadına. Vicdan sahibi insanlar sizin gibi yaparlar karşı tarafın tutumu tuhaf. İnşallah iyidir kedicik.
İnşallah teşekkür ederm

hemen soralım
kedim dişi kısırlaştırmak istiyorum ama korkuyorum 3.5 kilo 15-16 aylık
şimdiye kadar 2 kere kızgınlığa girdi
3. kızgınlık kapıda resmen
her gün işte şimdi başladı diye korkuya kapılıyorum
kısırlaştırma operasyonunu ne kadar zamanda atlatıp eski haline döner?

Bildiğim kadarıyla kısırlaştırma kızgınlığı engellemiyor. Veterinerimiz Ares' i kısırlaştırırken kızgınlık dürtülerini ameliyat engellemez, eğer kızışma başladıysa bir süre daha devam eder demişti. Dişi kedinin kızgınlığı da pek fena olur yav sürüne sürüne :halay:Ameliyattan sonra bir hafta yatar dişi kedi çünkü onun dikişleri yanda olacak oğlanlarınki gibi minik olmayacak operasyonu. Bir hafta dikkat ettikten sonra normal hayatına döner kedicik.

Back
X