- 30 Temmuz 2022
- 49
- 0
-
- Konu Sahibi Cancancan333
Hadi ya sen çok biliyorsunSiz zaten konuşmanızda kediye daha sıcak bakmışsınız kedi dememizi istiyorsunuz ama bence hiçbiri. Hayvanlar öyle bugün baktım yarın hevesim geçti kuşçuya geri götüreyim zaten alışamadık felanla olmaz. Bugün kuştan hevesiniz geçer yarın köpek gelir kediden hevesiniz geçer. Bence siz hayvan sahiplenmeyin
Üslupta şahaneHadi ya sen çok biliyorsun
Ben de vazgecemiyorum şu an çıkmaza girme evresindeyim sanırsamBiz muhabbet kurslarımız çok baglikdik çocuğumuz gibiydiler. Kediyi de mecburiyetten tedavi amaçlı eve aldık ama geri birakamadik havalar soğuyunca. Bende ilk başta kuslarim için çok tereddüte düşmüştüm ve hep ikilemdeydim ama şuan çok mutluyuz iyiki de hepsi bizimle. Ama eve bir canlı gelince diğerinin gönderilmesi gibi şeyler bana çok acımasızca geliyor. O kuşlar size pek yakın değil anladığım kadarıyla ama hayvanlar ortam değişikliğinde çok kolay strese giriyorlar.. o da sizin vicdanınıza kalmis
Nasıl alıştırdınız peki benimki cins değil bu arada cinsler biraz daha sakin oluyormuş sanırımBiz muhabbet kurslarımız çok baglikdik çocuğumuz gibiydiler. Kediyi de mecburiyetten tedavi amaçlı eve aldık ama geri birakamadik havalar soğuyunca. Bende ilk başta kuslarim için çok tereddüte düşmüştüm ve hep ikilemdeydim ama şuan çok mutluyuz iyiki de hepsi bizimle. Ama eve bir canlı gelince diğerinin gönderilmesi gibi şeyler bana çok acımasızca geliyor. O kuşlar size pek yakın değil anladığım kadarıyla ama hayvanlar ortam değişikliğinde çok kolay strese giriyorlar.. o da sizin vicdanınıza kalmis
Yazımda sizin gibi saygısız bir yazı göremedim. Tekrar okuyun isterseniz. Ayrıca senli benli konuşmayın benimleSenin mükemmeldi ya
Kuşlarım sürekli uçuyor ama kedi varken korkuyorum uçurmayaBence hepsi kalsın alışıyorlar birbirlerine
Seni bi engelliyim de gör cırtlak seniYazımda sizin gibi saygısız bir yazı göremedim. Tekrar okuyun isterseniz. Ayrıca senli benli konuşmayın benimle
Benim kedimde sokak kedisi yani cinsleri göre bir tık daha hareketli. Gozetimim dahilinde hep aynı odada bulundurdum. Onları odada yalnız bırakmadım çünkü zarar verebilir kedi. Kuşları kedi varken ucurmadim saldırmak yakalamak istiyor ama bu da kedinin doğasında var. Yani zamanla alıştılar şimdi hiç umursamıyor bile kuşları. Kuşlara zarar vermek istediğinde kizabilirsiniz. Sesli şekilde şşş diyebilirsiniz. Zaten tepkinizi bileceği için yaklaşmaz kuslaraNasıl alıştırdınız peki benimki cins değil bu arada cinsler biraz daha sakin oluyormuş sanırım
Ayrı bir odanız yok mu kuşlar orda uçsunlarKuşlarım sürekli uçuyor ama kedi varken korkuyorum uçurmaya
Onları ben işe giderken kapılarını kapatıyorum uçuşsunlar diye ama kimse yokken uçuyorlar ona üzülüyorum gelince de akşam oluyor mecbur kafeslerine girmiş oluyorlar kediyi getiriyorum odaya benim içim rahat etmiyorAyrı bir odanız yok mu kuşlar orda uçsunlar
Kapıyı kapatırsınız
Benim kardeşimin evinde kuş kedi mükemmel yaşıyolar