- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
Arkadaslar Merhaba ben yaklaşık 2 ay önce bi yavru kedi sahiplendirdim. Heryere ilan koydum abartmiyorum 250 300 kişi aramistir ama Seçici davranmaya iyi bi aileye vermeye çalıştım . Haftasonu bi bayan aradı disardaydim dolasiyodum açtık telefonu kedi için aradığını bi bebeği olduğunu bide oğlu var büyük yani kısaca aile olduklarını söyledi . O kadar güven verdiki tamam gelin dedim bende çıktım eve gittim . Oğlu ve kızıyla gelmiş gorunustede çok iyi insanlardi və şehrin bi ucundan geldiler hayvan sevmeyen o kadar yolu gelirmi dedim kediyi görür görmez çok sevdi. Sürekli irtibatta olcaz dedi hemen veternre gotrmus ilk 2 gün yazdı bilgi aldı kedi hakkında sonra ben resmini istedikce resim attı. Bende çok guvendim ve 1 2 hafta rahatsız etmedim m sonra kendisinden resim istedim atmadi mesaj attım okudu dönmedi aradım acmadi. Arkadaşlar kediyi satmasindan yada başına bişey gelmesinden korkuyorum neyapabilirim ? Son konustugumzda antalyaya tasiniyorz dedi ve kedinin resmini attı gayet sağlıklı ve mutlu gorunuyodu oynarken falan çekmiş ama suan resmen yalan oldular. Hiçbişey yapamazmiyim çok çaresiz hissediyorum