• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sahiplendirme

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Arkadaslar Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce bi yavru kedi sahiplendirdim. Heryere ilan koydum abartmiyorum 250 300 kişi aramistir ama Seçici davranmaya iyi bi aileye vermeye çalıştım . Haftasonu bi bayan aradı disardaydim dolasiyodum açtık telefonu kedi için aradığını bi bebeği olduğunu bide oğlu var büyük yani kısaca aile olduklarını söyledi . O kadar güven verdiki tamam gelin dedim bende çıktım eve gittim . Oğlu ve kızıyla gelmiş gorunustede çok iyi insanlardi və şehrin bi ucundan geldiler hayvan sevmeyen o kadar yolu gelirmi dedim kediyi görür görmez çok sevdi. Sürekli irtibatta olcaz dedi hemen veternre gotrmus ilk 2 gün yazdı bilgi aldı kedi hakkında sonra ben resmini istedikce resim attı. Bende çok guvendim ve 1 2 hafta rahatsız etmedim m sonra kendisinden resim istedim atmadi mesaj attım okudu dönmedi aradım acmadi. Arkadaşlar kediyi satmasindan yada başına bişey gelmesinden korkuyorum neyapabilirim ? Son konustugumzda antalyaya tasiniyorz dedi ve kedinin resmini attı gayet sağlıklı ve mutlu gorunuyodu oynarken falan çekmiş ama suan resmen yalan oldular. Hiçbişey yapamazmiyim çok çaresiz hissediyorum

Yani hiçbirşey olmamış da olabilir, kediyi sokağa da atmış olabilir. Size hesap vermek zorunda değil. Bilmiyorum ne yapabilirsiniz?

Ben de kedi sahiplendim de veren arkadaş hiç sizin gibi davranmadı biraz abartı buldum sizi. Taciz eder gibi zırt fırt resim gönder nasıl kedim iyi mi vs. Ben olsam engellerdim sizi sanırım. İyi niyetli olabilirsiniz ama abartmışsınız

Belki burayı okuyodur görür :(

Eklentiler

• IMG-20160227-WA0009.webp
    IMG-20160227-WA0009.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 191
Ben de kedi sahiplendim de veren arkadaş hiç sizin gibi davranmadı biraz abartı buldum sizi. Taciz eder gibi zırt fırt resim gönder nasıl kedim iyi mi vs. Ben olsam engellerdim sizi sanırım. İyi niyetli olabilirsiniz ama abartmışsınız
Zaten sürekli istemedim resmini kedinin kendisi bana sizi sürekli arycm irtibatta olucaz dedi kedinin resmlerini düzenli atıcam dedi ama ben istemeden hiç atmadi madem böyle yapacaktı baştan soyleseydi ben 2 hafta hiç rahatsız etmedim bir resim atamazmiydi yani . Sürekli hayvan sahiplendiren bi arkadaşım sözleşme yap demişti ama Salak lik yaptm

Zaten sürekli istemedim resmini kedinin kendisi bana sizi sürekli arycm irtibatta olucaz dedi kedinin resmlerini düzenli atıcam dedi ama ben istemeden hiç atmadi madem böyle yapacaktı baştan soyleseydi ben 2 hafta hiç rahatsız etmedim bir resim atamazmiydi yani . Sürekli hayvan sahiplendiren bi arkadaşım sözleşme yap demişti ama Salak lik yaptm
Sözleşme mi:KK57: ne yazıyor sözleşmede???

Belki de sizin kedinin sahibiymiş de o bakıcıymış gibi irtibat kurmanızdan rahatsız olmaya başlamıştır.
Ben şahsen bir zaman sonra ne bu böyle der cevap vermem.
Alakası yok kisirlastirana kadar takip yapicagimi söyledim oda tabiki yap zaten ben sizi sürekli ararm bilgi veririm dedi yani hemen hemen herseyi ben söylemeden kendisi soyledi

meşgul olmuştur, bıkmıştır. olabilir yani. yapacak bişeyiniz yok. bu saatten sonra kadını darlamanız tacize bile girebilir.

Sözleşmesiz vermeniz zaten yanlıs ailenin sosyal medya hesaplarına bakın illaki ordan ulaşırsınız

Arkadaslr hiç kedi sahiplendiren yokmu içinizde ya takibi yapılır sahiplendirilen hayvanın bizde böyle anlaştık ama donus yok neyapabilirim diyorum yok kadını darlma bilmem ne saçma sapan cevaplar Mune Mune konumu kapatır misin

Kediye bişey olduğundan değildir.İnsanlar bıkıyor çok bu kadar takip ve talepten. Arkadaşımda kedi sahiplendi, sahibi foto istedi bilmemne arkadaşa gına geldi seninle mi uğraşıcam ulan dedi kendi kendine ve engelledi. Ama kedi gayet mutlu sağlıklı hala hatta bir de üstüne doğum yaptı yavrularada bakıyor. Yani kimse uğraşmak istemiyor bu kadar takipten. Baska bisey yoktur yani o yüzden bence.

Hatta isim vermiyim ama , ciddi hayvanseverim. Bu yüzden köpeğim öldüğü zaman aşırı üzülünce yeni bir tane sahipleniyim dedim.Bi bayan var çok fazla sahiplendiriyor bilen bilir ben isim vermiyim dediğim gibi. Önce onun aracılığıyla bir hayvan sahipleniyim dedim ama kadın o kadar çok sorgulayıp foto bilmemne bekliyor ki kim uğraşıcak bu deliyle ya başka yerden bulurum dedim ve başka yerden sahiplenip aldım bir oğluş daha. Gerçekten o kadın illet gerçi siz daha ılımlı davranmışsınız ona istinaden ama yinede çekilecek dert değil.

Böyle bir ilan görüp aramıştım.Konuştuğum kişi o kadar daralttı ki he he deyip kapattım bi daha da aramadım.
Uzun bir konferans ve soruşturmada bulmuştum kendimi.Ben de aman verse bile kesin sonradan rahat bırakmaz diye düşünmüştüm:)

Annem bir kedi sahiplenmisti, sahiplendiren kisi o kadar daraltti ki annem numarasini engellemek zorunda kaldi. Ya aylarca sabah ogle aksam napiyo benim oglum iyi mi merak ettim bi foto atsana vs. artik gina geldi. Sabah yollamis iste foto aksama kadar ne olabilir? Foto gondermemiz yetmiyor bi uyurken cek bi mama yerken cek... Mamasi bilmemne marka dimi. Arada falan marka yas mama verin filan marka kum alin. Sana ne be kadin sana ne! Kedi gayet mutlu saglikli sana ne. En sonunda ooeehhh deyip engelledik kadini. Yani bu derece daraltiyorsaniz normaldir.

Hayır kesinlikle taciz etmiyorsunuz, size kedi hakkında bilgi vermek durumunda. Her gün olmasa bile siz kedinin emniyetinden emin olana dek sizi bilgilendirmeli. Benim de başıma benzer bir durum geldi yazın iki kardeşi sahiplenddirdim kadın ilk zamanlar fotoğraf yolladı, sonra çok yoğunum ailevi sorunlarım var böyle yapacaksanız geri getireyim falan demeye başladı. Bir süre yine haber aldım ama sonra yine fos. Allah'tan iyi olmalarını dilemekten başka bir seçeneğim yok, umarım iyilerdir. Ben Haziran ayında sahiplendiğim kızımın fotoğraflarını ara ara gönderiyorum ilgilenen kadına. Vicdan sahibi insanlar sizin gibi yaparlar karşı tarafın tutumu tuhaf. İnşallah iyidir kedicik.

Back
X